Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΕνΔΕ: Νεα εφαρμογη στην ΗΛΙΑΙΑ


Νεα εφαρμογη στην ΗΛΙΑΙΑ – Αμεση επικοινωνια των μελων για υποβολη ερωτηματων σε νομικα ζητηματα

Αθήνα, 2-8-2019
Αριθμ. Πρωτ.: 328
Νέα εφαρμογή στην ΗΛΙΑΙΑ
Άμεση επικοινωνία των μελών για υποβολή 
ερωτημάτων σε νομικά ζητήματα

Η Ηλιαία, το κλειστό δίκτυο επικοινωνίας των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αναβαθμίστηκε συνολικά παρέχοντας πλέον νέες δυνατότητες σε περιβάλλον κινητών – φορητών συσκευών καθώς και μέσω υπολογιστή.
Ειδικότερα:
  1. Λειτουργία από υπολογιστές (Web): Οι λειτουργίες της Ηλιαίας (αναρτήσεις, σχόλια, διαμοιρασμός, επικοινωνία, φωτογραφίες, Forum – Διάσκεψη, εύρεση μελών κα) παραμένουν διαθέσιμες με νέες εργονομικές βελτιώσεις, όπως ακριβώς τις έχουμε ήδη γνωρίσει και αξιοποιήσει. Για την πρόσβαση σας μέσω υπολογιστή αξιοποιήστε την διεύθυνση: http://members.ende.gr .
    Νέο περιβάλλον Web Mobile – Η πρόσβαση της Ηλιαίας από το κινητό τηλέφωνο γίνεται ασύγκριτα απλή και εργονομική μέσω της συνολικής αναβάθμισης του Web περιβάλλοντος. Όλες οι λειτουργίες της Ηλιαίας είναι πλέον διαθέσιμες με σύγχρονη mobile σχεδίαση και στόχο την αμεσότητα στην χρήση. Μπορείτε να εισέλθετε στο νέο Web Mobile περιβάλλον αξιοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή κινητού ή tablet στην διεύθυνση: http://members.ende.gr
  2. Heliaia – Forum App (νέα εφαρμογή): Ειδικά για την αμεσότητα της επικοινωνίας σε καθημερινά νομικά θέματα, ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες μία πολύμηνη και πρωτοποριακή προσπάθεια της Ένωσης για δημιουργία ενός ξεχωριστού Forum, το οποίο τίθεται πλέον σε εφαρμογή. Το νέο Forum καλύπτει την ανάγκη των συναδέλφων να βρουν άμεσα λύση σε ένα νομικό ζήτημα που αντιμετωπίζουν αξιοποιώντας την εμπειρία και τις γνώσεις των συναδέλφων τους. Η αξιοποίηση της νέας αυτής δυνατότητας συμπίπτει χρονικά με την ισχύ των νέων Ποινικών Κωδίκων και τους προβληματισμούς που εύλογα γεννούν κατά το πρώτο στάδιο εφαρμογής τους. Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών μας στο νέο Forum ενισχύει την αποτελεσματικότητά του και το καθιστά σημαντικό εργαλείο στην καθημερινή εργασία μας.
  • Μέσω της συμμετοχής μας στην εφαρμογή Heliaia γίνεται για πρώτη φορά δυνατή η ανταλλαγή πληροφοριών, η υποστήριξη τυχόν ερωτήσεων, ή διευκρινίσεων ζωντανά από τα μέλη προς τα μέλη της Ένωσης. 
  • Το κάθε ενδιαφερόμενο μέλος μπορεί να αναρτήσει ερώτηση ή προβληματισμό, σύμφωνα με την σχετική κατηγοριοποίηση (Αστικό, Ποινικό, Άλλα θέματα κλπ), η οποία και διανέμεται με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο στην Helaia και τα κινητά τηλέφωνα των μελών της Ένωσης που την έχουν εγκαταστήσει.
  • Με την σειρά τους τα μέλη που έλαβαν την ειδοποίηση  μπορούν, εφόσον γνωρίζουν το αντικείμενο και το επιθυμούν, να συμμετέχουν στην επίλυση ή διευκρίνισή του.
 Για να εγκαταστήσετε το Heliaia – Forum App πατήστε εδώ για Android και για IOS
Για οποιοδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της νέας εφαρμογής, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στα γραφεία της Ένωσης, τηλ. 210 8827380 ή με αποστολή mail στο endikeis@otenet.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ