Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "Diaskepsi.gr"










Εγκαινιάζουμε τη νέα μας σελίδα στο διαδίκτυο και ευελπιστούμε ότι με τη δική σας συμμετοχή θα αναδειχθεί σε χρήσιμο πρακτικό και θεωρητικό εργαλείο για όλους τους νομικούς και θα συμβάλλει στον εμπλουτισμό του νομικού προβληματισμού για τη βελτίωση του απονεμόμενου δικαστικού έργου.



7 σχόλια:

  1. καλή επιτυχία και δύναμη στην προσπάθειά σας. η σελίδα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και σε μορφή και σε περιεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία στη νέα σας προσπάθεια συνάδελφοι! Είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε μαζί σας οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είστε ασταμάτητοι και γεμάτοι φρέσκιες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από μια πρώτη ματιά είναι αναγκαίο να εμπλουτιστούν τα σχέδια των αποφάσεων, ιδίως της νομής. Καλή συνέχεια, αν και είναι απογοητευτικό να δημιουργούνται συνέχεια, ως απόδειξη της εσωτερικής διάσπασης που υπάρχει στο σώμα, ιστοσελίδες όπως "ειρηνοδίκης.gr", "δικαστής", "διάσκεψη" και πάει λέγοντας και κλαίγοντας. Λείπει ιστοσελίδα "Ο Εφέτης" και γιατί όχι "Ο Αρεοπαγίτης". Κρίμα. Τόσα καλά μυαλά που σπαταλούν χρόνο και ενέργεια να είναι διαιρεμένα. Γιατί στο σώμα οι λέξεις "ενωμένοι" και "όλοι μαζί" προξενούν τόση ανατριχίλα ; Έχω την αίσθηση ότι αντί για βήματα προς τα εμπρός, κάνουμε βήματα προς τα πίσω . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί θεωρείς αλήθεια διάσπαση το ότι υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες; Θα έπρεπε δηλαδή να έχουν οι Δικαστές μια ιστοσελίδα, μια φωνή ίδια όλοι; Η Δημοκρατία δεν λειτουργεί έτσι, με πλουραλισμό; Στη Γερμανία το Ein Fuhrer, Ein Staat ήταν μότο του έξω απο δώ. Εγώ αντίθετα το βρίσκω πολύ ενθαρρυντικό. Οι πολλές απόψεις πρέπει να είναι επιδίωξη. Και φυσικά όπως στην πολιτική δεν μπορείς να απαιτήσεις να αρθρογραφούν στην ίδια εφημερίδα όλα τα κόμματα το ίδιο νομίζω ισχύει και σε μας. Διαφορετικοί άνθρωποι...διαφορετικές ιδέες. Ααα... και κάτι άλλο. Ξέχασες τυχαία να απαριθμήσεις στις ιστοσελίδες την σελίδα dikastes.gr που είναι της ομάδας της κ. Θάνου εδώ και κάμποσα χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Εσείς που τόσο εύκολα μιλάτε γιά διάσπαση,αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η επίσημη ιστοσελίδα της ένωσης περιλαμβάνει μόνον τις ομιλίες και τις προσωπικές ανακοινώσεις της προέδρου και όχι και των άλλων μελών του δσ;Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η ένωση δεν εξέδωσε μέχρι τώρα έντυπο ή cd με σχέδια αποφάσεων;Αν όλα στην ένωση λειτουργούσαν ομαλά,δεν θα υπήρχε λόγος γιά τέτοιου είδους εγχειρήματα.Επομένως,η δημιουργία ιστοσελίδας από την ομάδα Σεβαστίδη, εκτός από αξιέπαινη, ήταν και επιβεβλημένη.Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!

      Διαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    1. Η κομματική ελληνική δημοκρατία έχει δύο κόμματα εξουσίας, πλουραλισμό δεν έχει, πτώχευση όμως έχει,
    2. Απλά, ο λαός το λέει "όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει",
    3. τη σελίδα "δικαστής" την αναφέρω στα ελληνικά και όχι ως "dikastes.gr" (αυτή τη γλώσσα είναι ;),
    4.την κ. Θάνου δεν την ψηφίζω,
    5.υπάρχουν και στο σώμα, όπως και στην κοινωνία, άνθρωποι έξω από τα μαντριά,
    6.διαφορετικοί άνθρωποι δεν σημαίνει καλύτερα μυαλά και χαρακτήρες,
    η συγκεκριμένη σελίδα είναι πραγματικά καλή και με καλύπτει απόλυτα στην ενημέρωσή μου και, να γνωρίζετε, δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο διαχειριστής της σελίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ