ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Σκοπός της σελίδας είναι η ανάρτηση αγγελιών συναδέλφων με αντικείμενο συναφές με την εργασία μας (πχ αμοιβαίες μεταθέσεις, αναζήτηση οικίας στον τόπο μετάθεσης από συνάδελφο που φεύγει κτλ).


αποστολή αγγελιών και απαντήσεων στη διεύθυνση dikastis.gr@gmail.com 
με την ένδειξη "ΑΓΓΕΛΙΑ" 
με ένα όνομα και κινητό τηλέφωνο (δε θα μπαίνουν στην αγγελία)
ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ (απαιτείται αποστολή νέου Mail)
 

ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ


 
Οι απαντήσεις παρακαλείται να έχουν και τον κωδικό της αγγελίας
 
 
==============================================
ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ  

 

22-5-2024

 [ΚΩΔ 20240524_1]

Πλήρως ανακαινισμένο το 2024, ρετιρέ διαμέρισμα, στο Νέο Παγκρατι. Το διαμέρισμα ειναι 32 τ.μ. με 30 τ.μ. Βεράντα και απεριόριστη θέα. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, χωλ, κουζινα και μπάνιο. Διαθέτει επίσης όλες τις ηλεκτρικές συσκευές δηλαδή πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, ψυγειοκαταψυκτη,φούρνο μικροκυμάτων και ηλεκτρική κουζίνα. Επίκειται να τοποθετηθεί κρεβάτι, καναπές και τηλεόραση. Αυτόνομη θέρμανση και air condition.

Κωδικός 15769347 (spitogatos)

Μηνιαίο μίσθωμα 550 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17-5-2024

 [ΚΩΔ 20240517_1]

Ενοικιάζεται ανακαινισμένο διαμέρισμα 50 τ.μ. στο Παγκράτι, πλησίον του Άλσους Παγκρατίου, 9’ από τη στάση μετρό «Ευαγγελισμός» και 19’ από το Σύνταγμα. Αποτελείται από ένα δωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, χωλ και μεγάλο πατάρι. Κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας και καινούρια ντουλάπα. Επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές. Είναι προσόψεως, στον τρίτο όροφο με ασανσέρ. Δύο κλιματιστικά και κεντρική θέρμανση πετρελαιου το χειμώνα. Τιμή: 770€ συζητήσιμη.

 


 

 

 

 

 

 

 

   

 
  AMOIBAIEΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ