Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

ΕΕΕ: Αλλαγή κωδικών εισόδου στην ΤΝΠ «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», λόγω μετάπτωσης στο λογισμικό περιβάλλον GCLOUD

 


 

 

 

 

Αθήνα: 62-17/7/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Αλλαγή κωδικών εισόδου στην ΤΝΠ «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», λόγω μετάπτωσης στο λογισμικό περιβάλλον GCLOUD

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του συστήματος της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων, πραγματοποιήθηκε, από τις 7-7-2024, η μετάπτωση της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ» στο περιβάλλον Gcloud.

Κάθε χρήστης, κατά την πρώτη του είσοδο στο νέο σύστημα, πρέπει υποχρεωτικά να δημιουργήσει τους κωδικούς του. Για το λόγο αυτό, θα σας αποσταλεί, άμεσα από την Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο θα περιέχεται σύνδεσμος μίας χρήσης (one time link, ΟΤL). Αφού ακολουθήσετε τον εν λόγω σύνδεσμο, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εισάγετε στο σύστημα ένα νέο κωδικό και να τον
επαληθεύσετε.

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (link: https://www.dsanet.gr) και, αφού επιλέξετε «ΣΥΝΔΕΣΗ», θα εισάγετε, για την είσοδό σας στην παραπάνω πλατφόρμα της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», τον κωδικό, που μόλις δημιουργήσατε, ενώ όσον αφορά το όνομα χρήστη (username) θα χρησιμοποιήσετε εκείνο, που σας έχει χορηγηθεί από την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας (αρχίζει με τα αλφαβητικά στοιχεία «eis» και τελειώνει με έναν μοναδικό αριθμό που αντιστοιχεί σε κάθε χρήστη).

Η παραπάνω διαδικασία δημιουργίας κωδικού πρόσβασης για την είσοδό σας στην πλατφόρμα της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ» ενδείκνυται να ολοκληρωθεί εντός δύο (2) ημερών. Στην περίπτωση που κατά την εκτέλεση των παραπάνω βημάτων αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία ή παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα , παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210-3398230, 231, 235, 236 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): support@olomeleia.gr, όπου μπορείτε να εκθέσετε το πρόβλημα, προκειμένου να λάβετε τεχνική καθοδήγηση για την επίλυσή του.


Ο Πρόεδρος

 

Αχιλλέας Ζήσης

Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου

Η Γενική Γραμματέας

 

Κυριακή Κλιάμπα

 Αντεισαγγελέας Εφετών


https://enosieisaggeleon.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%bd%cf%80-%ce%b9%cf%83%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ