Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ένωση Συνταξιούχων Δικαστικών: «Έφυγε» ο Δημήτρης Μαζαράκης

 


Στις 20-02-2021 «έφυγε» από τη ζωή ο συνάδελφος Δημήτριος Μαζαράκης, Αρεοπαγίτης ε.τ.

Ο Δημήτρης Μαζαράκης αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην απονομή της Δικαιοσύνης και σε όλη του την πορεία επέδειξε απαράμιλλο ήθος και εξαίρετο χαρακτήρα. Το ήθος του και η επιστημονική του επάρκεια τον αξίωσαν να προαχθεί στον ανώτατο βαθμό του Αρεοπαγίτη. Ήταν προσηνής, απλός και

συνεργάσιμος και γι’ αυτό αγαπητός από τους συναδέλφους του. Ο Μαζαράκης, εκτός από τη Δικαιοσύνη, προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του και στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, της οποίας υπήρξε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου σε δύσκολη περίοδο, εκλεγόταν δε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης.

Με παρουσία μικρού αριθμού ατόμων, λόγω των έκτακτων μέτρων, η κηδεία του έγινε στις 22-02-2021 στα κοιμητήρια Χαλανδρίου. Την Ένωση εκπροσώπησαν η Γενική Γραμματέας Γεωργία Μουτεβελή και το μέλος Γεώργιος Μανωλίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, της οποίας ο εκλιπών υπήρξε εκλεκτό μέλος, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του. Στη μνήμη του, εκτός από το στεφάνι που απέστειλε, θα καταθέσει ένα χρηματικό ποσό σε Ίδρυμα προστασίας ανηλίκων.

 

https://ensindik.gr/%ce%ad%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5-%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ