Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

ΕΔΔ: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ LOCKDOWN

 


 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Λ.Ριανκούρ 85, γρ. 217–218, 2ος όροφος
Αμπελόκηποι–Αθήνα, ΤΚ 115-24
ΤΗΛ: 210-6996688 και 210-6980777
FAX: 210-6998848
ΕΜΑΙL: enosidioikitikondikaston@gmail.com
ή enosidioikitikondikaston@yahoo.gr


Αθήνα, 10.2.2021
Αρ.πρ. 28

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ LOCKDOWN


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά τα χθεσινή ανακοίνωση για lockdown στην Αττική, το ΔΣ της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα, για λόγους ανωτέρας βίας, τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής κατά το μέρος που απομένει, με επιστολική ψήφο, με ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 7 παρ. 3 του καταστατικού (όπως ήδη έγινε για συναδέλφους που βρίσκονται σε άδεια).

Όσοι συνάδελφοι υπηρετούν στα τέσσερα διοικητικά δικαστήρια της Αττικής (Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, Διοικητικό Εφετείο Πειραιώς, Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιώς), καθώς και όσοι είναι μεν εγγεγραμμένοι για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε κάποιο άλλο (επαρχιακό) διοικητικό δικαστήριο, πλην όμως δεν άσκησαν (ή δεν προτίθεται να ασκήσουν) το εν λόγω δικαίωμα στο δικαστήριο αυτό, 

καλούνται από τώρα και έως τη Δευτέρα 15/2/2021 ώρα 14.00, να δηλώσουν στο μαιλ της Ένωσης τη διεύθυνση τους και τον ΤΚ.

Η Ένωση θα αποστείλει στον καθένα φάκελο και ψηφοδέλτιο με αναλυτικές οδηγίες. Μέσα στο φάκελο που θα σας σταλεί από την Ένωση θα υπάρχει: α) ένας σφραγισμένος και υπογεγραμμένος από τον Πρόεδρο και το ΓΓ φάκελος, β) ψηφοδέλτιο και γ) αναλυτικές οδηγίες. Κάθε συνάδελφος, αφού τοποθετήσει το ψηφοδέλτιο μέσα στον σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και το ΓΓ φάκελο θα πρέπει να τον τοποθετήσει σε ένα μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα γράψει το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμό του, προκειμένου η Εφορευτική Επιτροπή να τον διαγράψει κατά τη διαλογή. Τον μεγαλύτερο αυτό φάκελο θα πρέπει να αποστείλει το ταχύτερο στο γραφείο της Ένωσης (Λ.Ριανκούρ 85, γρ. 217–218, 2ος όροφος, Αμπελόκηποι–Αθήνα, ΤΚ 115-24) με κούριερ της επιλογής του. Επισημαίνουμε, όπως άλλωστε θα δείτε και στις οδηγίες που θα σας σταλούν (και όπως είναι αυτονόητο), ότι ο σφραγισμένος και υπογεγραμμένος από τον Πρόεδρο και το ΓΓ φάκελος δεν θα πρέπει να φέρει καμία σημείωση ή άλλη ένδειξη.

Tη δαπάνη της αποστολής και παραλαβής των φακέλων αναλαμβάνει αυτονόητα η Ένωση.

Τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, θα γίνει διαλογή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Όλοι οι φάκελοι (και αυτοί που θα έχουν έρθει από τα επαρχιακά δικαστήρια και αυτοί που αφορούν επιστολικές ψήφους κατά τα ανωτέρω) θα τοποθετηθούν στην κάλπη χωρίς να ανοιχτούν. Ακολούθως, και από ώρα 09.00 έως ώρα 12.00 θα δοθεί η δυνατότητα να ψηφίσουν επιτόπου με τον κλασικό τρόπο:
α) όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να ψηφίσουν επιστολικά και β) σε όσους θα έχει προκύψει αντικειμενική αδυναμία (π.χ. απώλεια του φακέλου λόγω εσφαλμένης διεύθυνσης, καθυστέρηση των ταχυμεταφορών κλπ.).

Επισημαίνεται προς άρση κάθε επιφύλαξης ότι όταν θα ανοιχτούν τα ψηφοδέλτια για να γίνει η καταμέτρηση, θα είναι αδύνατον να προκύπτει η προέλευση εκάστου φακέλου, διότι όλοι οι φάκελοι θα έχουν αναμειχθεί. .

Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της Ένωσης. Επίσης στον Πρόεδρο Παναγιώτη Δανιά (τηλ: 6932472619) και στον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Φαϊτά (τηλ: 6977238206).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ                    ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΪΤΑΣ
ΕΦΕΤΗΣ ΔΔ                                               ΕΦΕΤΗΣ ΔΔ

 

ΠΗΓΗ ΕΔΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ