Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

«Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα, τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και το νομοθετικό πλαίσιο για την πρόληψη και καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας»

 


Αριθ. Πρωτ.51-4/12/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος

διοργανώνει διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση,

την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου  2023 και ώρα 18.00΄, με θέμα:

«Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις  στον Ποινικό Κώδικα,  τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και το νομοθετικό πλαίσιο για την πρόληψη και καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας»

 

υπό την Προεδρία του Δημητρίου Κιούπη,

Αναπληρωτή Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο κ. Ευάγγελος Μπακέλας, Εισαγγελέας Εφετών, Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

 

Εισηγητές θα είναι οι:

 

α) Βασίλειος Αδάμπας, Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ.,  με θέμα:  «Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις στο γενικό μέρος του  Ποινικού  Κώδικα»

β) Βασίλειος Πετρόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., με θέμα:  «Οι  προτεινόμενες παρεμβάσεις στο ειδικό μέρος του  Ποινικού  Κώδικα και στο νόμο για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας»

γ) Ιωάννης Ναζίρης, Επίκουρος Καθηγητής  Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., με θέμα:  «Οι  προτεινόμενες  παρεμβάσεις στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας: Α΄ μέρος – Γενικοί ορισμοί, αποδείξεις, προδικασία, διαδικασία στο ακροατήριο» και

δ) Αθανάσιος Ζαχαριάδης, Αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., με θέμα:  «Οι  προτεινόμενες παρεμβάσεις στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας: Β΄ μέρος – Ένδικα μέσα, έξοδα της ποινικής διαδικασίας»

 

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της πλατφόρμας zoom,  στη διεύθυνση https://us06web.zoom.us/j/83377752228   Meeting ID: 833 7775 2228,  επιπλέον δε και μέσω του καναλιού της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος  στο YOUTUBE (LINK  https://youtube.com/live/NFdl95AriVA?feature=share ) και στο Facebook.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθύνοντες τα Δικαστήρια και τις Εισαγγελίες  να ενημερώσουν σχετικά τους Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς.

 

Ο Πρόεδρος

 

Ευάγγελος Μπακέλας          

Εισαγγελέας Εφετών

Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Ιωάννης Σέβης                             Εισαγγελέας Πρωτοδικών

 

 

https://enosieisaggeleon.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5-2/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ