Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΩΝ: Πρόσκληση συμμετοχής στην καταστατική Συνέλευση την Κυριακή 22-06-2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
                       
 Αγαπητοί συνάδελφοι,
      
        Tο Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. σε εκτέλεση της από 01-12-2013 απόφασης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης προς άμεση σύγκληση καταστατικής αντίστοιχης, με αντικείμενο την
αναθεώρηση υφισταμένων και την προσθήκη νέων διατάξεων στο καταστατικό της, έλαβε την απόφαση για τη διοργάνωση αυτής, την Κυριακή 22-06-2014. Ως τόπος διεξαγωγής της, προκρίθηκε κατΆ αρχήν η πόλη του Βόλου, με κριτήρια, την ευχερή πρόσβαση των συναδέλφων, τόσο της Αθήνας και του Πειραιά, όσο και της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και τις παράλληλες δυνατότητες αναψυχής, που παρέχει η ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ενόψει και της θερινής περιόδου.
        Το Δ.Σ., μετά συνεννοήσεις με ξενοδοχεία της περιοχής, κατέληξε στην επιλογή του ξενοδοχείου 5* “Vallis Resort”, στην περιοχή Αγριάς, [πλησίον του Βόλου και στη διαδρομή προς Πήλιο].
        Ενόψει του ότι το Δ.Σ. αποφάσισε να καλύψει το ταμείο της Ε.Ε.Ε. τη διανυκτέρευση των μελών της προηγουμένης της Γ.Σ. ημέρας [Σάββατο 21-06-2014] και της ανάγκης άμεσης κράτησης των δωματίων, εξαιτίας της ζήτησης που παρουσιάζει το ως άνω κατάλυμα, λόγω της τουριστικής περιόδου, οι κ.κ. συνάδελφοι που προτίθενται να συμμετάσχουν σε αυτή, παρακαλούνται όπως από την 31-3-2014 και  ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΗΝ 16-04-2014 το δηλώσουν στη Γραμματεία της ΕΕΕ, μέσω συμπλήρωσης της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής και της αποστολής της:
1] με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ε.Ε.Ε eisag@otenet.gr
2] με fax (210-8254211)
-Μεταγενέστερη της αποστολής φαξ ή e-mail επιβεβαίωση στο τηλέφωνο της Ε.Ε.Ε 210-8222548 (προαιρετικά)
      
 Η κράτηση θέσεων κατόπιν συμπλήρωσης και αποστολής της σχετ. φόρμας θα αφορά:

-Μία διανυκτέρευση (21-6-2014), σε μονόκλινο δωμάτιο, με θέα θάλασσα (μέχρι εξαντλήσεως διαθεσιμότητας, άλλως, με θέα Πήλιο), με πρωινό σε αμερικάνικο μπουφέ και δωρεάν χρήση εγκαταστάσεων ξενοδοχείου (εσωτερική- εξωτερική πισίνα, πάρκινγκ, γυμναστήριο). -ΔΩΡΕΑΝ

-Μία διανυκτέρευση (21-6-2014), σε δίκλινο δωμάτιο (28 τ.μ), με θέα θάλασσα (μέχρι εξαντλήσεως διαθεσιμότητας, άλλως, με θέα Πήλιο), με πρωινό σε αμερικάνικο μπουφέ και δωρεάν χρήση εγκαταστάσεων ξενοδοχείου (βλ.παραπάνω).-ΔΩΡΕΑΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αν το  δεύτερο (φιλοξενούμενο) άτομο   είναι  μέλος της Ε.Ε.Ε ή όχι.

            Μέλη μας που επιθυμούν και δεύτερη διανυκτέρευση (είτε την Παρασκευή 20/6/2014 είτε την Κυριακή 22/6/2014) οφείλουν να το δηλώσουν, προκειμένου να γίνει η σχετική κράτηση μέσω της Ε.Ε.Ε σε ειδικές-προνομιακές  τιμές και δη:
-Mονόκλινο με πρωινό και χρήση εγκαταστάσεων ξενοδοχείου 60 ευρώ (ήτοι συνολικό κόστος 60 ευρώ και για τις  2 διανυκτερεύσεις)
-Δίκλινο με πρωινό και χρήση εγκαταστάσεων ξενοδοχείου 75 ευρώ (ήτοι συνολικό κόστος 75 ευρώ και για τις 2 διανυκτερεύσεις)
##Σχετικά με τις χρεώσεις των παιδιών:  τα παιδιά από 0-3 ετών που κάνουν χρήση παρκοκρέβατου δωρεάν , για τα παιδιά από 3-12 ετών η χρέωση θα είναι 15¤ ανά διανυκτέρευση και από 12 ετών και πάνω η χρέωση θα είναι 25¤ για κάθε παιδί.  Οι συγκεκριμένες τιμές, ισχύουν και για την τυχόν προαιρετική δεύτερη διανυκτέρευση.

                  Η καταστατική γενική συνέλευση της Ε.Ε.Ε θα πραγματοποιηθεί στις 22-6-2014 και ώρα 10.00 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου (coffee -break στις 11.30)

        Συμπληρώνοντας οι κκ.συνάδελφοι τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να αναφέρουν :
Α] τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που επιθυμούν [ 1 ή 2]
Β] τον τύπο του δωματίου [μονόκλινο ή δίκλινο]ή άλλου τύπου. Σε περίπτωση δίκλινου να αναφερθεί αν το φιλοξενούμενο άτομο είναι μέλος της Ε.Ε.Ε (αναφερθεί το ονοματεπώνυμο και ο βαθμός του) και η τυχόν  ηλικία του παιδιού.
##Σε περίπτωση που οι συνάδελφοι επιθυμούν κράτηση άλλου τύπου δωματίου (π.χ σε περίπτωση οικογενειών με πάνω από ένα τέκνα) όπως junior suite, suite, family suite (κατόπιν διαθεσιμότητας) οφείλουν να το δηλώσουν στη φόρμα προτίμησης προκειμένου να επιτευχθεί η κράτηση μέσω της Ε.Ε.Ε και να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο μετά τις 20/4/2014. Η τιμολόγηση του ξενοδοχείου για τα ειδικού τύπου δωμάτια είναι 120¤ για την Junior , 160¤  για την Suite και 170¤ για τη Family (οι σουίτες παρέχον δυνατότητα φιλοξενίας 3-4 ατόμων) για κάθε ημέρα διανυκτέρευσης. Από τις ανωτέρω χρεώσεις για τα ειδικού τύπου δωμάτια το ποσό των 95 ευρώ θα καλυφθεί από την Ε.Ε.Ε (για τη διανυκτέρευση  της προηγουμένης της Γ.Σ. ημέρας [Σάββατο 21-06-2014]).
Γ] τον τρόπο μετακίνησης τους στον τόπο της Γ.Σ. [με ίδια μέσα ή μαζική μεταφορά με πούλμαν (από Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη) που θα μισθώσει η Ε.Ε.Ε, εφόσον βεβαίως υπάρξει επαρκής αριθμός ενδιαφερομένων].
        Σε περίπτωση υπεράριθμων της δυναμικότητας του ξενοδοχείου δηλώσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά  χρονικής προτεραιότητας.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία, τις παροχές και την χωρητικότητα των δωματίων του προτεινόμενου ξενοδοχείου (ειδικά για τα ειδικού τύπου δωμάτια) επισκεφτείτε την ηλεκτρονική του διεύθυνση  www.valisresort.gr  ή τηλεφωνήστε στα τηλ. 24280-97260-5 (υπεύθυνη κα Μεσολογγίτου).
        Παρακαλούνται οι κ.κ. συνάδελφοι για την άμεση κι εμπρόθεσμη ανταπόκριση τους προκειμένου να είναι ευχερέστερος ο προγραμματισμός και καλύτερη η οργάνωση της εκδήλωσης. Σε περίπτωση δε μειωμένης ανταπόκρισης το Δ.Σ. επιφυλάσσεται για την αλλαγή του τόπου τέλεσης της καταστατικής Γ.Σ. [πραγματοποίηση της στην Αθήνα] προς αποφυγή υπέρμετρων άσκοπων δαπανών και επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
        Οι κ.κ. Προϊστάμενοι όλων των υπηρεσιακών μονάδων παρακαλούνται όπως μεριμνήσουν για την άμεση λήψη γνώσεως όλων των Εισαγγελικών Λειτουργών της δυνάμεως τους.          
Αθήνα, 26-3-2014

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

               Ο Πρόεδρος                                    O Γεν. Γραμματέας

       Κωνσταντίνος Τζαβέλλας                     Δημήτριος Ζημιανίτης
        Αντεισαγγελέας Εφετών                     Εισαγγελέας Πρωτοδικών  



ΠΡΟΣ Δ.Σ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Για την καταστατική γενική συνέλευση στο Βόλο στις 22/6/2014)

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
(στις επιλογές κυκλώνουμε την προτίμηση)

Ονοματεπώνυμο:
Βαθμός:
Τόπος Υπηρεσίας:
Τηλ. Επικοινωνίας:
Mail ( προαιρετικά):


Επιλογή Δωματίου :A)Μονόκλινο      Β)Δίκλινο    Γ)Άλλου τύπου (…………………..)
(Σε περίπτωση δίκλινου ή άλλου τύπου) : Ονοματεπώνυμο και βαθμός φιλοξενούμενου (μόνο αν είναι μέλος της Ε.Ε.Ε)……………………………..................
Αριθμός και ηλικίες παιδιών……………………………………………………………….

Ημέρες Διανυκτέρευσης Α) Μία        Β) Δύο
η τυχόν 2η διανυκτέρευση Α)20/6/2014      Β)22/6/2014)

Τρόπος μετακίνησης (σε περίπτωση μίας διανυκτέρευσης) : A)με ίδια μέσα  Β)με πούλμαν της Ε.Ε.Ε      Α) από ΑΘΗΝΑ      Β)από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
                                                                                       
Ημερομηνία     /  / 2014                            Ο/Η δηλών/ούσα



http://www.enosieisaggeleon.gr/show_anakoinwseis.asp?id=241

4 σχόλια:

  1. Για εποχή λιτότητας και περιστολής ,όπου πρέπει να δίδεται το καλό παράδειγμα, μια χαρά ξεκινά η Ένωση, με χορούς και δωρεάν παροχές .Παρεπιμπτόντως τι γένεται με τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους δικαστές;Θεσμικά και μη.Συνάδελφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ανάμικτα αισθήματα μου προκάλεσε η από 26-3-2014 πρόσκληση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος,για τη συμμετοχή στην καταστατική συνέλευση (την Κυριακή 22-6-2014), που βρήκα στη θυρίδα μου προχτές και αναρτήθηκε και στην αντίστοιχη ιστοσελίδα. Σύμφωνα μ' αυτήν, "ως τόπος διεξαγωγής της προκρίθηκε κατ' αρχήν η πόλη του Βόλου, με κριτήρια, την ευχερή πρόσβαση των συναδέλφων, τόσο της Αθήνας και του Πειραιά, όσο και της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και τις παράλληλες δυνατότητες αναψυχής, που παρέχει η ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ενόψει και της θερινής περιόδου. Το Δ.Σ., μετά συνεννοήσεις με ξενοδοχεία της περιοχής, κατέληξε στην επιλογή του ξενοδοχείου 5* “Vallis Resort”, στην περιοχή Αγριάς, [πλησίον του Βόλου και στη διαδρομή προς Πήλιο]. Ενόψει του ότι το Δ.Σ. αποφάσισε να καλύψει το ταμείο της Ε.Ε.Ε. τη διανυκτέρευση των μελών της προηγουμένης της Γ.Σ. ημέρας [Σάββατο 21-06-2014] και της ανάγκης άμεσης κράτησης των δωματίων, εξαιτίας της ζήτησης που παρουσιάζει το ως άνω κατάλυμα, λόγω της τουριστικής περιόδου, οι κ.κ. συνάδελφοι που προτίθενται να συμμετάσχουν σε αυτή, παρακαλούνται όπως από την 31-3-2014 και ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΗΝ 16-04-2014 το δηλώσουν στη Γραμματεία της ΕΕΕ, μέσω συμπλήρωσης της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής και της αποστολής της: ..............
    -Μία διανυκτέρευση (21-6-2014), σε μονόκλινο δωμάτιο, με θέα θάλασσα (μέχρι εξαντλήσεως διαθεσιμότητας, άλλως, με θέα Πήλιο), με πρωινό σε αμερικάνικο μπουφέ και δωρεάν χρήση εγκαταστάσεων ξενοδοχείου (εσωτερική- εξωτερική πισίνα, πάρκινγκ, γυμναστήριο). -ΔΩΡΕΑΝ
    -Μία διανυκτέρευση (21-6-2014), σε δίκλινο δωμάτιο (28 τ.μ), με θέα θάλασσα (μέχρι εξαντλήσεως διαθεσιμότητας, άλλως, με θέα Πήλιο), με πρωινό σε αμερικάνικο μπουφέ και δωρεάν χρήση εγκαταστάσεων ξενοδοχείου (βλ.παραπάνω).-ΔΩΡΕΑΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αν το δεύτερο (φιλοξενούμενο) άτομο είναι μέλος της Ε.Ε.Ε ή όχι.
    Μέλη μας που επιθυμούν και δεύτερη διανυκτέρευση (είτε την Παρασκευή 20/6/2014 είτε την Κυριακή 22/6/2014) οφείλουν να το δηλώσουν, προκειμένου να γίνει η σχετική κράτηση μέσω της Ε.Ε.Ε σε ειδικές-προνομιακές τιμές και δη:
    -Mονόκλινο με πρωινό και χρήση εγκαταστάσεων ξενοδοχείου 60 ευρώ (ήτοι συνολικό κόστος 60 ευρώ και για τις 2 διανυκτερεύσεις) -Δίκλινο με πρωινό και χρήση εγκαταστάσεων ξενοδοχείου 75 ευρώ (ήτοι συνολικό κόστος 75 ευρώ και για τις 2 διανυκτερεύσεις). Σχετικά με τις χρεώσεις των παιδιών: .........
    Η καταστατική γενική συνέλευση της Ε.Ε.Ε θα πραγματοποιηθεί στις 22-6-2014 και ώρα 10.00 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου (coffee-break στις 11.30)
    .......... Σε περίπτωση που οι συνάδελφοι επιθυμούν κράτηση άλλου τύπου δωματίου (π.χ σε περίπτωση οικογενειών με πάνω από ένα τέκνα) όπως junior suite, suite, family suite (κατόπιν διαθεσιμότητας) οφείλουν να το δηλώσουν στη φόρμα προτίμησης προκειμένου να επιτευχθεί η κράτηση μέσω της Ε.Ε.Ε και να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο μετά τις 20/4/2014. Η τιμολόγηση του ξενοδοχείου για τα ειδικού τύπου δωμάτια είναι 120€ για την Junior, 160€ για την Suite και 170€ για τη Family (οι σουίτες παρέχουν δυνατότητα φιλοξενίας 3-4 ατόμων) για κάθε ημέρα διανυκτέρευσης. Από τις ανωτέρω χρεώσεις για τα ειδικού τύπου δωμάτια το ποσό των 95 ευρώ θα καλυφθεί από την Ε.Ε.Ε (για τη διανυκτέρευση της προηγουμένης της Γ.Σ. ημέρας [Σάββατο 21-06-2014]).
    Γ] τον τρόπο μετακίνησης τους στον τόπο της Γ.Σ. [με ίδια μέσα ή μαζική μεταφορά με πούλμαν (από Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη) που θα μισθώσει η Ε.Ε.Ε, εφόσον βεβαίως υπάρξει επαρκής αριθμός ενδιαφερομένων].


    συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (συνέχεια)
    Σε περίπτωση υπεράριθμων της δυναμικότητας του ξενοδοχείου δηλώσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά χρονικής προτεραιότητας.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία, τις παροχές και την χωρητικότητα των δωματίων του προτεινόμενου ξενοδοχείου (ειδικά για τα ειδικού τύπου δωμάτια) επισκεφτείτε την ηλεκτρονική του διεύθυνση www.valisresort.gr ή τηλεφωνήστε στα τηλ. ......... Αθήνα, 26-3-2014"

    Πράγματι εάν επισκεφτεί κανείς τη συγκεκριμένη διεύθυνση, θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο.
    Δεν μπορώ όμως να αντιληφθώ τι θέση έχουν τα 5στερα ξενοδοχεία, η θέα στη θάλασσα, ή στο Πήλιο, το πρωινό σε αμερικάνικο μπουφέ, η χρήση γυμναστηρίων και πισίνας κλπ., τα τύπου suite family & junior, ειδικά δωμάτια, δηλαδή σουίτες και όλες οι λοιπές ανέσεις που προσφέρεται να καλύψει με έξοδά της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας, στο πλαίσιο μιας καταστατικής συνέλευσης.
    Δεν πρόκειται για το ποσό των 5 ευρώ μηνιαίως που καταβάλλουμε όλοι οι Έλληνες Εισαγγελείς στην Ένωση για την κάλυψη λειτουργικών της εξόδων, που θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των εξόδων των μελών της σ' αυτήν την -κατά την άποψή μου- εκδρομή. Ειλικρινά, το ποσό των 5 ευρώ μηνιαίως και 60 ευρώ ετησίως είναι αμελητέο μπροστά στα τόσα έξοδα και τις υποχρεώσεις μας.
    Είναι όμως θλιβερό, τη στιγμή που υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε, που ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων για να βρουν σκουπίδια να γεμίσουν το στομάχι τους, αλλά ακόμη και άνθρωποι που αυτοκτονούν από την πείνα και την ανέχεια κάθε ημέρα στη χώρα μας, καθώς επίσης και συνάδελφοι που δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ή τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους, την ίδια στιγμή, να σπαταλώνται χρήματα της Ένωσης, για 5στερα ξενοδοχεία με χρήση πισίνας και γυμναστηρίων και πρωινό σε αμερικάνικο μπουφέ κλπ.
    Θα μπορούσαν αυτά τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν σε μια αγαθοεργία, να ανακουφίσουν τον πόνο, ή την πείνα κάποιων.
    Για σκεφτείτε κ. συνάδελφοι, ποια γνώμη θα έχουν οι πολίτες που τυχόν λάβουν γνώση της πρόσκλησης για εμάς, που από τη μια παραπονούμαστε για τις μειώσεις των αποδοχών μας και από την άλλη, μετέχουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις με χλιδή και γκλαμουριά και μάλιστα για μία καταστατική συνέλευση! Θλιβερό!
    Εισαγγελικός "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά τα λέτε κύριε συνάδελφε. Πολύ φρου-φρου και αρώματα δε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τον υπόλοιπο κόσμο.
      Φάτε παντεσπάνι.

      Διαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ