Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Ανακοίνωση – Αναβάθμιση εφαρμογής “Σόλων”

 


 

 

 

 

 

Αθήνα: 63-23/7/2024

Ανακοίνωση

 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

          Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, επιθυμώντας να συμβάλει στον εμπλουτισμό των γνώσεων, τη συνεχή ενημέρωση και την παροχή στα μέλη της σύγχρονων και εύχρηστων εργαλείων, που θα τα διευκολύνουν στην άσκηση των καθηκόντων τους, προέβη στη δημιουργία της εφαρμογής (application) “ΣΟΛΩΝ”, που περιέχει τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα (περιλαμβάνονται όλες οι προϊσχύσασες διατάξεις, από την έναρξη ισχύος του μέχρι σήμερα) και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, με επιλεγμένη και ενδιαφέρουσα, πρόσφατη κυρίως, νομολογία σε αυτές και σε διατάξεις ειδικών ποινικών νόμων, η οποία εμπλουτίζεται και ενημερώνεται συνεχώς.

Την εφαρμογή αυτή έθεσε στη διάθεση των μελών της, το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2023, με τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει αμείωτα τις προσπάθειες που συμβάλλουν στη διευκόλυνση, ενημέρωση και επιμόρφωσή μας.

Η Ε.Ε.Ε., με σκοπό να κάνει πιο εύχρηστη την εφαρμογή “ΣΟΛΩΝ”, προέβη στην αναβάθμισή της, προκειμένου να συνεργάζεται με όλα τα λειτουργικά συστήματα και όλους τους φυλλομετρητές, με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και απόδοση.

Έτσι εκτός από τους χρήστες του λειτουργικού συστήματος WINDOWS, τα μέλη μας μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν την εφαρμογή “ΣΟΛΩΝ” από το Google Play Store, μέσω του συνδέσμου: https://play.google.com/store/apps/details?id=appmemenosieisaggeleongr.wpapp και οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος IOS από το APPLE APP STORE, μέσω του συνδέσμου: https://apps.apple.com/gr/app/%CF%83%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD/id6476380267

Εκφράζουμε για ακόμη μια φορά ευχαριστίες στη συνάδελφο Άννα Καραμόσχογλου, Εισαγγελέα Εφετών Κρήτης, η οποία επιμελείται του περιεχομένου της εφαρμογής και προβαίνει στη συνεχή ενημέρωση και επικαιροποίησή του.

Υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ των ευκολιών που παρέχει η εφαρμογή είναι και η άμεση παρακολούθηση της νομοθεσίας και νομολογίας με ειδοποιήσεις σε κάθε επικαιροποίηση, που πραγματοποιείται στο περιεχόμενο.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα.

Ο Πρόεδρος

 

Αχιλλέας Ζήσης

Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου

Η Γενική Γραμματέας

 

Κυριακή Κλιάμπα

 Αντεισαγγελέας Εφετών

 

https://enosieisaggeleon.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%82-%cf%83%cf%8c%ce%bb/

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικό! Θα ήταν καλό αν άνοιγε αυτή εφαρμογή και για τους δικηγόρους με την βοήθεια και της Ολομέλειας των Δ.Σ.Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ