Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

ΕΕΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 25-10-2024 και 26-10-2024

 



 

 

 

 

Aριθμ. Πρωτ.: 65-14/8/2024

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 25-10-2024 και 26-10-2024

 

     Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,

 

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων συνδιοργανώνουν διήμερο συνέδριο, με τίτλο: «Επίκαιρα ζητήματα του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης».

Στο συνέδριο αυτό, που θα διεξαχθεί στα Χανιά, στο Εθνικό Ίδρυμα Ελευθέριος Βενιζέλος (αίθουσα Σ. Νιάρχος), την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 (απόγευμα) και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 (πρωί), θα αναπτυχθούν επιλεγμένα ζητήματα του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, που απασχολούν τη νομική επικαιρότητα και αποτέλεσαν αντικείμενο νομοθετικής ρύθμισης και νομολογιακής επεξεργασίας, δίνοντας αφορμή για ενδιαφέρουσες ερμηνευτικές προσεγγίσεις, τόσο στο χώρο της θεωρίας, όσο και στο πεδίο της νομολογίας.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, θέλοντας να διευκολύνει τη διαμονή των συναδέλφων στην πόλη των Χανίων, θα καταβάλλει, σε κάθε σύνεδρο – μέλος της, το ποσό των εκατό (100) ευρώ, ως συμμετοχή στα έξοδα διανυκτέρευσης. Η καταβολή του παραπάνω ποσού θα γίνει ατομικά σε κάθε μέλος με την προσκόμιση του σχετικού παραστατικού πληρωμής.

Έχει δε εξασφαλιστεί η κράτηση δωματίων, για  25 και 26-10-2024, στα  ξενοδοχεία:

α) «ΚΡΗΤΗ» (οδός Νικηφόρου Φωκά & Κύπρου), σε τιμή, με πρωινό (και όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις),  για κάθε τύπο δωματίου:

  • Standard μονόκλινο:87,00 ευρώ
  • Standard δίκλινο:97,00 ευρώ
  • Superior δίκλινο: 107,00 ευρώ
  • Superior δίκλινο, με θέα θάλασσα: 118,00 ευρώ
  • Τρίκλινο: 145,00 ευρώ
  • Σουίτα: 161,00 ευρώ (για 2 άτομα) ή με θέα θάλασσα: 177,00 ευρώ

 

β) «ΚΥΔΩΝ» (Πλατεία Σοφ. Βενιζέλου &, Στρατηγού Τζανακάκη 2) σε τιμή, με πρωινό  [δεν περιλαμβάνεται το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση , ποσού τριών (7) ευρώ x 1 νύχτα x 1 δωμάτιο] για κάθε τύπο δωματίου:

  • Classic Room, One Double Bed: 105,00 ευρώ
  • Comfort Room, Double/Twin Bed: 112,00 ευρώ
  • Superior Double/Twin With Old Town View: 125,00 ευρώ

(Για χρήση δωματίου ως  μονόκλινου, έκπτωση 10%, στις παραπάνω τιμές)

 

Παρακαλούνται τα μέλη της Ένωσής μας που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο, να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία, στο συνημμένο έντυπο δήλωσης και να το αποστείλουν, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση info@enosieisaggeleon.gr, μέχρι τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2024.

Στη συνέχεια, για όσους δηλώσουν ότι επιθυμούν να διαμείνουν στα ξενοδοχεία «ΚΡΗΤΗ» και «ΚΥΔΩΝ» θα καταρτιστούν, με σειρά χρονικής προτεραιότητας, οι σχετικές καταστάσεις και θα αποσταλούν στο κάθε ξενοδοχείο.

Για να ολοκληρωθούν οι κρατήσεις θα πρέπει, όσοι περιληφθούν στις σχετικές καταστάσεις, να καταβάλουν το αντίτιμο, υπό τους όρους που θα υποδειχθούν από τους υπευθύνους των ξενοδοχείων και θα γνωστοποιηθούν με σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Οι σύνεδροι – μέλη της Ε.Ε.Ε., που  θα δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν να διαμείνουν στα παραπάνω ξενοδοχεία ή δεν θα διαμείνουν σ’ αυτά, λόγω εξάντλησης των δωματίων, μπορούν να επιλέξουν κάποιο άλλο ξενοδοχείο της αρεσκείας τους, με το οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσουν οι ίδιοι για να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της κράτησής τους.

Για τη μετάβαση των συναδέλφων στα Χανιά έχει εξασφαλιστεί  έκπτωση 20% στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων κατηγορίας Comfort Flex, απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, για τη διαδρομή Αθήνα-Χανιά-Αθήνα και Θεσσαλονίκη-Χανιά- Θεσσαλονίκη, του δικτύου της AEGEAN και  της Olympic Air, τα οποία θα πρέπει να εκδοθούν μέσω του site της AEGEAN «www.aegeanair.com», για οποιαδήποτε πτήση από τις 22.10.2024 έως τις 29.10.2024. Τα μέλη της ΕΕΕ που επιθυμούν να εκδώσουν αεροπορικά εισιτήρια μέσω του δικτύου της AEGEAN ή της Olympic Air, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της Ένωσης, προκειμένου να τους γνωστοποιηθεί ο κωδικός, που θα χρησιμοποιήσουν για να επωφεληθούν της  έκπτωσης των εισιτηρίων.

(υπεύθυνοι διοργάνωσης εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΕ: 1. Κυριακή Κλιάμπα, 2.  Θεολόγος Δελλήβεης- Δομένικος)

Αίτηση συμμετοχής στο συνέδριο στα Χανιά – ΕΕΕ

 

Ο Πρόεδρος 


Αχιλλέας Ζήσης

Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου

Η Γενική Γραμματέας


Κυριακή Κλιάμπα 

 Αντεισαγγελέας Εφετών

https://enosieisaggeleon.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ