Τρίτη 3 Μαΐου 2011

“Μετανάστες και Ανθρώπινα Δικαιώματα”


    ΕΝΩΣΗ
ΔΙΚΑΣΤΩΝ   &   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ                                                                                                                                ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ                                                                                                                                                    (ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)
  ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210                                                                                                                                                           ΤΗΛ: 210 88 27 380 -  FAX 210 88 41 529
         Τ.Κ. 101. 71                                                                                             Αθήνα, 2-5-2011
e- mail: endikeis@otenet.gr                                                                                Αριθμ. πρωτ.:46              
                                                                   Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


                                                          Θέμα : «Συνέδριo στη Μυτιλήνη»
                  Η Ένωση μας,   σε συνεργασία με το  Δικηγορικό Σύλλογο   Μυτιλήνης,   διοργανώνει  Συνέδριο στη Μυτιλήνη , στις 2, 3,4 και 5 Ιουνίου 2011.
                                                 Θέμα:  “Μετανάστες και Ανθρώπινα Δικαιώματα”  
                                                Συνεδριακό Κέντρο: Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης .
           Άφιξη  συνέδρων : Πέμπτη 2 Ιουνίου  ( αεροπορικώς ή  ακτοπλοϊκώς)
           Επιστροφή :Κυριακή 5 Ιουνίου( απογευματινές – βραδινές ώρες)
  Τις ακριβείς ώρες,  τον αριθμό των αεροπορικών πτήσεων  και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς και από τη Μυτιλήνη, θα τα πληροφορείσθε από τα Γραφεία της Ένωσης.
             Κόστος συμμετοχής;
       α)   Για τα  μέλη της Ένωσης : 150  ευρώ αεροπορικώς , από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και        
                120 ευρώ , ακτοπλοϊκώς, από τον Πειραιά .
       β)   Για τα συνοδεύοντα μέλη : 300 ευρώ  αεροπορικώς και 260 ευρώ  ακτοπλοϊκώς, από τον Πειραιά 
       γ)   Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου στο ξενοδοχείο  60 ευρώ .                                             
            Διευκρινίσεις: Στην τιμή περιλαμβάνονται: 1)Τα αεροπορικά και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια    ( Όσοι θα μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς, θα ταξιδέψουν, κατά τη μετάβαση, σε διακεκριμένη θέση σαλονιού και κατά την επιστροφή , λόγω νυχτερινού δρομολογίου του πλοίου , σε δίκλινες καμπίνες )  , 2) τρεις (3)  διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Μυτιλήνης,  3) Η διατροφή(3  πρωινά,  2 γεύματα, 2 δείπνα) και 4) Μετακινήσεις με πούλμαν από και προς τα ξενοδοχεία και 5)εκδρομές. 
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος , θα τηρηθεί, αυστηρά, η σειρά προτεραιότητας , ως προς τις κρατήσεις θέσεων στις πτήσεις και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια. Το αντίτιμο θα καταβάλλεται στην Ένωση ,  κατά τη δήλωση συμμετοχής.
Οι συνάδελφοι των επαρχιών πρώτα  θα τηλεφωνούν στην Ένωση για κράτηση  θέσεων, στη συνέχεια θα καταθέτουν τα χρήματα στο λογαριασμό που θα τους δίδεται από την Ένωση  και θα αποστέλλουν με FAXτην απόδειξη στην Ένωση  ( FAX: 2108841529 ),οπότε  και θα οριστικοποιείται η συμμετοχή. 
Ειδικά, οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης και όσοι των περιφερειακών Δικαστηρίων διαμένουν στη  Θεσσαλονίκη, θα επικοινωνούν για τη δήλωση συμμετοχής τους , με την Πρόεδρο της Εφετειακής  Επιτροπής Θεσσαλονίκης κ. Βασιλική  Μουγιάντση τηλ. 6944974173.
Λόγω της έκδοσης των εισιτηρίων και της προπληρωμής των ξενοδοχείων , δεν θα γίνουν δεκτές ακυρώσεις και αλλαγές και ,φυσικά, δεν θα επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση ακύρωσης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  και ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ άμεσα ( λόγω του περιορισμένου χρόνου) στα γραφεία της Ένωσης, τηλ. 2108827380, FAX :2108841529.Για τη συμμετοχή θα συμπληρώνεται σχετικό έντυπο αίτησης που θα προμηθεύεστε από την Ένωση. 
ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν στο Συνέδριο , πρέπει έγκαιρα να το δηλώσουν στους Προϊσταμένους των Δικαστηρίων και των Εισαγγελιών , ώστε να μην τους ανατεθεί υπηρεσία στις 3 και 4 Ιουνίου .
                                                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.                                                                             
ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                              
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ                         ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ                                                                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ