Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ΄ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΣΔι ΣΤΟ THEMIS COMPETITION 2017Στον Semi‐Final D που ήδη διενεργήθηκε στη Βουδαπέστη από τις 3 έως τις 6/72017 και στην κατηγορία “Judicial Ethics and Professional Conduct”, διαγωνίστηκαν οι: Αρχοντία Βρέττα, Χρήστος Μακρής και Φωτεινή Σαραντοπούλου, σπουδαστές της ΚΒ΄ εκπαιδευτικής σειράς, στην κατεύθυνση της Διοικητικής Δικαιοσύνης, με την καθοδήγηση του κ. Σπυρίδωνα Βλαχόπουλου. Καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στην αγγλική γλώσσα και περιελάμβανε την σύνταξη γραπτής εργασίας σε θέμα που επιλέγεται από την ομάδα που συμμετέχει, την παρουσίαση της εργασίας και την υποστήριξή της στο πλαίσιο συζήτησης που ακολουθεί.
Η Ελληνική Ομάδα συμμετείχε στο διαγωνισμό με εργασία με θέμα "Judicial Ethics: Reflecting on their influence on Judges΄ private life" - "H Δικαστική Δεοντολογία: Η επιρροή της στην ιδιωτική ζωή των δικαστών".
Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 10 ομάδες από 10 χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία και Ρουμανία ).
Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική ομάδα.


http://www.esdi.gr/nex/index.php/el/component/content/article/101-presentation/news/anakoinoseis/401-proti-thesi-gia-tin-d-omada-tis-esdi-sto-themis-competition-2017

1 σχόλιο:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"