Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΡΜΑΤΟΛΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ 30 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ο Πρωτοδίκης Γιάννης Αθ. Ευαγγελάτος, μετά τη νουβέλα «Τα ωραιότερα ταξίδια δεν τα κάναμε ακόμα» και το βιβλίο «Ένοχος όπως κατηγορείται», εμπλουτίζοντας κι άλλο τη Νομική Λογοτεχνία, έγραψε τριάντα αυτοτελείς ιστορίες από τα ποινικά Δικαστήρια, εμπνευσμένος από όσα έχει δει
και έχει ζήσει τα δεκατέσσερα χρόνια που υπηρετεί στο Δικαστικό Σώμα. Ιστορίες χιουμοριστικές, που αναδεικνύουν όσα ευτράπελα, αλλά και σοβαρά, συμβαίνουν στα Δικαστήρια της χώρας μας σήμερα, αλλά και δίνουν το στίγμα της ελληνικής κοινωνίας. Δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόροι, μάρτυρες, κατηγορούμενοι, μηνυτές, ένοχοι και αθώοι… Όλοι μας έχουμε μια εμπειρία από τα Δικαστήρια. Μικρή ή μεγάλη. Γλυκιά ή πικρή. Η γεύση που μένει από το βιβλίο, ωστόσο, είναι ξεχωριστή, ιδιαίτερη και αξίζει να τη δοκιμάσετε…

Το βιβλίο κοστίζει 20 ευρώ και τα έσοδα από τα δικαιώματα του συγγραφέα θα δοθούν στο ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ για την καταπολέμηση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Είναι διαθέσιμο στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Νομόραμα. ΝΤ  (Κόνιαρη 66, απέναντι από τον Άρειο Πάγο, τηλ 2102779604, 2106126203, 6932595050 ) 

Μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε στη Θεσσαλονίκη στις Εκδόσεις Ανικούλα (Εγνατία 148, απέναντι από τα πανεπιστήμια) και στη Λάρισα στο βιβλιοπωλείο FLASH - ΚΑΛΤΣΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (Παπαναστασίου Αλέξανδρου 57).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"