Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ψαλίδι 50% αναδρομικά σε κίνητρο απόδοσης και επιδόματα στο δημόσιο


Σημαντικές περικοπές θα έχουν οι μισθοί χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών εφαρμόζονται από 1ης Ιουλίου μειώσεις σε κρίσιμα επιδόματα.

Ετσι:
- Μειώνεται κατά 50% το κίνητρο απόδοσης το οποίο ανάλογα με τη βαθμίδα φτάνει από 86 έως και 120 ευρώ.

- Ερχεται περικοπή των επιδομάτων που λαμβάνουν εργαζόμενοι στο υπουργείο Εξωτερικών. Περικοπές θα υπάρξουν για τους πρέσβεις και τους γραμματείς. Θα φτάνουν στο 30% επί των σημερινών επιδομάτων (140 - 137 ευρώ).

-25% το ποσό του ειδικού ερευνητικού επιδόματος των Ειδικών Λειτουργικών Επιστημόνων των Ερευνητικών Κέντρων και Ανεξάρτητων Ερευνητικών Ινστιτούτων. (Σήμερα το επίδομα κυμαίνεται από 140 ευρώ μέχρι 388 ευρώ).

- 20% το ποσό του ειδικού ερευνητικού επιδόματος των μελών ΔΕΠ (Σήμερα κυμαίνεται από 316 ευρώ μέχρι 426 ευρώ), του ερευνητικού επιδόματος του εκπαιδευτικού προσωπικού των ΤΕΙ (Σήμερα κυμαίνεται από 136 ευρώ μέχρι 385 ευρώ), του επιδόματος για την ταχύτερη προώθηση των ερευνητικών προγραμμάτων Επιστημονικού Ερευνητικού Προσωπικού ΚΕΠΕ, του ειδικού ερευνητικού επιδόματος Συμβούλων και Παρέδρων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (Σήμερα κυμαίνεται από 172 ευρώ μέχρι 394 ευρώ), του επιδόματος νοσοκομειακής απασχόλησης των γιατρών του Ε.Σ.Υ. (κυμαίνεται από 355 ευρώ μέχρι 450 ευρώ), του επιδόματος του αποκλειστικού ειδικού λειτουργήματος των Αρχιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδος (Σήμερα ανέρχεται στα 274 ευρώ), του επιδόματος ειδικής απασχόλησης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (Κυμαίνεται από 179 ευρώ μέχρι 464 ευρώ), του ειδικού επιδόματος Ναυτικής Εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού προσωπικού των Ακαδημιών του Εμπορικού Ναυτικού (Κυμαίνεται από 125 ευρώ μέχρι 364 ευρώ), του ειδικού ερευνητικού επιδόματος του διδακτικού προσωπικού των ΑΣΕ (Κυμαίνεται από 180 ευρώ έως 370 ευρώ), του ερευνητικού επιδόματος των μελών ΕΕΔΙΠ των ΑΣΕΙ (Κυμαίνεται από 80 ευρώ έως 110 ευρώ), του ερευνητικού επιδόματος του διδακτικού εν γένει προσωπικού των Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (Κυμαίνεται από 125 ευρώ μέχρι 364 ευρώ), του ερευνητικού επιδόματος του επιστημονικού προσωπικού των Ινστιτούτων Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Κυμαίνεται από 258 ευρώ μέχρι 328 ευρώ), του ειδικού ερευνητικού επιδόματος του ειδικού και εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού των ΑΕΙ (Κυμαίνεται από 118 ευρώ μέχρι 153 ευρώ).

- 15% το ποσό του επιδόματος δημιουργίας και ενημέρωσης βιβλιοθήκης των δικαστικών λειτουργών και του κύριου προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, της πάγιας αποζημίωσης των Ιατροδικαστών (Σήμερα ανέρχεται στα 500 ευρώ), του ειδικού μουσικού επιδόματος του μόνιμου καλλιτεχνικού προσωπικού της Κ.Ο.Α., Κ.Ο.Θ. και Ε.Λ.Σ. (Σήμερα ανέρχεται σε 647 ευρώ) και του ειδικού ερευνητικού επιδόματος των καθηγητών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 426 ευρώ).

- 10% τα ποσά που χορηγούνται ως ειδική πρόσθετη αμοιβή ή ως επίδομα αποτελεσματικότητας και παραγωγικότητας στο ειδικό επιστημονικό προσωπικό των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών (κατά μέσο όρο ανέρχεται στα 700 ευρώ).

- 30% τα ποσά που προβλέπονται ως κίνητρο ή ως πριμ παραγωγικότητας από Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας κ.λπ. που καταβάλλονται στο προσωπικό με σχέση εργασίας ι.δ.α.χ. του Δημοσίου, ν.π.δ.δ. και ο.τ.α.


10 σχόλια:

  1. αφού πλέον μάθαμε για το ύψος των περικοπών μας, μπορούμε να πάμε ήσυχοι για διακοπές.
    Άντε ραντεβού το Σεπτέμβρη με δυναμικότερες κινητοποιήσεις και μεγαλύτερες περικοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο ενιαίο μισθολόγιο θα μπούμε και οι μισθοί μας θα μειωθούν περί το 40% (ονομαστικές). Και αυτό επειδή επίκειται κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50%. Αλλιώς δεν είναι βιώσιμο. Και μην πεί καποιος γιά την συνταγματική πρόβλεψη περί ειδικού μισθολογίου. Ηδη με το σχεδιαζόμενο δημοψήφισμα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η εν λόγω συνταγματική διάταξη θα απαλειφθεί, στην καλύτερη περίπτωση θα αναθεωρηθεί (πρός το χειρότερο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.Ησυχία...!!! Η Ένσωη Δικαστών και Εισαγγελέων κοιμάται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι πρωτοδίκες(συμπεριλαμβανομένων των παρέδρων) και οι αντεισαγγελείς πρωτοδικών(συμπεριλαμβανομένων των παρέδρων) είναι η κινητήριος δύναμη της Δικαιοσύνης, είναι η ατμομηχανή της. Ωστόσο είναι οι περισσότερο αδικημένοι, αυτοί που μονίμως κατηγορούνται για καθυστέρηση και αυτοί που καλούνται να είναι οι κυμματοθραυστες σε οτιδήποτε συμβαίνει στην κοινωνία. Εξάλλου, με το Ν 3904/2010 επικυρώθηκε και επιβλήθηκε ο υπερπληθυσμός των υποθέσεων που θα χειρίζεται εφεξής ο πρώτος βαθμός. Που είναι όμως οι εκπρόσωποι του πρώτου βαθμού? αυτή η πολυπληθέστερη ομάδα των μελών της Δικαιοσύνης ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ οικονομική κρίση, ανέχεια και δυστυχία, ωστόσο οι Δικαστές είναι μικρή ομάδα πληθυσμού, δεν είναι αυτοί που οδηγούν σε κατάρρευση το Κράτος, αντιθέτως αυτοί είναι το τελευταίο καταφύγιο του πολίτη, αυτοί καλούνται να υψώσουν ανάστημα, να υπερβάλλουν εαυτόν και να δουλέψουν απερίσπαστοι με αίσθημα καθήκοντος και αφοσίωσης!! Αυτοί οι λειτουργοί αξίζουν και χρειάζονται και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ζουν αξιοπρεπή ζωή, να εξασφαλίζουν τα προς το ζην με άνεση, να νιώθουν ασφάλεια και ηθική ανταμοιβή για την αφοσίωση τους. ΚΑΙ ΝΑΙ υπάρχουν συνάδελφοι που ίσως δεν καταβάλλουν τα μέγιστα ούτε συναισθάνονται το βάρος του λειτουργήματος, αυτοί όμως είναι μειοψηφία, οι υπόλοιποι είναι εργάτες-εργάτριες σε μία φάμπρικα που τους κακομεταχειρίζεται!! και ναι είναι προκλητικό, αλλά θα το πω .....ο μισθός των δικαστικών-εισαγγελικών λειτουργών του πρώτου βαθμού έπρΕπε να διπλασιαστεί, όχι να μειωθεί....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ??Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.......ΕΜΕΙΣ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.ΟΚ είμαι δικαστικός λειτουργός
    2.ΟΚ δεν πρέπει να με απασχολει το θέμα του μισθού μου
    3.ΟΚ είμαι φορέας άμεσης εξουσία
    4. ΟΚ δεν μου επιτρέπεται ο συνδικαλισμός και η απεργία
    5. Καθόλου ΟΚ έχω δάνειο
    6.Καθόλου ΟΚ έχω και οικογένεια
    Τελικά εργάζομαι και άρα πρέπει να αμείβομαι,ή όχι;
    Και τρόπο αντίδρασης δεν έχω!
    Είμεθα και μεις οι δικασταί άνθρωποι,ή όχι
    Σαν και μένα είναι και άλλοι πολλοί,άλλαξαν τα πράγματα κύριοι.
    Κρατήστε μας σε ένα επίπεδο.Να προλαβαίνετε τις εξελίξεις,και όχι απλά να τις παρακολουθείτε.
    Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι διευθυντες κλινικών των γενικών νοσοκομείων της χώρας αμοίβονται για τη θέση που κατέχουν και έχουν δικαίωμα εφόσον είναι και καθηγητές Πανεπιστημίου να διδάσκουν, να αμοίβονται από το Πανεπιστήμιο και το πιο προκλητικό από όλα είναι το δικαίωμα που τους χαρίστηκε να έχουν και ιδιωτικό ιατρείο................δηλαδή, αποκομίζουν μία περιουσία ασκώντας το επάγγελμα τους νόμιμα...........οι καθηγητές της Νομικής Σχολής αμοίβονται ως καθηγητές Πανεπιστημίου, και έχουν δικαίωμα να διατηρούν γραφείο και να παρίστανται στα εφετεία και στον Αρειο Πάγο.και αυτοί δηλαδή αποκομίζουν υπερογκα χρηματικά ποσά ασκώντας νόμιμα το επάγγελμα τους..και ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και απαιτούν από τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ να κάνουν υπομονή, να δεχθούν κι άλλες περικοπές... οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ μολις 2.500(περίπου, ΟΥΤΕ 3.000) σε όλη την Επικράτεια, όσοι είναι δηλαδή οι γιατροί που υπηρετούν στα νοσοκομεία μόνο της Αττικής. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ διατηρούν για το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής τους διπλή έδρα-κατοικία, δαπανούν το μισθό στην μετακίνηση(βενζίνη, αεροπορικά), δουλευουν ολημερίς ολονυχτίς, γράφουν το καλοκαίρι, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, δεν ασκούν άλλο επάγγελμα, δεν διατηρούν ιδιωτικό γραφείο, δεν διαδάσκουν στα πανεπιστήμια, γιατί τα μέλη ΔΕΠ, τους σνομπάρουν και τους θεωρούν ανεπιθύμητους, δεν έχουν δικαίωμα απεργίας, καλούνται να δικάσουν ιατρικά σφάλματα, οικονομικο-λογιστικά εγκλήματα, να εξιχνιάσουν οργανωμένα εγκλήματα, και όλα αυτά μόνοι τους, διχως τη βοήθεια εξειδικευμένου βοηθητικού προσωπικού, και κάποιοι από εμάς καλούνται να είναι και καλοί γονείς, σύζυγοι και εν γένει κοινωνικά όντα...........και αυτοί οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και μάλιστα του πρώτου βαθμού βλέπουν την Πολιτεία να τους απαξιώνει, τις ΕΝΩΣΕΙΣ τους να βουβαίβουν, και τελικά να πνίγονται από τις οικονομικές τους υποχρεώσεις............ναι, το να είσαι ΔΙΚΑΣΤΗΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ είναι λειτούργημα, για το οποιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ-ΙΣΑΞΙΑ ΑΜΟΙΒΗ, όσα και να μας έδιναν ίσως να ήταν λίγα, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΕΝΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΙΤΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΕΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ??ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1.700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 3.500 ΕΥΡΩ, ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΠΌ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΙΟ 4 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καλός συνάδελφος (σχολιο ´´σσσσσ...´´) ακόμα και αν διαφωνεί δεν θα έπρεπε να απαξιώνει την ΕΔΕ με τέτοια σχόλια .Αν κληθεί αύριο να συμπράξει στις αποφάσεις του ΔΣ , πιθανόν να δημιουργήσει στον εαυτό του δίλημμα . Προς το παρον θα του πρότεινα να παρακολουθεί τις ανακοινώσεις της ΕΔΕ και να τις διαβάζει συνδυαστικά. Τα πράγματα συνήθως είναι πιο πολύπλοκα απ´ ότι δείχνουν. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Π.Λυμπεροπουλος αν.ΓΓ της ΕΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανείς δεν απαξιώνει την ένωση κύριε πρόεδρε, αλλά ούτε ανακοινώσεις της είδαμε μετά τα νέα μέτρα, ούτε μας είπε πώς και γιατί τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα απ' ό,τι δείχνουν. Επομένως κι εμείς βλέπουμε αυτό που φαίνεται και όχι ό,τι ενδεχομένως δεν φαίνεται (πολύπλοκο ή όχι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί συνάδελφοι μια είναι η λύση .Το κάθε πρωτοδικείο να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά από το Υπουργείο . Δεν θέλουμε τα χρήματά τους . Θα θεσπιστεί ένα ποσό καταβλητέο για κάθε αγωγή για κάθε έγκληση για τις προτάσεις για διαταγές πληρωμής κλπ με απόφαση της Ολομέλειας . Για την εκδίκαστη της υπόθεσησ θα προκαταβάλλεται και μετά την εκδίκαση ο ηττηθείς διάδικος θα υποχρεούται στην καταβολή ποσού εν είδη δικαστικής δαπάνης υπέρ του πρωτοδικείου - ή εφετείου- . Πχ για κάθε έγκληση θα καταβάλλεται ποσό 50 ευρώ για κάθε αγωγή μονομελούς 100 ευρω για κάθε αγωγή πολυμελούς 200 ευρώ , ποσοστό επί του ποσού που διεκδικείται κλπ Τα χρήματα θα κατατίθενται σε ένα διανεμητικό λογαριασμό και θα υπάρχει από αυτόν καταβολή στους δικαστικούς λειτουργούς ανάλογα με βαθμό χρόνο υπηρεσίας κλπ . Επίσης το Δημόσιο για τις εγκλήσεις του ( ΙΚΑ ΥΕΒΕ ΔΟΥ κλπ) θα πρέπει να καταβάλει το ποσό όπως και οι λοιποί ιδιώτες . Μετά δεν θέλουμε χρήματα από το Υπουργείο μας Θα είμαστε πραγματικά αυτοδιοίκητοι και ανεξάρτητοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν απαξιώνουν τις ενώσεις τους....κρίνουν τις ενώσεις τΟυς, καυτηριάζουν τα πεπραγμένα αυτών και εν τέλει διεκδικούν γιατί ναι, έχουν δικαίωμα να διεκδικούν μία καλύτερη εκπροσώπηση, μια δυνατότερη φωνή, μια δυναμικότερη στάση μία ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ!! ΣΥΜΦΩΝΏ πολύ πάρα πολύ με τους συναδέλφους που στο παρόν άρθρο ανήρτησαν τα δυναμικά και ηχηρά σχόλια τους και ζητούν να τους αποδοθούν αυτάπου όλοι δικαιούμαστε.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ δεν είμαστε οι οσφυοκάμπτες αυτής της κοινωνίας , ούτε εξιλαστήρια θύματα, ούτε αποδοπομπιαίοι τράγοι ούτε ο τελευταίος τροχός της αμάξης!!ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, τι θέλουν οι ενώσεις μας??ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΟΝΟΙ ΕΥΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ??ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΣΩΜΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΛΙΤ??μηπως θελουμε να τρεφουμε φαινομενα παραδικαστικου κυκλωματος και διεφθαρμένης δικαιοσύνης? επιτέλους, πρεπει να αναγνωριστεί από όλους, πρώτα από την Πόλιτεία, στη συνέχεια από όλους τους θεσμικούς φορείς και τέλος από τους πολίτες. ότι οι εισαγγελείς και οι δικαστές δουλευουν σε βαθμό αυταπάρνησης και δεν εισήλθαν στο σώμα για να πλουτίσουν, ΩΣΤΟΣΟ τους οφείλεται αποζημίωση για το λειτούργημα που ασκούν, για την αφοσίωση τους στο θεσμό της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, για την διεκπεραίωση των κοιωνικών αλλά και ατομικών προβλημάτων που καλούνται να επιλύσουν!! ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, ούτε μπορεί μόνο να περικόπτεται!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κυρίες και κύριοι τα Πρωτοδικεία και οι Εισαγγελίες στα Πρωτοδικεία βογγάνε(για να το πω απλά), οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές είναι στα όρια υπερκόπωσης!!ο Πρώτος βαθμός υποφέρει και όλοι κοιτάμε απαθείς και αδιάφοροι το νέο αίμα του δικαστικού σώματος να σπαταλίζεται ανευ αντικρίσματος!!απλωστε χέρι βοηθείας στους συναδέλφους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ