Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Η επιστροφη στην Δικαστικη Λειτουργια. Παναγιωτης Λυμπεροπουλος Εφετης υποψηφιος Προεδρος του ΔΣ της ΕνΔΕ

 

Στιγμιότυπο 2020-09-04, 12.08.32 μμΗ επιστροφή της Δικαστικής Λειτουργίας 

Μετά τα τόσα πολλά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν, στις 6 και 13 Σεπτεμβρίου οι Δικαστές και Εισαγγελείς αποφασίζουν με την δική τους ψήφο για τη συνέχεια της μεγαλύτερης δικαστικής ένωσης και του ρόλου, που θα παίξει στην Ελληνική Δικαιοσύνη της δεκαετίας που ξεκίνησε.

Η συνέχεια αυτή μπορεί να είναι μόνον μία : η επιστροφή στην Δικαστική Λειτουργία. Το παρελθόν, με τις καλές και τις δυσάρεστες στιγμές του, μας δίδαξε ότι η πίστη στις αρχές και στους θεσμούς, το μέτρο και η σύνεση της δικαστικής σκέψης και η αξιοπιστία είναι τα μόνα εργαλεία, που χρειάζεται η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για να δομήσει την δημόσια στάση της και την ισότιμη και ισόκυρη με τις άλλες Λειτουργίες του Κράτους πορεία της. Το Κράτος Δικαίου και η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και των Λειτουργών της έχουν ανάγκη αυτή την ‘Ένωση. 

Εγώ και οι συνεργάτες μου, υποψήφιοι για το ΔΣ, Δημήτρης Φούκας, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, Στάθης Βεργώνης, Αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Ελευθερία Κώνστα, Εφέτης Λάρισας, Βασίλης Πορτοκάλλης, Εφέτης Αθηνών και Μαρία Μπουτάκη, Πρωτοδίκης Αθηνών  και για την ΕΕ Αλεξάνδρα Αληδρομίτη, Ειρηνοδίκης Αθηνών, Ελένη Βιτσεντζάκη, Ειρηνοδίκης Ηρακλείου, Χρυσάνθη Θωμά, Πταισματοδίκης Αθηνών, Θάλεια Κυριακίδη, Πρωτοδίκης Αθηνών, Σπυρίδων Παπαζαχαρής, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, Ποντικάκη Ευτυχία, Ειρηνοδίκης Ρεθύμνου και Χάλκου Ειρήνη, Πρωτοδίκης Αθηνών, ζητούμε από όλους τους Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς να λάβουν ενεργά μέρος στην λήψη αυτής της απόφασης. 

Σας ζητούμε αυτές τις ημέρες να αφιερώσετε ελάχιστο χρόνο για να διαβάσετε επιστολές και προγράμματα υποψηφίων για να διαμορφώσετε ιδία αντίληψη για πρόσωπα και καταστάσεις, μιας και ο χρόνος της κατευθείαν επικοινωνίας ήταν σχεδόν ανύπαρκτος. Μέσα από τα κείμενα αυτά θα δείτε το παρελθόν και με βεβαιότητα ποιο θα μπορεί να είναι το μέλλον της Ένωσης. 

Αυτό το μέλλον ήλθε η σειρά σας να το διαμορφώσετε. 

Μόνο με τη συμμετοχή σας η Ένωση μπορεί να επιστρέψει στην Δικαστική Λειτουργία.

 

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος 

Εφέτης

Υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣ της ΕνΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ