Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΔΠρΠυρ - ΔΠρΧαλ - ΔΠρΝαυπ - ΔΠρΚαλ - ΔΠρΑγρ - ΔΠρΚαβ - ΔΕφΠατ - ΔΠρΚοζ - ΔΠρΛιβ - ΔΠρΤρ - ΔΠρΠειρ)

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

 

 

 

 

 

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Φ.Ε.Κ.

Έγκριση της υπ’ αρ. 2/2023 απόφασης της Ολομέλειας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου που αφορά την τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τεύχος B’ 1503/07.03.2024

Έγκριση της υπ’ αρ. 2/2023 απόφασης της Ολομέλειας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Χαλκίδας που αφορά τη συμπλήρωση των διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου.

 

Έγκριση της υπ’ αρ. 2/2023 απόφασης της Ολομέλειας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ναυπλίου που αφορά την τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου

 Έγκριση της υπ’ αρ. 2/2023 αποφάσεως της Ολομέλειας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καλαμάτας, που αφορά την τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τεύχος B’ 1504/07.03.2024

 Έγκριση της υπ’ αρ. 2/2023 αποφάσεως της Ολομέλειας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αγρινίου, που αφορά τη συμπλήρωση των διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου.

 

 Έγκριση της υπ’ αρ. 2/2023 αποφάσεως της Ολομέλειας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας που αφορά την τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου.

Έγκριση της υπ’ αρ. 3/2023 αποφάσεως της Ολομέλειας του Διοικητικού Εφετείου Πατρών που αφορά την τροποποίηση των διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου

 

Τεύχος B’ 1540/08.03.2024

 Έγκριση της υπ’ αρ. 2/2023 αποφάσεως της Ολομέλειας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης που αφορά την τροποποίηση και συμπλήρωση διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου.

 

 

 

 

 

Τεύχος B’ 1541/08.03.2024

Έγκριση της υπ’ αρ. 2/2023 αποφάσεως της Ολομέλειας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς που αφορά την τροποποίηση και συμπλήρωση διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου.

 

Έγκριση της υπ’ αρ. 2/2023 αποφάσεως της Ολομέλειας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρικάλων που αφορά την τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου

 

 

 

 

 

Τεύχος B’ 1542/08.03.2024

 

 

 

Έγκριση της υπ’ αρ. 5/2023 αποφάσεως της Ολομέλειας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά που αφορά την τροποποίηση των διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ανωτέρω Δικαστηρίου

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ