Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Απεβίωσε o εισαγγελέας Ρούσσος Παπαδάκης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013, 12:08
 Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 65 ετών, στο σπίτι του στην Αθήνα, μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο, ο Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Εμμανουήλ – Ρούσσος Παπαδάκης.


Η είδηση βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την τοπική κοινωνία, δικηγόρους, δικαστικούς λειτουργούς αλλά και δικαστικούς υπαλλήλους, καθώς ο Εμμανουήλ Ρούσσος Παπαδάκης είχε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια στα δικαστήρια της Ρόδου ως Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ως άνθρωπος και ως εισαγγελικός λειτουργός.

Όπως γράφει η «Ροδιακή», ιδιαιτέρως συγκλονισμένοι είναι και οι υπάλληλοι που ακόμη υπηρετούν στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου κ.κ. Παρασκευή Τσέλιου, Μαρία Μπακίδη και Αγγελική Λυμπέρη και οι οποίες είχαν συνεργαστεί στενά με τον εκλιπόντα.

Ο Εμμανουήλ – Ρούσσος Παπαδάκης ήταν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) και οι παρεμβάσεις του είχαν συζητηθεί σε πανελλήνιο επίπεδο.

Για το θάνατο του Εμμανουήλ Ρούσσου Παπαδάκη εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος , ενώ η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στη μία το μεσημέρι στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013, 12:19
http://www.zougla.gr/greece/article/apeviose-o-isageleas-rousos-papadakis

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς έφυγε ένας εξαίρετος Εισαγγελέας και Άνθρωπος, δηκτικός προς την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, αγάπη στην Δικαιοσύνη και ιδίως προς τους κατώτερους στην ιεραρχία λειτουργούς της Δικαστές και Εισαγγελείς.Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Κυριακή 29-9-2013 απεβίωσε ένας εξαιρετικός συνάδελφος και λατρευτός φίλος, ο Απόστολος Μαυρογεώργος, Ειρηνοδίκης Αμυνταίου, χτυπημένος επίσης από την επάρατη νόσο. Επίσης, αρκετοί συνάδελφοι δίνουν μάχη ζωής ενάντια στην επάρατη νόσο και σε άλλες σοβαρές και χρόνιες ασθένειες. Ας προσευχηθούμε γι' αυτούς που έφυγαν και ας συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο στους ασθενείς. Είμαστε λίγοι και πολύτιμοι.Ας είμαστε ενωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οία η μορφή, οία κι η ψυχή...Αιωνία του η μνήμη.Μια νέα Πρωτοδικης, που δεν είχε την τιμή να τον γνωρίσει, αλλά τον θαύμαζε από τη δράση του και το μεγαλείο Ψυχής, που έδειχνε με τις πράξεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ