Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Παπούλιας προς δικαστές: Να είστε «Τερτσέτηδες»

Τους κάλεσε να υπερασπιστούν τους δημοκρατικούς θεσμούς

 

«Κάποτε υπήρξε ένας πρωθυπουργός, ο οποίος σκέφτηκε να διπλασιάσει τις απολαβές των δικαστικών - Δεν το έκανε για κάτι άλλο, παρά για να είστε πάνω από οποιαδήποτε οικονομική πίεση που μπορεί να δέχεστε» είπε με νόημα ο Πρόεδρος στην ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων, παρόντος του υπουργού Δικαιοσύνης

Τον υπουργό Δικαιοσύνης και την ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ Κάρολος Παπούλιας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε τους θεσμούς της Δικαιοσύνης σημαντικό πυλώνα της κοινωνικής ευταξίας και σταθεροτήτας. 

Σημείωσε ότι ο απλός πολίτης λέει «θα πάω στα δικαστήρια να βρω το δίκιο μου κάτι που δείχνει "το τι σκέπτεται ο πολίτης για σας και τις απαιτήσεις που έχει ο πολίτης από σας"». 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


2 σχόλια:

  1. Τελικά είτε αυτοί ζουν σε άλλο πλανήτη είτε εμείς είμαστε μίζεροι-ανεπαρκείς και μεμψίμοιροι. Άραγε η ηγεσία της δικαιοσύνης ή κάποιος από αυτούς εξήγησε ή απάντησε κάτι στον πρόεδρο της δημοκρατίας??? Πάλι ως καλοί χριστιανοί θα συγχωρήσουμε αυτούς που μας αδικούν και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε τον κακοτράχαλο δρόμο που επιλέξαμε, μιλώντας μόνο με τις αποφάσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, τώρα με αυτές τις απολαβές ήτοι λιγότερο απο το μισό του παλαιού, είμαστε "κάτω απο οποιαδήποτε οικονομική πίεση"; Αυτό ήταν το νόημα ή κατάλαβα λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ