Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Task Force for Greece), κ. Horst Reichenbach

Δελτίο Τύπου

Κατηγορία: Δελτία Τύπου, Αρχική Σελίδα | Ημ/νία Δημοσίευσης : 22/10/2013
Συνάντηση Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου με τον  επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Task Force for Greece), κ. Horst Reichenbach
Τη δεύτερη συνάντηση του με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Νικόλα Κανελλόπουλου και στελεχών του Υπουργείου, πραγματοποίησε σήμερα, ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Task Force for Greece), κ. Horst Reichenbach. 
Στη σύσκεψη εκτός από τον κ. Reichenbach μετείχαν από πλευράς της «Ομάδας Δράσης» ο κ. Πάνος Καρβούνης, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η κ. Ζωρζέττα Λάλη, επικεφαλής της «Ομάδας Δράσης» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα και το επιτελείο τους.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και ο κ. Reichenbach, εξέφρασε  για μια ακόμη φορά την ικανοποίησή του για τη συνεργασία των δύο μερών σχετικά με τη μεταφορά τεχνογνωσίας και τεχνικής υποστήριξης σε θέματα Δικαιοσύνης, καθώς και για τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει από τη συνεργασία αυτή κατά την τελευταία διετία.

Τα θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν κατά τη συνάντηση και στα οποία συζητήθηκε η περαιτέρω δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου και της Ομάδας Δράσης ήταν τα εξής:
• Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη (E-justice).
• Στατιστικά Στοιχεία Δικαιοσύνης.
• Διαμεσολάβηση και πρόγραμμα επικοινωνίας και δημοσιότητας του  θεσμού.
• Αναθεώρηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

ΥΠ.ΔΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ