Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΕΔΡΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕΕ

 


Αριθμ. Πρωτ.
75-20/9/2021

Ενημέρωση προς   κ.κ. Παρέδρους  των Εισαγγελιών της Χώρας

   Αγαπητοί συνάδελφοι,
——— 

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, σας συγχαίρει για το διορισμό σας ως εισαγγελικών λειτουργών, σας εύχεται καλή σταδιοδρομία, σας υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στον κλάδο και δηλώνει ότι είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα αντιμετωπίσετε στην  εκτέλεση του λειτουργήματός σας. Μέσω της τακτικής μας επικοινωνίας (e-mail & newsletter που τακτικά αποστέλλονται στο e-mail σας, θα έχετε   πληροφόρηση  σχετικά με τις δραστηριότητες της Ένωσής μας και τα ζητήματα της νομικής και υπηρεσιακής επικαιρότητας) έχετε τη δυνατότητα να είστε ενημερωμένοι έγκυρα και έγκαιρα.

    Για να  γίνει όμως   η αποστολή των newsletter πρέπει  να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία στη σχετική φόρμα της Ε.Ε.Ε.   [http://enosieisaggeleon.gr/gdpr/] σύμφωνα με τον υπ’ αριθ. ΕΕ 2016/679 Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και το   Ν. 4624/2019,  (σχετ. το υπ’ αριθ. 43-31/3/2021 έγγραφό μας, να τα δηλώσετε έως τις 18/10/2021, προκειμένου να λαμβάνετε τις σχετικές ενημερώσεις (newsletter της E.E.E.).

    Η επικοινωνία μας αυτή επιβάλλεται να είναι αμφίπλευρη και προσβλέπουμε στην εμβάθυνσή της και στην προσωπική γνωριμία στα γραφεία μας (Πρώην Σχολή Ευελπίδων Κτ. 16 Γραφ. 204, τηλ. 213-2156254) και στη συμμετοχή σας στις δράσεις της Ε.Ε.Ε..

    Σας  ενημερώνουμε  ότι η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των δέκα (10) ευρώ και παρακρατείται αυτόματα από τη μισθοδοσία σας. Για να  ολοκληρωθεί   η διαδικασία εγγραφής στην Ε.Ε.Ε.  πρέπει να   υποβληθεί σχετική αίτησή σας. Για το λόγο αυτό σας αποστέλλουμε συνημμένα   σχέδιο αίτησης εγγραφής και παρακαλούμε αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας  στην αίτηση, να την αποστείλετε   στη Γραμματεία της Ε.Ε.Ε. (στο e-mail – eisag@otenet.gr).

    Επίσης σε όσους επιθυμούν  και δηλώσουν σχετικά, θα  αποσταλεί   φάκελος με κωδικούς πρόσβασης στην Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών  ΝΟΜΟΣ, με ετήσια συνδρομή στην  προνομιακή τιμή για τα μέλη μας (98,47 ευρώ, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση).

 
 

Ο Πρόεδρος

 

Ευάγγελος Μπακέλας          

Εισαγγελέας Εφετών

Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Σπυρίδων Παππάς

Εισαγγελίας Πρωτοδικών

 


ΠΗΓΗ ΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ