Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

ΕΕΕ: «Ολοκλήρωση εργασιών συνεδρίου με θέμα: Οι νέες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας»

 



Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος συνεχίζοντας την παράδοση διοργάνωσης επιστημονικών εκδηλώσεων υψηλού κύρους, που προάγουν το επίπεδο των Εισαγγελέων και κατ’ αποτέλεσμα την ποινική δικαιοσύνη, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Αθήνα στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2021, σε συνεργασία με την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, διήμερο επιστημονικό συνέδριο με θέμα: “Οι νέες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας”.

Με τη σύμπραξη και ενεργό συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων (εισαγγελικών λειτουργών, καθηγητών Α.Ε.Ι, δικηγόρων), αναπτύχθηκαν ενδελεχώς οι προτεινόμενες τροποποιήσεις στις διατάξεις των κωδίκων (ΠΚ και ΚΠΔ). Η ιδιαίτερα επίκαιρη και

ενδιαφέρουσα θεματολογία συνεδρίου, η επιστημονική κατάρτιση των προεδρευόντων, των εισηγητών και των παρεμβαινόντων, έγκριτων εισαγγελικών λειτουργών, καθηγητών Α.Ε.Ι και δικηγόρων και η ενεργός συμμετοχή των συνέδρων είχαν σαν αποτέλεσμα την επιτυχία και αυτού του συνεδρίου.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί όλων των βαθμών, εν ενεργεία και επί τιμή, ακαδημαϊκοί και δικηγόροι ενώ παράλληλα τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησε, κατά την ζωντανή αναμετάδοση, μεγάλος αριθμός χρηστών του διαδικτύου, με βάση τα στατιστικά δεδομένα που αντλήθηκαν από την εφαρμογή youtube.

Κάτω από δυσχερείς συνθήκες, λόγω της πανδημίας, το εγχείρημα αυτό στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και αγκαλιάστηκε από το νομικό κόσμο της χώρας.

Το οπτικοακουστικό υλικό του συνεδρίου έχει αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος στο youtube, oι δε σχετικοί σύνδεσμοι είναι οι εξής:

1η Ημέρα: 



2η Ημέρα: 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος

 
 
 

Ο Πρόεδρος

 

Ευάγγελος Μπακέλας          

Εισαγγελέας Εφετών

Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Σπυρίδων Παππάς

Εισαγγελίας Πρωτοδικών

 
ΠΗΓΗ ΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ