Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

ΕΕΕ: “Θέματα πρακτικής εφαρμογής των νέων κωδίκων (ΠΚ και ΚΠΔ) μετά και τις νέες τροποποιήσεις”.


Αριθμ. Πρωτ.:41-1/4/2022

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ  

ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΣΤΙΣ 1/7/2022 και 2/7/2022

 

      Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,

     Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος συνδιοργανώνει με το Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, διήμερο επιστημονικό συνέδριο με τίτλο: “Θέματα πρακτικής εφαρμογής των νέων κωδίκων (ΠΚ και ΚΠΔ) μετά και τις νέες τροποποιήσεις”.

     Το συνέδριο αυτό θα διεξαχθεί στην Ερμούπολη Σύρου, στην αίθουσα «Γιάννη Ρίτσου» του Πνευματικού Κέντρου Ερμούπολης, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και ώρα 17.30 με 21.00 καθώς και το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 10.00 με 13.30. 

     Παρακαλούνται τα μέλη της Ε.Ε.Ε. που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο, να δηλώσουν έγκαιρα, ήτοι μέχρι τις 3-5-2022 και ώρα 15.00,  συμμετοχή,  αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση eisag@otenet.gr, ώστε να καταρτισθεί η σχετική λίστα συνέδρων. Στην ίδια δε δήλωση να αναφέρουν: 1) εάν επιθυμούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο: α) Ερμής, που βρίσκεται στην Ερμούπολη  ή β) Dolphin-bay,  που βρίσκεται στην  τουριστική περιοχή Γαλησσάς, απέχει 7 χλμ. από την Ερμούπολη και προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές, καθόσον η Ε.Ε.Ε έχει εξασφαλίσει την  κράτηση σαράντα (40) δωματίων στο πρώτο εξ αυτών και δέκα (10) δωματίων στο δεύτερο, σε  προνομιακή τιμή  με πρωινό, 2) τον τύπο του δωματίου,  τον αριθμό των ατόμων που θα διαμείνουν  και τα στοιχεία τους, για δε τα ανήλικα τέκνα και την ηλικία τους. Η σχετική ονομαστική λίστα διαμονής, η οποία θα καταρτισθεί κατά χρονική προτεραιότητα μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των  διαθέσιμων δωματίων, θα αποσταλεί από τη γραμματεία της Ε.Ε.Ε. στη διεύθυνση  του κάθε ξενοδοχείου.

     H Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος θα καλύψει κατ’ ανώτατο όριο το ποσό των διακοσίων (200) ευρώ για τις δυο διανυκτερεύσεις, ανά σύνεδρο-μέλος της. Επίσης, θα παρατεθούν δείπνα στα μέλη και τις οικογένειες τους σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου. Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και τις λοιπές εκδηλώσεις θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση. 

     Επισυνάπτονται έγγραφα με την τιμολογιακή πολιτική των ξενοδοχείων, τα δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά καθώς και ενδεικτικό πρόγραμμα αναχώρησης από Θεσσαλονίκη. 

 

 

Ο Πρόεδρος

 

Ευάγγελος Μπακέλας          

Εισαγγελέας Εφετών

Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Ιωάννης Σέβης                             Εισαγγελέας Πρωτοδικών

 

ΠΗΓΗ ΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ