Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

ΕνΔΕ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. της 26ης Ιουλίου 2022

 







ΕΝΩΣΗ
ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
(ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)
ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
ΤΗΛ: 2132156114 - FAX 210 88 41 529
Τ.Κ. 101. 71
e- mail: endikeis@otenet.gr









Αθήνα 27-7-2022
Αρ. Πρωτ. : 326









ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
της 26ης Ιουλίου 2022

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της 26ης Ιουλίου 2022 διενεργήθηκε διαδικτυακά και παρέστησαν και τα 15 μέλη του. Η Πρόεδρος της Ένωσης Μαργαρίτα Στενιώτη εισηγήθηκε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Μετά από διάλογο και συζήτηση αποφασίσθηκαν τα ακόλουθα:

Με πλειοψηφία εννέα (9) μελών (Μαργαρίτα Στενιώτη, Χρήστος Νάστας, Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης, Ελευθερία Κώνστα, Νικήτας Βελίας, Χαράλαμπος Μαυρίδης, Βασίλειος Καραναστάσης, Ευστάθιος Βεργώνης και Δημήτριος Φούκας) 1. Έγκριση προσφορών από ξενοδοχειακές μονάδες προς εξυπηρέτηση των υπηρετούντων σε άλλη πόλη απ’ αυτή της μόνιμης κατοικίας τους συναδέλφων, 2) Έγκριση διοργάνωσης ημερίδας της Ένωσης από κοινού με την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την ΕΣΗΕΑ, με θέμα τις «ΤΗΛΕΔΙΚΕΣ», στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που έχει αναληφθεί από τους τέσσερεις φορείς προς εξάλειψη του άνω φαινομένου, 3) Οριστική έγκριση δαπάνης για την καθαριότητα του Πρωτοδικείου Αθηνών για κάλυψη δημιουργηθείσας έκτακτης ανάγκης.

Έξι μέλη του Δ.Σ. (Χριστόφορος Σεβαστίδης, Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Παντελής Μποροδήμος, Ευθαλία Κώστα, Μιχαήλ Τσέφας και Ιωάννης Ασπρογέρακας), καταψήφισαν τα άνω θέματα, διότι: Ως προς το πρώτο ζήτημα, εξέφρασαν την άποψη ότι δεν απαιτείται έγκριση και αρκεί ανάρτηση των προσφορών. Ως προς το δεύτερο θέμα, εκφράστηκε αντίρρηση ως προς την επιλογή των φορέων, που θα συμμετέχουν στη συνδιοργάνωση της ημερίδας. Τέλος, ως προς την οριστική έγκριση της δαπάνης για την καθαριότητα του Πρωτοδικείου Αθηνών εξέφρασαν την άποψη ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να αναλάβει το κόστος καθαριότητας και κατά τον χρόνο που δεν ήταν σε ισχύ σχετική σύμβαση.

Ομόφωνα αποφασίστηκε : 1) Η οικονομική ενίσχυση οικογενείας συναδέλφου λόγω απώλειας μέλους αυτής, 2) Δωρεά ποσού 500 ευρώ στο Κατάστημα Γυναικών Ελεώνα στη μνήμη του επίτιμου Αρεοπαγίτη Ερωτόκριτου Ερωτοκρίτου.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για τις ενέργειες και επαφές που είχε το Προεδρείο για την αντιμετώπιση του φαινομένου των τηλεδικών με την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την ΕΣΗΕΑ.



Η Πρόεδρος

 

Μαργαρίτα Στενιώτη           

Εφέτης


Η Γενική Γραμματέας

 

Ελευθερία Κώνστα

Εφέτης


ΠΗΓΗ ΕΝΔΕ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ