Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΕνΔΕ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

 


 

 

 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

Αθήνα, 8-7-2022

Αρ. Πρωτ.: 299

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε, για πρώτη φορά, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, στην Αθήνα, προς τιμή των αποχωρούντων από το Δικαστικό Σώμα, την 30η Ιουνίου 2022, Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 3-7-2022, είχε καθολική συμμετοχή και περιελάμβανε την παράθεση δείπνου σε εστιατόριο της περιοχής της Ακρόπολης. 

Από το Δ.Σ. της Ένωσης τους αποχωρούντες συναδέλφους υποδέχθηκαν η Πρόεδρος Μαργαρίτα Στενιώτη, ο Α’ Αντιπρόεδρος Χρήστος Νάστας, η Γενική Γραμματέας Ελευθερία Κώνστα, ο αναπλ. Γενικός Γραμματέας Ευστάθιος Βεργώνης, ο εκπρόσωπος Τύπου Κων/νος Βουλγαρίδης, το μέλος του Δ.Σ. Δημήτριος Φούκας και ο υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης Νικήτας Βελίας. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Πλιώτας, ο οποίος αποχώρησε από το Δικαστικό Σώμα, το οποίο κόσμησε επί έτη με την επιστημοσύνη και το κύρος του.

Η Πρόεδρος της ΕνΔΕ αναφέρθηκε στην προσφορά των συναδέλφων στη Δικαιοσύνη και στο κοινωνικό σύνολο, που με αυταπάρνηση, ακεραιότητα, προσωπικές και οικογενειακές θυσίες υπηρέτησαν το απαιτητικό Δικαστικό Λειτούργημα και επίσης τόνισε ότι αποτελεί ηθικό χρέος της Ένωσης η δημόσια και ανιδιοτελής έκφραση ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης στους συναδέλφους που αποχωρούν και τίμησαν τη Δικαιοσύνη επί πολλά έτη.

Τέλος, τα προαναφερόμενα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν στους συναδέλφους που αποχώρησαν να είναι όλοι υγιείς και δημιουργικοί και η αφυπηρέτηση να σημάνει μία νέα αρχή ενασχόλησης με ό,τι ικανοποιεί τον καθένα, δίχως το άγχος, την αγωνία και τα ατελείωτα ξενύχτια, που απαιτεί το υψηλό καθήκον του Δικαστή.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

 

https://ende.gr/%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ