Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Τιμητική εκδήλωση για τον πρόεδρο του ΣτΕ που αποχωρεί στο τέλος Ιουλίου

Εκδήλωση προς τιμήν του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) κ. Κωνσταντίνου Μενουδάκου, ο οποίος αποχωρεί στο τέλος Ιουλίου από το δικαστικό σώμα, λόγω συνταξιοδότησης, πραγματοποιήθηκε στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, παρουσία εκπροσώπων του υπουργείου Δικαιοσύνης, των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων, πολλών δικαστών και δικηγόρων. 


Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του ΣτΕ Π. Πικραμμένος, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κ. Καραγκούνης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Ν. Κανελλόπουλος, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ι. Καραβοκύρης, ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Φ. Γεωργακόπουλος, η γενική επίτροπος Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων Ελένη Διακομανώλη, ο πρύτανης της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Φορτσάκης, εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών η Ιωάννα Καλαντζάκου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Στ. Μανουσάκης, ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πέτρος Χριστόφορος, οι τέως πρόεδροι του ΣτΕ Χ. Γεραρής, και Γ. Παναγιωτόπουλος, πρώην και νυν δικαστές, δικηγόροι, κ.λπ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Στην ιστοσελίδα του areios pagos.gr και στην υποενότητα ενημέρωση συμβουλίων, αναρτήθηκε ήδη η απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, ήτοι η προαγωγή σε Αρεοπαγίτες και Προέδρους Εφετών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ