Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Τιμητικη εκδηλωση για την αφυπηρετηση 6 Αντιπροεδρων, 12 Νομικων Συμβουλων και 1 Παρεδρου του Ν.Σ.Κ.

 


 

 

 

Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων με επιμέλεια και υπό την αιγίδα της Ένωσης Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους τιμητική εκδήλωση για τους αφυπηρετούντες  Λειτουργούς του Ν.Σ.Κ.:  τους Αντιπροέδρους Ν.Σ.Κ. Νικολάου Δασκαλαντωνάκη, Αφροδίτη Κουτούκη, Δήμητρα Κεφάλα, Αντώνιο Τατσόπουλο, Χαράλαμπο Μπρισκόλα και Ευάγγελο Μαρίνη,  τους Νομικούς Συμβούλους του Κράτους Αλέξανδρο Ροϊλό, Ελένη Πασαμιχάλη, Βασίλειο Καραγεώργο, Βασιλική Παπαθεοδώρου, Βασίλειο Κορκίζογλου, Ιουλία Σφυρή, Αθανάσιο Θεοχάρη, Δημήτριο Κατωπόδη, Ευτυχία Κασομένου, Παρασκευά Χρυσοστομίδη, Ιωάννη Αλεξανδράκη και Παναγιώτη Πανάγο, καθώς και την Πάρεδρο Ν.Σ.Κ. Αικατερίνη Κανελλοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Δικαστικών Ενώσεων, καθώς και πλήθος Λειτουργών του Ν.Σ.Κ. προσκεκλημένοι των αφυπηρετούντων, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους οικείους τους. 

Μετά την προσφώνηση της Προέδρου της Ενώσεως Μελών ΝΣΚ,  η Πρόεδρος του Ν.Σ.Κ. απηύθυνε αποχαιρετιστήρια ομιλία στους αφυπηρετούντες, τους οποίους ευχαρίστησε για τη μακρόχρονη προσφορά τους στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και τους ευχήθηκε  υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από συναδέλφους με τους οποίους οι αφυπηρετούντες είχαν συνυπηρετήσει και ομιλίες ορισμένων εξ αυτών. 

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΣΚ ΝΙΚΗΣ ΜΑΡΙΟΛΗ


https://www.nsk.gr/web/nsk/-/timetike-ekdelose-gia-ten-aphyperetese-6-antiproedron-12-nomikon-symboulon-kai-1-paredrou-tou-n-s-k-?returnToFullPageURL=https://www.nsk.gr/web/nsk/home?p_p_id=latestannouncements_WAR_NSKportlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-5&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ