ΕΝΩΣΗ
ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
(ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)
ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
ΤΗΛ: 213 215 6114- FAX 210 88 41 529
Τ.Κ. 11362
e- mail: endikeis@otenet.gr
Αθήνα, 14-5-2026
Αρ. Πρωτ. : 175
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΔΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Σας υπενθυμίζουμε ότι την προσεχή Κυριακή 17 Μαΐου 2026 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες στο Πρωτοδικείο Αθηνών για τις περιφέρειες Αθηνών και Πειραιά, στο κτίριο και 9 (αίθουσες 4 και 14). Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 8 η ώρα το πρωί και θα λήξει στις 7 το απόγευμα.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι συνάδελφοι είναι μέλη της Ένωσης και οικονομικά τακτοποιημένοι (κάτι που ισχύει για όλους τους Δικαστές και για τους Εισαγγελείς που παρακρατείται η εισφορά τους από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών) και όσοι Εισαγγελείς υποβάλουν αίτηση εγγραφής στην Ένωση μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας.
Σημειώνουμε και πάλι, ότι, οι συνάδελφοι, που για οποιονδήποτε λόγο δεν ψήφισαν στις 10 Μαΐου στα Πρωτοδικεία της περιφέρειας τους, μπορούν να ψηφίσουν στις 17 Μαΐου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
Απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ή υπηρεσιακής ταυτότητας, διαβατηρίου, άδειας κυκλοφορίας ή οποιουδήποτε εγγράφου αποδεικτικού της ταυτότητας του μέλους.
Η προσέλευση όλων είναι αναγκαία.
|
O Πρόεδρος
Χριστόφορος Σεβαστίδης Εφέτης |
O Γενικός Γραμματέας
Παντελής Μποροδήμος Πρόεδρος Πρωτοδικών |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δεν επιτρέπονται νέα σχόλια.