Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Συμπόσιο του Ελληνικού Κέντρου Έρευνας Αθλητικού Δικαίου





To Ελληνικό Κέντρο Έρευνας Αθλητικού Δικαίου (Ε.Κ.Ε.Α.Δ.) πραγματοποιεί, την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00, το Συμπόσιο Αθλητικού Δικαίου με θέμα: «Νέος Αθλητικός Νόμος: Προσυνεννοημένοι Αγώνες, Αντιμετώπιση της Βίας & του Doping, Διοικητικές και Ποινικές Ρυθμίσεις». Το συμπόσιο διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών (Σπουδαστήριο Αθλητικού Δικαίου), το Ινστιτούτο Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου στην Ελλάδα (ΙΝΔΕΑΔ), καθώς και τα Περιοδικά «Επισκόπηση Αθλητικού Δικαίου/ Lex Sportiva» και «International Sports Law Review Pandektis».
Χώρος πραγματοποίησης της συνάντησης των ακαδημαϊκών και των ερευνητών είναι το Εντευκτήριο, «Το Καποδιστριακόν», του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας 48 & Σίνα.
To Ελληνικό Κέντρο Έρευνας Αθλητικού Δικαίου (Ε.Κ.Ε.Α.Δ.) δραστηριοποιείται από τις αρχές του 1990 στην έρευνα του Αθλητικού Δικαίου, στο πλαίσιο της οποίας: Αφενός μεν διοργάνωσε, με απόλυτη επιτυχία, 5 Παγκόσμια Συνέδρια Αθλητικού Δικαίου της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου (I.A.S.L.) στην Αθήνα (2004-2008) το Νάυπλιο (1997) και την Ολυμπία (1993), αφετέρου δε εκδίδει τα επιστημονικά περιοδικά «Επισκόπηση Αθλητικού Δικαίου/ Lex Sportiva» και «International Sports Law Review Pandektis».
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα του Ελληνικού Κέντρου Έρευνας Αθλητικού Δικαίου.
Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ