Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΕνΔΕ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Το θεσμικό πλαίσιο του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της οικονομίας»

                     


 

 

 

ΕΝΩΣΗ

ΔΙΚΑΣΤΩΝ   &   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ                           

        ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

          ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210

 ΤΗΛ: 213 2156114 -  FAX 210 88 41 529

                   Τ.Κ. 101. 71

          e- mail: endikeis@otenet.gr                                     

 

Αθήνα, 5-5-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Το θεσμικό πλαίσιο  του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της οικονομίας»

       

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διαλέξεων του εκπαιδευτικού προγράμματος, που συνδιοργάνωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στη Θεσσαλονίκη, από 9-3-2023 έως 3-5-2023, με θέμα: «Το θεσμικό πλαίσιο του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της οικονομίας».

    Οι τρίωρες διαλέξεις των Καθηγητών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων συναδέλφων και αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος επί της θεματολογίας των διαλέξεων (Οικονομικές κρίσεις - οικονομία – δίκαιο, Δίκαιο του Ανταγωνισμού στον τομέα της παροχής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, Εταιρική Διακυβέρνηση, Πληθωρισμός: αιτίες, επιπτώσεις και μέτρα καταπολέμησης, Δίκαιο και Οικονομία: μία διεπιστημονική προσέγγιση κλπ.).

Κατά τη λήξη του προγράμματος, σε μία λιτή τελετή, και μετά τον σύντομο χαιρετισμό της Προέδρου της ΕνΔΕ Εφέτη, Μαργαρίτας Στενιώτη και τον χαιρετισμό του Πρύτανη του ΔΠΘ κ. Φώτη Μάρη απονεμήθηκαν οι  τίτλοι παρακολούθησης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σ’ όλους τους συμμετέχοντες συναδέλφους. Στην τελετή παρευρέθηκαν και ο Αντιπρόεδρος της ΕνΔΕ, Πρόεδρος Εφετών κ. Χαράλαμπος Μαυρίδης, η Γενική Γραμματέας, Εφέτης κ. Ελευθερία Κώνστα, οι οποίοι παρακολούθησαν και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καθώς και ο υπεύθυνος Οικονομικών, Ειρηνοδίκης κ. Νικήτας Βελίας.    

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στο άνω πρόγραμμα, ανανεώνοντας για το άμεσο μέλλον τη συνάντησή μας σε ανάλογου κύρους εκπαιδευτικά προγράμματα, που πραγματώνουν τον επιστημονικό σκοπό της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης Πρόεδρο Πρωτοδικών κ. Πέτρο Αλικάκο για τη διάθεση της αίθουσας, που πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα και την εν γένει φιλοξενία του.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση του ίδιου προγράμματος στην Αθήνα, σύμφωνα και με προηγούμενη ανακοίνωσή μας.        

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ

ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 

 

https://ende.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%bf-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ