Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

ΕΕΕ: Ανακοίνωση – 37η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΕΕ 4 Δεκεμβρίου 2022

 


Αριθμ.Πρωτ.:95-8/11/2022

ΠΡΟΣ :

Τους κ. Εισαγγελείς-Μέλη της Ένωσής μας

 

         Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

        Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος σας ενημερώνει ότι η 37η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10 π.μ. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στην αίθουσα «Ερμής» (οδός Ακαδημίας 7, 6ος όροφος). Ακολούθως θα παρατεθεί γεύμα στην αίθουσα δεξιώσεων «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκεται στο Σαρόγλειο Μέγαρο (οδός Ρηγίλλης 1 και Βασιλίσσης Σοφίας).

     Η παρουσία όλων μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση που αποτελεί κεντρικό γεγονός στην ετήσια δραστηριότητα της Ένωσής μας είναι περισσότερο από αναγκαία. Η Γενική Συνέλευση αποτελεί το καταλληλότερο πλαίσιο για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συναδέλφων, επί των επίκαιρων ζητημάτων που αφορούν στον κλάδο και για το σχεδιασμό της βέλτιστης αντιμετώπισής τους.

      Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπως κάθε χρόνο, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση της μετάβασης και της διαμονής των υπηρετούντων εκτός Αττικής συναδέλφων. Ειδικότερα, η  Ένωσή μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης καταβάλλοντας, κατ’ ανώτατο όριο, το ποσό των εκατόν σαράντα (140) ευρώ, εκ των οποίων το ποσό των ογδόντα (80) ευρώ για μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο επιλογής τους, καθώς επίσης και το ποσό των πενήντα (60) ευρώ για τα οδοιπορικά τους έξοδα με την προσκόμιση των σχετικών παραστατικών. Η Ε.Ε.Ε έχει εξασφαλίσει την κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (οδός Πανεπιστημίου 52), στη προνομιακή τιμή των ογδόντα (80) ευρώ για το μονόκλινο και των ενενήντα (90) ευρώ για το δίκλινο με πρωινό. 

      Παρακαλούνται όσοι από τα μέλη της Ε.Ε.Ε επιθυμούν να διαμείνουν στο ανωτέρω ξενοδοχείο, να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή μέχρι τις 21-11-2022 αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση eisag@otenet.gr ώστε να καταρτισθεί η σχετική λίστα που θα αποσταλεί από τη γραμματεία της Ε.Ε.Ε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου , ενώ η καταβολή του τιμήματος θα γίνει ατομικά . 

      Ομοίως όσοι από τα μέλη της Ε.Ε.Ε επιθυμούν να μετέχουν στο γεύμα να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου αριθμού των διαθέσιμων θέσεων.

 

Ο Πρόεδρος

 

Ευάγγελος Μπακέλας          

Εισαγγελέας Εφετών

Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Ιωάννης Σέβης                             Εισαγγελέας Πρωτοδικών

 

ΠΗΓΗ ΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ