Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΕνΔΕ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ


 

                

 

 

   

 

   ΕΝΩΣΗ    ΔΙΚΑΣΤΩΝ   &   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ                            

        ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

          ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210

 ΤΗΛ: 213 2156114 -  FAX 210 88 41 529

                   Τ.Κ. 101. 71

     e- mail: endikeis@otenet.gr 

 

                                                                                                                 Αθήνα, 28/11/2022

                                                                                                  Αρ. Πρωτ. : 509

                            

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ     

 

    

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του επιμορφωτικού προγράμματος, που διοργάνωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την 21η Νοεμβρίου, σε συνεδριακό χώρο κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, στο οποίο μετείχαν όλοι οι νεοδιορισθέντες Ειρηνοδίκες.  

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα άνοιξε με τον χαιρετισμό της Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Μαργαρίτας Στενιώτη, Εφέτη και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τη Γενική Γραμματέα της Ένωσης κ. Ελευθερία Κώνστα, Εφέτη, και τον Υπεύθυνο Οικονομικής Διαχείρισης της Ένωσης κ. Νικήτα Βελία, Ειρηνοδίκη, οι οποίοι στις ομιλίες τους, αφού καλωσόρισαν τους νέους συναδέλφους και τους ευχήθηκαν καλή και ανέφελη σταδιοδρομία,    ανέδειξαν τη σπουδαιότητα του επιμορφωτικού προγράμματος και τόνισαν ότι χρέος της Ένωσης αποτελεί η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη βελτίωση των όρων απονομής της Δικαιοσύνης, τόσο σε επιστημονικό όσο και σε υλικοτεχνικό επίπεδο. Να σημειωθεί, ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης κ. Κων/νος Βουλγαρίδης, Εφέτης.     

Η νέα Διοίκηση της Ένωσης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους υψηλού κύρους Εισηγητές, κ.κ. Κομπολίτη Γρηγόρη, ε.τ. Ειρηνοδίκη, Αναγνωστόπουλο Γεώργιο, Ειρηνοδίκη, Μπουτάκη Μαρία, Πρωτοδίκη, Τσαγκαράκη Νικόλαο, Ειρηνοδίκη, Μανιουδάκη Νίκη, Πταισματοδίκη και Φούρκα Βασίλη, Ειρηνοδίκη (τα ονόματα τίθενται με βάση  τη σειρά των εισηγήσεων), που ανταποκρίθηκαν στην πρότασή μας, να συμμετάσχουν στις εργασίες του εν λόγω προγράμματος και για τις ιδιαίτερα σημαντικές εισηγήσεις τους και στις Προεδρεύουσες κ. Χρόνη Μαρία, Ειρηνοδίκη, Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Ειρηνοδικείου Αθηνών και κ. Μυτακίδου Αστέρα, Πταισματοδίκη, Διευθύνουσα το Πταισματοδικείο Αθηνών, οι οποίες με το συντονισμό των θεματικών ενοτήτων και τις καίριες παρεμβάσεις τους κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συναδέλφων.

Σημαντικές δε ήταν οι παρεμβάσεις του Ειρηνοδίκη κ. Νικήτα Βελία και του Εισαγγελέα Εφετών κ. Ευσταθίου Βεργώνη, αν. γενικού γραμματέα της Ένωσης  στα θέματα του προανακριτικού έργου του Ειρηνοδίκη.     

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους νέους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στις εργασίες του επιμορφωτικού μας προγράμματος και τη διαλογική συζήτηση που επακολούθησε κάθε συνεδρίας, ανανεώνοντας για το άμεσο μέλλον τη συνάντησή μας σε ανάλογου κύρους εκδηλώσεις, που αναδεικνύουν το σημαντικό ρόλο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στο  επιστημονικό πεδίο.

 

     ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

                                       

 

Η Πρόεδρος

 

Μαργαρίτα Στενιώτη          

Εφέτης

Η Γενική Γραμματέας

 

Ελευθερία Κώνστα

Εφέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ