Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ Δ.Δ.: Ενημέρωση για την Τακτική Γενική Συνέλευση - Υποβολή υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες


Αθήνα, 10-12-2012,

Αρ. Πρωτ.217

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με το καταστατικό, και κατόπιν σχετικής απόφασης του ΔΣ :

(α) η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΄Ενωσής μας, θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου 

2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 9.30 – 15.00, στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού 

Συλλόγου Αθηνών και 


(β) οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου ΔΣ της ΄Ενωσης Διοικητικών Δικαστών θα

διενεργηθούν στις 10 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 9.30-15.00, στην 

αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών (Λ.Ριανκούρ 85 ).

Με βάση το άρθρο 7 του Καταστατικού, υποψηφιότητα μπορεί να υποβάλει κάθε μέλος της 

΄Ενωσης, με γραπτή δήλωσή του προς το ΔΣ, η οποία πρέπει να κατατεθεί ή να περιέλθει 

στο γραφείο της ΄Ενωσης τριάντα (30) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ψηφοφορία. 

Επομένως, η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 10 Ιανουαρίου 2013, ημέρα 

Πέμπτη και ώρα 14.30.

Καλείσθε να λάβετε μέρος αφενός στη Γενική Συνέλευση αφετέρου στην ψηφοφορία για 

την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Υπενθυμίζεται ότι, σε περίπτωση κατά την οποία δεν θα υπάρξει 

απαρτία για την πραγματοποίηση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης στις 9 

Φεβρουαρίου 2013, αυτή θα επαναληφθεί στις 16 Φεβρουαρίου ίδια ημέρα και ώρα, στην 

αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών.

16 σχόλια:

  1. οι πολιτικοι δικαστες κατα τη διαρκεια των κινητοποιησεων τους, δικαζαν εως τις 10 καποιες πολιτικες υποθεσεις, στα δε δικαστηρια οπου γινοταν προεκφωνηση δικαζονταν εως και 60% των υποθεσεων..την ιδια ωρα δικαζονταν ποινικες υποθεσεις υπο παραγραφη, ενω εως τις 10 ξεκινουσαν και μεγαλες ποινικες υποθεσεις, που διαρκουσαν επι ημερες..
    οι υποθεσεις που αναβαλλονταν ηταν κυριως ησσονος ευρυτερου κοινωνικου ενδιαφεροντος (μισθωτικα, αυτοκινητα, εμπραγματες διαφορες, κ.α.).
    Την ιδια ωρα οι διοικητικοι δικαστες ανεβαλλαν το 100% των υποθεσεων μη εχοντας κανενα αλλο καθηκον (π.χ. ποινικηες εδρες). Οι υποθεσεις που ανεβαλλαν τα διοικητικα ηταν υψιστου κοινωνικου ενδιαφεροντος αυτην την περιοδο (φορολογικα, προστιμα, κ.α.).
    Απο αυτες τις 2 κατηγοριες δικαστων, η διακοπη των πολιτικων δικαστων σηκωσε σωρεια αντιδρασεων, παρενεβη η Προεδρος και ο Εισαγγελεας του Αρειου Παγου, ζητηθηκε η ασκηση πειθαρχικων διωξεων, η περικοπη μισθου, παρενεβη ο υπουργος δικαιοσυνης..
    Για την αποχη των διοικητικων δικαστων δεν ασχοληθηκε κανενας, δεν παρενεβη κανενας ανωτερος και ολα ησυχα και ωραια..
    Τωρα οι πολιτικοι δικαστες αποφασισαν να κατεβαινουν στις 12, οπερ σημαινει οτι θα γινονται ολες οι πολιτικες στα επαρχιακα δικαστηρια, και το 70-80% στην αθηνα-θεσσαλονικη, ενω απ' τις ποινικες θα γινονται οσες γινονται κανονικα (αφου μετα τη διακοπη των 12 ανεκαθεν εκφωνουνταν οι αποφασεις στις ηδη εκδικασθεισες υποθεσεις, και συνεχιζονταν οσες ειχαν ξεκινησει).
    Την ιδια ωρα οι διοικητικοι δικαστες αποφασισαν να δικαζουν το 50% των υποθεσεων τους..
    Νεες αντιδρασεις για τους πολιτικους δικαστες, νεες παρεμβασεις της ηγεσιας, του υπουργου δικαιοσυνης, κτλ΄..
    Για τους διοικητικους θεωρηθηκε οτι η δικη τους αποφαση συνιστα αναστολη των κινητοποιησεων!!!!

    Κατι δεν παει γενικως καλα στο ολο συστημα ή ειναι ιδεα μου..

    Ενας πρωτοδικης, που του ασκηθηκε πειθαρχικη αναφορα για δημοσιευση αυτοκινητικης διαφορας μετα τον 4055 στις 70 ημερες, και την επομενη ημερα δικαζοντας στο Μονομελες Πλμ/κειο χρεη στο Δημοσιο προσκομισε ο συνηγορος του κατηγορουμενου βεβαιωση οτι συζητηθηκε προσφυγη στο αρμοδιο διοικητικο δικαστηριο το 2010 και ακομα δεν εχει εκδοθει αποφαση (ο δε πρωτοδικης αυτης ζει και βασιλευει, οπως πληροφορηθηκα εκ των υστερων, αφου στα διοικητικα δικαστηρια δεν ισχυει προθεσμια δημοσιευσης των αποφασεων)!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συνάδερφε, φυσικά και κάτι δεν πάει καλά στο σύστημα,όπως αναφέρεις, για τον απλούστατο λόγο ότι οι Διοικητικοί Δικαστές είναι ενωμένοι και προστατεύει ο ένας τον άλλον και φυσικά δεν υπάρχει ούτε προθεσμία έκδοσης αποφάσεων, ούτε συμμετέχουν σε επιτροπές κτλ. Σε εμένα προσωπικά, για χρέη στο Δημόσιο, στο Μονομελές, έχει τέσσερα χρόνια να εκδώσει απόφαση, χωρίς καμία κύρωση ή άλλη επιβάρυνση. Αντιθέτως, εργατική διαφορά με 10 ενάγοντες, οι οποίοι ζητούν επιδόματα, δώρα, μισθούς κτλ... θα πρέπει να βγαίνει μέσα σε 2 μήνες, υποχρεωτικά, έχοντας ταυτόχρονα ΜΟΔ, Τριμελή, Μονομελή, Πρόεδρος Υπηρεσίας, Βουλεύματα, Μεταβατικά, Επιτροπές, Σωματεία, εγκυμοσύνες και αναρρωτικές Άδειες συναδέρφων, οργανικά κενά γραμματέων (με παραλαβή των δικογραφιών από τους υπάρχοντες 1 μήνα μετά)...Ήδη οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουμε πειθαρχικές διώξεις για καθυστερήσεις κτλ και θα υποστούμε και τις ανάλογες κυρώσεις... Κατά τα άλλα, αποχή, συνέχιση των κινητοποιήσεων γιατί η ΕΔΕ είναι δίπλα μας... Ο πρώτος βαθμός θα την πληρώσει για μια ακόμη φορά. Για την ηγεσία μας δεν κάνω λόγο, οι πράξεις της το αποδεικνύουν πλέον εμπράκτως.
    Fast track Δικαιοσύνη, με παντελλής έλλειψη υποδομών και οργάνωσης... Λες και η καθυστέρηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και τα συστημικά προβλήματά της, θα λυθούν αν το συναινετικό διαζύγιο θα εκδοθεί όχι στις 30 αλλά στις 35 ή στις 40 ημέρες από τη συζήτηση της υπόθεσης... Τι να πω, πραγματικά, συνάδελφε...
    Καληνύχτα μας και καλή τύχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε 14 Δεκεμβρίου 2012 10:16 π.μ. τι εννοεις οτι σου ασκηθηκε "πειθαρχικη αναφορα" επειδη δημοσιευσες αποφαση αυτοκινητων σε 70 ημερες? Απο ποιον?
    Απο επιθεωρητη?
    Από δικηγορο? Απο διαδικο?
    Παντως εξυπακουεται οτι μια ζωη ειμαστε παντα εμεις τα αποπαιδια και οι διοικητικοι ειναι οι "αριστοκρατες".
    Αυτο παντα ετσι ηταν και παντα θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι καθόλου ιδέα σου, συνάδελφε. Απλώς, είμαστε δικαστές δύο ταχυτήτων. Επειδή εξέδωσες την απόφαση του αυτοκινήτου 70 ημέρες μετά την συζήτηση της υπόθεσης και όχι 60 μέρες μετά, δεν έχεις καταλάβει ότι καθυστέρησες την Ελληνική Δικαιοσύνη υπέρμετρα και υπαιτίως και αδικαιολογήτως, για τον οποίο λόγο πρέπει και να σου επιβληθεί η δέουσα πειθαρχική ποινή (επειδή και εγώ έλαβα σχετικό έγγραφο, αντιγράφω την τυπική φρασεολογία του). Αντιθέτως, ο συνάδελφος ΔΔ, μετά τα δύο χρόνια έκδοσης της απόφασης, όπως λες, δεν θα έχει καμία απολύτως κύρωση, ασχέτως αν το Δημόσιο περιμένει την είσπραξη κάποιων εκατομμυρίων κτλ. Εξέδωσες κληρονομητήριο ή κτηματολογική διαφορά με περισσότερους αιτούντες μετά τις 30 ημέρες;;; Φωτιά και τσεκούρι!!! Θεωρείσαι ήδη οκνηρός, ανεπαρκής, τεμπέλης κτλ... Συνάδελφε, δεν σε ειρωνεύομαι καθόλου, ίσα ίσα κιόλας. Δεν θέλω να σε στεναχωρέσω, αλλά από τον Γενάρη, που θα εισπράττεις μειωμένο μισθό, καλό είναι όλοι μας να προμηθευθούμε ένα ημερολόγιο τοίχου και ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης. Σωματείο = 29 και σήμερα, Απόφαση Μονομελούς Ποινική = 29 και σήμερα, Εργατική = 59 και σήμερα. Φυσικά, οι ανωτέρω προθεσμίες από τη συζήτηση της υπόθεσης, ασχέτως αν εσύ λάβεις τη δικογραφία 1 μήνα μετά, γιατί δεν υπάρχει γραμματέας. Μικροπράγματα...Εσύ θα συνεχίσεις να έχεις ΜΟΔ, Μονομελή, Τριμελή, Διακοπές των ανωτέρω, Βουλεύματα, Επιτροπές, Σωματεία, Οργανικά κενά κτλ.. Δεν πειράζει, αυτά δεν επηρεάζουν στην ταχύτητά σου. Γράφεις πλήρη και αιτιολογημένη απόφαση σε συνεκδικαζόμενες υποθέσεις μετά το δίμηνο, είσαι πειθαρχικώς ελεγκτέος. Γράφεις τελεσίγραφο ή την βγάζεις αόριστη στο μήνα ή στο δεκαπενθήμερο είσαι άριστος, ταχύτατος και επαρκέστατος. Καλωσήρθες στον μαγικό κόσμο της πολιτικής - ποινικής δικαιοσύνης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ, ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ, ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ, ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ, ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω μια απορία. Για τις πειθαρχικές αναφορές, αγωγές και κλήσεις προς παροχή εγγράφων εξηγήσεων, που έρχονται καθημερινώς στα Πρωτοδικεία της Χώρας στους Πρωτοδίκες, για παραβάσεις των προθεσμιών του ν. 4055/2012 θα πάρει κανείς κάποια θέση από την Ένωση και το Προεδρείο αυτής;;; Τότε γιατί απείχαμε και είχε αποφασιστεί η μη δημοσίευση των αποφάσεων;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tι λέτε ρε παιδιά!
    Εδώ δικαστές πολυμελούς πρωτοδικείου δημοσίευσαν πολιτική απόφαση μετά από 18 μήνες από τη δικάσιμο (δεν τους είχε αφαιρεθεί η δικογραφία από την εισηγήτρια) και μάλιστα ένα μήνα μετά και την αναφορά που τους έκανε η διάδικος ζητώντας να τους αφαιρεθεί κατά νόμο η δικογραφία!!!
    Αυτοί τη δημοσίευσαν και έβαλαν μάλιστα δικαστική δαπάνη για αίτημα από το οποίο είχε γίνει μερική παραίτηση από την αγωγή με κοινοποιηθέν πριν τη συζήτηση εξώδικο, 90.000 ευρώ και ανέστειλαν για το υπόλοιπο που είχε εισαχθεί προς συζήτηση προκειμένου η ενάγουσα να προπληρώσει τη δικαστική δαπάνη 15.000 ευρώ διότι κρίθηκε ότι "υπήρχε πιθανότητα" να μη πληρώσει τα έξοδα αν κέρδιζε ο αντίδικός της!!!!!!!!!!

    Αυτοί οι δικαστές αλήθεια γιατί δικάζουν ακόμη; και προάγονται μάλιστα; ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!
    Πώς το επιτρέπετε εσείς οι φιλότιμοι και υπεύθυνοι να συμβαίνει αυτό στο χώρο σας;

    ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέχρι τώρα λέγαμε πως είναι τακτική - πολιτική των πάντων να στρέφουν τις κοινωνικές ομάδες τη μία ενάντια στην άλλη. Τώρα βλέπω (πάλι, γιατί το φαινόμενο δεν είναι νέο) να τρώγονται και κοινωνικές ομάδες μεταξύ τους. Παραπονιούνται οι μεν γιατί δεν υφίστανται την ίδια "τιμωρία" και οι δε. Αντί να λέμε ευτυχώς που δεν γενικεύεται μια κακή πρακτική και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τη δική μας, θέλουμε να να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό μας (αν μη τι άλλο) με το να τιμωρηθεί και ο διπλανός μας. Μου θυμίζει καταστάσεις τύπου "επειδή γράψανε εμένα και τον μπροστινό μου δεν τον γράψανε θα φωνάξω τη δημοτική αστυνομία να τον γράψουν κι αυτόν". Γι' αυτό σαν κοινωνία δεν θα πάμε ποτέ μπροστά. Καλά μας κάνουν, λοιπόν, ό,τι μας κάνουν. Και στην τελική, ο καθένας έκανε τον επαγγελματικό του προσανατολισμό. Αν θεωρούσε ότι στα ΔΔ θα περνούσε καλύτερα, δεν τον εμπόδισε κανείς να τα διαλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και στα Πολιτικά Δικαστήρια υπάρχουν Δικαστές που καθυστερούν δύο και πλέον έτη. Το επιπλέον κακό είναι οτι οι δίωξεις είναι επιλεκτικές. Οσο για τη ποιότητα, ο Δικαστής που δημοσιεύει στο έτος, για ποιά ποιότητα μπορεί να κάνει λόγο με το άγχος του πειθαρχικού. Μήπως μιά επανάληψη, μήπως ενα ΙΚΑ, μήπως μια πραγματογνωμοσύνη, μήπως κάποιος άλλος να γράψει την απόφαση, μήπως να δημοσιεύσει στα βιβλία χωρίς πράγματι η απόφαση να δημοσιευτεί. Εχω και άλλα για τους σαλίγκαρους αλλά ποιοτικούς????? Δικαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος (14 Δεκεμβρίου 2012 10:16 π.μ.) είπε:
    "Ενας πρωτοδικης, που του ασκηθηκε πειθαρχικη αναφορα για δημοσιευση αυτοκινητικης διαφορας μετα τον 4055 στις 70 ημερες..."

    Μια στιγμή, συνάδελφε! Σου ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για την συγκεκριμένη "υπέρμετρη καθυστέρηση" (μάλλον υπέρμετρη ...ταχύτητα θα έλεγα) ή απλώς σου "ζητήθηκαν εξηγήσεις"; Διότι, αν έγινε το δεύτερο, δικαιολογημένα μεν "χαλάστηκες", αλλά το ζήτημα μάλλον σταματά εκεί. Και από εμένα και από άλλους συναδέλφους ζητήθηκαν εξηγήσεις, για ποινικές υποθέσεις που συντάξαμε τις αιτιολογίες και θεωρήσαμε και υπογράψαμε τις αποφάσεις μετά τρίμηνο περίπου από την παράδοση σε εμάς (είτε επρόκειτο για "ζόρικες" υποθέσεις, με αλλεπάλληλους ισχυρισμούς και ενστάσεις, είτε για μη επείγουσες, που "πήγαν πίσω" για να γράψουμε τις πολιτικές). Μας ζητήθηκαν εξηγήσεις και ταυτόχρονα και σχετική βεβαίωση ότι "περαιώθηκε" η σχετική εκκρεμότητα. Όμως, σε όλες τις περιπτώσεις, μετά από τις "εξηγήσεις" και την βεβαίωση περί περαιώσεως, η υπόθεση δεν προχώρησε παρακάτω. Ουσιαστικά, δηλαδή, επρόκειτο για μία πίεση να τελειώνουμε την σχετική εκκρεμότητα, η οποία συνήθως είχε ήδη τελειώσει όταν ερχόταν το σχετικό έγγραφο που ζητούσε εξηγήσεις. Βέβαια, υπάρχει κάποια διαφοροποίηση (επί το αυστηρότερον) σχετικά με το τι εθεωρείτο "υπέρμετρη" καθυστέρηση τα προηγούμενα χρόνια και τι τον τελευταίο χρόνο (μιλάμε πάντα για τα ποινικά). Τέλος πάντων...

    Τώρα, βέβαια, θα μου πεις τι είδους εξηγήσεις να δώσει κανείς για μία απόφαση επί "αυτοκινητικής" διαφοράς που την έβγαλε μέσα σε – μόλις – 70 ημέρες... Κα, πιθανότατα, μέσα στο καλοκαίρι, κατά τις «δικαστικές διακοπές»… Δεν ξέρω... Εγώ μάλλον θα απαντούσα ότι, κατά την άποψή μου, ο χρόνος των 70 ημερών είναι εξαιρετικά σύντομος για την έκδοση της συγκεκριμένης αποφάσεως, εν όψει και του είδους αυτής και, επομένως, δεν θεωρώ ότι υφίσταται καθυστέρηση - και δη υπέρμετρη - ως προς την έκδοσή της. Θεωρώ ότι μια τέτοια απάντηση είναι και ευπρεπής αλλά και – κυρίως – αξιοπρεπής, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στα δεδομένα που ισχύουν στην δικαστηριακή πραγματικότητα. Επειδή, όμως, δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα για το πώς θα μπορούσε να εκληφθεί μια τέτοια – επαναλαμβάνω ευπρεπής και αξιοπρεπής, κατά την άποψή μου – απάντηση, να μην σε πάρω και στον λαιμό μου, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα θα κονταροχτυπηθουμε με τους συναδέλφους μας των Διοικητικών?Αυτή η "αλληλεγγύη" μας έφαγε.Ενώ σε κάποιους άλλους ισχύει, κακώς, το "κόρακας κορακου μάτι δε βγάζει", εμείς "χτυπιομαστε", κακώς, κάκιστα, πολιτικής-ποινικής Δικαιοσύνης με διοικητικής, νεότεροι με παλαιότερους, εισαγγελείς με δικαστες, εγγαμοι με αγαμους, εχοντες τέκνα με ατεκνους και πάει λέγοντας.Και ο "κόρακας" βασιλεύει!Συγχαρητήρια σε μας, λοιπόν.Όταν μάθουμε την καλή έννοια της αλληλεγγύης, ίσως κάτι αλλάξει και σε εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτο έλειπε τώρα..να φαγωθούμε μεταξύ μας.. Πρωτοδίκης Δ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην παρεξηγείτε τους συναδέλφους, εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας σύμπνοια και ομόνοια και κανείς δεν πρέπει να υποτιμά το έργο των ΔΔ. Απλώς, λόγω των αποχών, υπάρχει όχι απλώς αυστηροποίηση αλλά αποστέλλονται πειθαρχικές αναφορές με παραπομπές σε Πειθαρχικά Συμβούλια (από τον ΑΠ), χωρίς καν να προηγηθεί η παροχή έγγραφων εξηγήσεων και ο έλεγχος περαίωσης της εκκρεμότητας, όπως ανέφερε ένας συνάδελφος. Για αυτό και υπάρχει ένα παράπονο γιατί η ηγεσία των Διοικητικών Δικαστών στέκεται δίπλα στους ΔΔ και όχι απέναντι όπως σε μας. Όποιος δικαστής είναι τεμπέλης να τιμωρείται αλλά όχι να παραπέμπουμε ανθρώπους που δουλεύουν νυχθημερόν γιατί δεν δημοσιεύθηκε ποινική απόφαση εντός μηνός ή συνεκδικαζόμενες εργατικές διαφορές (με 35 ενάγοντες) με επιδόματα, δώρα, μισθούς κτλ. εντός διμήνου ή τριμήνου, χωρίς να κληθούν σε εξηγήσεις. Είμαι και εγώ παθών και αναφερόμενος για τους ανωτέρω λόγους, για αυτό και το λέω. Εκτός και αν πλέον οι δικογραφίες αντιμετωπίζονται ως νούμερα και όχι ως ιδιωτικές διαφορές. Συγχαίρω τους ΔΔ για την αλληλεγγύη τους!! Και προς Θεού, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Πάντως, η Ένωση πρέπει να πάρει θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αλληλεγγυη μεταξυ συναδελφων δεν μπορει να σημαινει στηριξη καθε ειδους συμπεριφορας..
    δεν νιωθω καθολου αλληλεγγυος με το προεδρο που πηγαινει στο νησι 2 ημερες το μηνα, και τα ασφαλιστικα του τα δικαζουν οι πρωτοδικες, με τον προεδρο που δικαζει μια υποθεση στο Τριμελες για να μην πιασει την δευτερη που ειναι "μεγαλη", με τη δικαστη που παιρνει αδεια επαπειλουμενη χρησιμοποιωντας οχι ορθες ιατρικες βεβαιωσεις, με τον δικαστη που βλεπει απ' την προηγουμενη οτι εχει στο μονομελες τον διαδικο ή δικηγορο που κανει αναφορες, και προσποιειται ασθενεια για να παει ο αναπληρωματικος, ο οποιος τρωει την αναφορα, ενω ο πρωτος περιφερεται την επομενη ανετος στα δικαστηρια, με τον δικαστη (πολιτικό ή διοικητικό ) που καθυστερει 2 χρονια την εκδοση μιας αποφασης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε των 7:49΄, μη γίνεσαι κακός/ή. Το ζητούμενο από όλους πρέπει να είναι το ήθος - η τιμιότητα, που για τους δικαστές πρέπει να περισσεύουν. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα με επιείκεια. Όχι γκρίνιες, όπως κάνουν οι μαθητές του δημοτικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανωνυμε 19 Δεκεμβρίου 2012 5:01 μ.μ., πραγματι γκρινιαζει ο συναδελφος...αλλά ελα ομως που εχει δικιο...Πώς να το κανουμε δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ