Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Συνέντευξη της Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων,

Συνέντευξη της Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Βασιλικής Θάνου Χριστοφίλου στο περιοδικό Crash
08/04/2013

Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο

7 σχόλια:

  1. Εχω την αίσθηση συγχωρέστε με αν κάνο λάθος,οτι το περιοδικό αυτό είναι του γνωστού Τράγκα, που εσχάτως είχε και την μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία με καλεσμένους ολους της Χρυσής Αυγής, νομίζω οτι η Πρόεδρός της ΕΔΕ πρέπει να επιλέγει που δίνει συνεντεύξεις, αλλωστε ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε εμπαργκο στον Δημοσιογράφο Πρετεντέρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρόεδρος της ΕΔΕ θα πρέπει να προσέχει σε ποιά ΜΜΕ δίνει συνεντεύξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας με συγχωρέσουν οι δύο σχολιαστές, αλλά δεν ξέρουν τι λένε! Οι εκπρόσωποι της Χ.Α που βγήκαν στον Τράγκα είναι βουλευτές της Χ.Α., δηλαδή εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού από τον οποίο πηγάζουν όλες οι εξουσίες, ακόμη και η δικαστική. Λυπάμαι που θα το πώ, αλλά οι δύο σχολιαστές είναι δικαστές αλλά διορισμένοι και όχι εκλεγμένοι (όπως λ.χ. στις ΗΠΑ). Έχουν έλλειμα δημοκρατικής νομιμοποίησης. Αυτή είναι και η διαφορά. Στο κάτω κάτω τους είδαμε και τους "συστημικούς" δημοσιογράφους και πολιτικούς. Αήθεις επιθέσεις οι μέν κατά των δικαστών, και από τους δε πολλοί βουλευτές ήταν εκείνοι που δεν θα ψήφιζαν το τρίτο μνημόνιο, άν οι μειώσεις στο μισθολόγιο των δικαστών δεν ήταν τουλάχιστον 20%.
    Δημήτρης Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν με ενόχλησε το γεγονός της αποδοχής-επιλογής του Crash για την συνέντευξη αλλά το ότι για μια ακόμη φορά δεν τόλμησε να πει αυτά που όλοι μας λέμε για τους κυρίους Στουρνάρα, Κεδίκογλου, Δένδια ή την εφημερίδα "Τα Νέα". Για μια ακόμη λοιπόν φορά ίσες αποστάσεις προς αυτούς που υβρίζουν όχι εμάς ή τον καθένα ξεχωριστά αλλά το θεσμό που υποτίθεται ότι αυτόν θέλει πάνω από όλα να προστατέψει.
    Κρίμα γιατί είχε ξεκινήσει καλά και η ίδια και το Δ.Σ. της Ένωσης. Με την νέα αυτή τακτική θα καταντήσει την Ένωση . . . ΓΣΕΕ.

    Νεόπτωχος . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9 Απριλίου 2013 - 5:56 π.μ.
    9 Απριλίου 2013 - 6:33 μ.μ.

    Εσείς θα πρέπει να σέβεστε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και πολύ περισσότερο τον Ελληνικό λαό που τα επιλέγει με την ψήφο του και σύμφωνα με το Σύνταγμα. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αποκλεισμοί εκτός εάν ονειρεύεστε Βόρειες Κορέες. Εάν αποκλείσετε το ένα εκατομμύριο που αυτή τη στιγμή στηρίζουν το κόμμα που αναφέρεστε, αυτό το εκατομμύριο θα γίνουν πολλά εκατομμύρια... και θα αποκλείσουν μετά εσάς και με το δίκιο τους..

    Ένας δικηγόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς Ανώνυμε 9 Απριλίου 2013 - 5:56 π.μ. έχεις δίκιο-τον Τράγκα ανήκει. Ίσως η Πρόεδρος σας θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτική στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν παραπάνω και αρκετά από τα οποία περιέχουν σαφώς φιλοναζιστικές απόψεις, γίνεται φανερό τί είδους σχολιαστές γίνονται κατά καιρούς επικριτές των συναδέλφων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ