Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ: εκδρομή στην Β. Ισπανία.

ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Λ.Ριανκούρ 85, γρ. 217–218, 2ος όροφος
Αμπελόκηποι–Αθήνα, ΤΚ 115-24
Τηλ 210-6996688 και 210-6980777
FAX: 210-6998848


Αθήνα, 15-5-2014
Αρ. Πρωτ. 48
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της Ένωσής μας ,  διοργανώνει  εκδρομή στην Β. Ισπανία. 
          Το πρακτορείο μέσω του οποίου  πραγματοποιείται  η εκδρομή είναι το “ΚΥΚΛΟΣ” . Οι ημερομηνίες είναι 8-17 Ιουλίου για το πρώτο γκρουπ και 14-23 Αυγούστου για το δεύτερο γκρουπ. Η τιμή της εκδρομής είναι 1070 Ευρώ συνολικά με τους φόρους για δίκλινο δωμάτιο και  1350 για μονόκλινο. Προκαταβολή 250 Ευρώ.  Λεπτομέρειες του προγράμματος της εκδρομής βρίσκονται στο συνημμένο κείμενο  που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, καθώς και στα γραφεία της Ένωσης, όπου μπορείτε να απευθύνεστε. 
        Επισημαίνουμε ιδιαιτέρως την ανάγκη να καταβληθούν οι προκαταβολές του πρώτου γκρουπ  μέχρι την 8η  Ιουνίου , οπωσδήποτε, και του δευτέρου γκρουπ μέχρι τις 14 Ιουλίου. Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του  “ΚΥΚΛΟΣ”  με τον κο  Γ. Καλαμπαλίκη 210-3225175 καθώς και στους υπεύθυνους της εκδρομής κ. Γεώργιο Καφφέ (6947345933), και κ. Κλεοπάτρα Καλλικάκη (6974678542.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                  ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΦΕΣ
                                                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ                             ΕΦΕΤΗΣ  


Βόρειος Ισπανία, 10 ημέρες
ΜΠΙΛΜΠΑΟ, ΒΙΤΟΡΙΑ, ΠΑΜΠΛΟΝΑ, ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ, ΣΑΝΤΑΤΕΡ ΧΙΧΟΝ, ΟΒΙΕΔΟ, ΚΟΡΟΥΝΙΑ, ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΝΤΕ ΚΟΜΠΟΣΤΕΛΑ ΠΟΡΤΟ

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπιλμπάο τη μεγαλύτερη πόλη της χώρας των Βάσκων και σημαντικότατο εμπορικό και βιομηχανικό λιμάνι του Βορρά. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση Βορειοανατολικά για να συναντήσουμε ένα παραθαλάσσιο χωριό που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Η παραλία είναι γνωστή ως η μεγαλύτερη στη χώρα των Βάσκων και μια από τις μεγαλύτερες της Κανταβρίας. Επόμενος σταθμός το Σαν Σεμπαστιάν που είναι γνωστό ως το μαργαριτάρι της ακτής Καντομπριάν. Σήμερα θεωρείται ως θερινό κέντρο της Ισπανικής αριστοκρατίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ – ΜΠΙΑΡΙΤΖ
Πρωινό και αρχίζουμε την ξενάγηση της όμορφης πόλης από το «MONTE ΙGUELDO» θα έχουμε μία πανοραμική άποψη της πόλης, θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και τις ωραίες γέφυρες που διασχίζουν τον ποταμό «URUMEA». Επίσης θα δούμε το παλάτι και το «Πάρκο Μιραμάρ» και θα περπατήσουμε στην Παλιά Πόλη. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Μπιαρίτζ στο νοτιοδυτικό σημείο της Γαλλίας. Το Μπιαρίτζ έγινε διάσημο στο 19ο αιώνα όταν η αυτοκράτειρα Eugenie (η σύζυγος Napoleon) έμεινε ερωτευμένη με αυτό το μέρος της βασκικής χώρας και εκτισε ένα παλάτι στην παραλία. Μέχρι την επανάσταση το 1917 η ρωσική αριστοκρατία εδώ και έχτισε η θαυμάσια Ορθόδοξη Εκκλησία δίπλα στο παλάτι. Το Μπιαρίτζ είναι μια προσιτή και κοσμοπολίτικη πόλη με θαυμάσιες παραλίες. Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα μουσεία συμπεριλαμβανομένου Muse de lα Mer, τo οποίo στεγάζει 24 ενυδρεία ψαριών εγγενών στον κόλπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ – ΠΑΜΠΛΟΝΑ – ΒΙΤΟΡΙΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο κα αναχώρηση για την Βιτόρια Vitoria-Gasteiz η οποία είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας της Álava και της αυτόνομης κοινότητας της Χώρας των Βάσκων στη βόρεια Ισπανία, με πληθυσμό 235.661 ανθρώπων. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Βάσκων, μετά το Μπιλμπάο. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα είναι ο Καθεδρικός ναός της Santa Maria (Παλαιά Μητρόπολη), του 14ου αιώνα, η Πλατεία Ισπανίας και τα παλιά τείχη της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παμπλόνα, τη Βασκική Ιρουνια στα Πυρηναία και παλιά πρωτεύουσα της Ναβάρας οπου θα δούμε μια πόλη οχυρωμένη με τείχη, γεμάτη στενά δρομάκια στην παλιά πόλη. Επίσης φημισμένη για τις ταυρομαχίες της όχι μόνο στην Αρένα αλλά και στους δρόμους της πόλης. Άφιξη στο Μπιλμπάο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. 

4η μέρα ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Μετά το πρωινό αρχίζουμε την ξενάγηση της πόλης. Την πόλη διασχίζει ο ποταμός Νερβιών στις όχθες του οποίου αναπτύχθηκαν όλες οι συνοικίες της. Στο κέντρο θα δούμε την αψιδωτή Πλάθα Νουέβα (Καινούργια Πλατεία), το εντυπωσιακό Θέατρο Αριάγα, την γέφυρα Αρενάλ. Εκεί κοντά και ο καθεδρικός ναός, η Γκραν Βία (Μεγάλη Οδός) με τα κομψά καταστήματα κι από πάνω τους ο λόφος Αρτχάντα με θέα σ’ολόκληρη την πόλη. Το μεγάλο επίτευγμα της τοπικής διοίκησης της πόλης του Μπιλμπάο ήταν που κατάφεραν το ίδρυμα Σολομών Ρ. Γκουγκενχάιμ να ξεκινήσει το 1992 την κατασκευή του περίφημου μουσείου που φέρει το όνομά του. Η εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση και μόνον ,ήταν ικανή ν’ αλλάξει για πάντα, την φυσιογνωμία της περιοχής και να γίνει το σήμα κατατεθέν της πόλης. Ξενάγηση στο Μουσείο. 
Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η μέρα ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΧΙΧΟΝ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Σανταντέρ. Η πρωτεύουσα της Καντάβριας απλώνεται σε μια ατέλειωτη παραλία με μοναδική γοητεία. Θα περπατήσουμε στο πλούσιο ιστορικό κέντρο της πόλης, με τις κομψές καφετέριες του εμπορικού κέντρου. Κυρίαρχο μνημείο στο κέντρο, ο καθεδρικός ναός, όπως επίσης και το βασιλικό ανάκτορο που έκτισαν οι κάτοικοι για τις διακοπές του βασιλικού ζεύγους. Πολύ γνωστό το καζίνο του Σανταντέρ, το κτήριο του ταχυδρομείου κλπ. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Χιχόν το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του βορά. Κέντρο αλιείας και πόλη με παλιές ψαράδικες γειτονιές. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

6η μέρα ΧΙΧΟΝ – ΟΒΙΕΔΟ
Μετά το πρωινό ξεκινάει η ξενάγηση της πόλης. Η θάλασσα της Κανταβρίας που «δροσίζει» τη Χιχόν και οι καταπράσινες εκτάσεις που την περιβάλλουν την καθιστούν έναν καθ’ όλα ελκυστικό προορισμό στη βόρεια Ισπανία. Θα βρεθούμε στη συνοικία Θιμαντεβίγια, το λεγόμενο «χωριό των ψαράδων», και θα γνωρίσουμε τη μεγαλύτερη τουριστική ατραξιόν της Χιχόν. Σε μια χερσόνησο που χωρίζει το λιμάνι στα δύο, εναλλάσσονται πολύχρωμα κτήρια, στενά καλντερίμια και χαμηλή βλάστηση, τα οποία συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Στη συνέχεια θα επισκευθούμε το Οβιέδο που είναι η πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου της Αστούριας στη Βόρεια Ισπανία. Το Οβιέδο, είναι το διοικητικό και εμπορικό κέντρο της περιοχής. Η διεθνής πανεπιστημιούπολη αποτελεί πόλο έλξης πολλών ξένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο. Προαιρετικά μπορούμε να επισκεφθούμε την COVADANGAPICOS EUROPA μια περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς με λίμνες όπου βρίσκετε και το εθνικό πάρκο της Αστούριας.

7η μέρα ΧΙΧΟΝ – ΡΙΑΣ ΑΛΤΑΣ – ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Κορούνια. Στη διαδρομη μας θα επισκευθουμε τα Ρίας Άλτας. Είναι οι μακριοί, σαν Φιόρδ, ορμίσκοι της Β.Ακτής της Γαλικίας, με έντονο το φαινόμενο της παλίρροιας που κάθε έξι ώρες τους μετατρέπει σε μεγάλους θαλάσσιους κόλπους. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκινάει η ξενάγηση της μεγαλύτερης πόλης της Γαλικίας, της Λα Κορούνια. Πρώτοι οι Ρωμαίοι κατάλαβαν την σημαντική γεωγραφική της θέση, για αυτό κι έκτισαν τον περίφημο φάρο ακριβώς στο σημείο όπου ενώνετε ο Ατλαντικός Ωκεανός με τον Βισκαικό Κόλπο. Θα περάσουμε απ’ το ένα λιμάνι που βλέπει στον Ατλαντικό, στο άλλο, που προστατεύεται από ένα μικρό κλειστό κόλπο, όπου και η μαρίνα με τον περίφημο αλιευτικό στόλο της Γαλικίας. Πλατείες, μνημεία και αρχοντικά παλαιών ναυτικών οικογενειών με τις τζαμένιες προσόψεις τους να θυμίζουν πρύμνες ισπανικών καραβιών που για αιώνες όργωναν τις θάλασσες του κόσμου.

8η μέρα ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΝΤΕ ΚΟΜΠΟΣΤΕΛΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση ταξιδεύοντας ΒΔ, θα ακολουθήσουμε την περίφημη διαδρομή που για αιώνες έκαναν χιλιάδες ταξιδιώτες με προορισμό το Σαντιάγο ντε Κομποστέλα. Απ’ τα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού, προσκυνητές απ’ όλη σχεδόν την Ευρώπη έφταναν, πεζή, εκεί όπου θα φτάσουμε κι εμείς, στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεται ο ιερότερος καθεδρικός ναός της Ιβιρικής. Φθάνοντας στον ναό με την εντυπωσιακή πρόσοψη, οι δυο μνημειακές σκάλες θα μας οδηγήσουν στο εσωτερικό του. Θα θαυμάσουμε ένα από τα μεγαλύτερα λιβανιστήρια του κόσμου, κρεμασμένο απ’ τον τρούλο, να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας, θα δούμε τον τάφο του Αγίου Ιακώβου (Σαν Ντιάγο), ο οποίος κύρηξε το ευαγγέλιο στην Ισπανία και το καταπληκτικό μπαρόκ ιερό. Κατόπιν, βόλτα στο υπέροχο μεσαιωνικό κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια εκδρομή στις Ρίας Μπάχας με τα γραφικα ψαροχώρια και τον δρόμο του πιο φημισμένου κρασιού του Albariño. 

9η μέρα ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΝΤΕ ΚΟΜΠΟΣΤΕΛΑ - ΠΟΡΤΟ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την εντυπωσιακή πόλη που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Douro και απλώνεται αρμονικά στους λόφους διατηρώντας ακόμη και σήμερα την μεσαιωνική της άποψη. Στην περιοχή Ριμπέϊρα, κατά μήκος του ποταμού, εκτείνονται οι παλιές συνοικίες με τα πολλά παραδοσιακά καταστήματα και την ανοιχτή αγορά που βρίσκεται στην αποβάθρα, από όπου παλαιότερα φόρτωναν στις χαρακτηριστικές βάρκες το ομώνυμο κρασί. Στην άνω πόλη θα περιηγηθούμε στην περιοχή του Καθεδρικού Ναού και το παλιό κτίριο των σιδηροδρόμων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το χρυσοποίκιλτο ναό του Άγιου Φραγκίσκου και το Παλάτι Μπόλσα, όπου στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο και παλαιότερα το χρηματιστήριο. Τέλος θα επισκεφθούμε κάποιο παλιό οινοποιείο της πόλης, όπου για πολλά χρόνια ωριμάζει το περίφημο κρασί “ΠΟΡΤΟ” και θα έχουμε τη χαρά να γευθούμε σε ειδικά κατασκευασμένο ποτήρι “calice” την υπέροχη γεύση του και το πλούσιο άρωμα του.

10η μέρα ΠΟΡΤΟ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.


ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 880,00 € + 190,00 € ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΓΙΑ 30 ΑΤΟΜΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ + 280,00 € 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
•Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με LUFTHANSA 
08/07 LH1755 ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ 06.30 – 08.05 
08/07 LH1824 ΜΟΝΑΧΟ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 09.00 – 11.20
17/07 LH1179 ΠΟΡΤΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 16.15 – 19.55
17/07 LH1284 ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ 20.40 -00.25  

•Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων
•Πρωινό μπουφέ καθημερινά
•Μεταφορές από / προς αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού 
•Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για όλες τις μετακινήσεις όπως αναφέρει το πρόγραμμα
•Ξεναγήσεις / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
•Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
•Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες
•Φ.Π.Α.
•Ασφάλεια ταξιδιού (αστικής ευθύνης)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
•Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
•Είσοδοι στα μουσεία
•Φόροι αεροδρομίων

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :


14/08 LH1755 ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ 06.30 – 08.05 
14/08 LH1824 ΜΟΝΑΧΟ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 09.00 – 11.20
23/08 LH1179 ΠΟΡΤΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 16.05 – 19.45
23/08 LH1284 ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ 20.55 -00.40  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΤΙΜΗ ΠΕΦΤΕΙ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ 850,00 € + ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ. 
KYKLOS TRAVEL
NIKIS 23, SYNTAGMA 10557
ATHENS – GREECE 
+302103225175

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στους διοικητικούς! Οι λοιποί τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φίλε/η έλυσες μάλλον το πρόβλημα του χρόνου, το οικονομικό πρόβλημα και σου λείπει παρέα για εκδρομή. Άλλος κόσμος!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μην ανησυχείς. Μόλις πάρουμε τα αναδρομικά του Ιουνίου, θα πάμε εκδρομή και εμείς.
      Αν δεν τα πάρουμε, και πάλι μη στεναχωριέσαι.
      Θα ψωνίσουμε από τα στρατιωτικά πρατήρια κονσέρβες, θα φάμε και στη λέσχη και να δεις τι καλά θα περάσουμε το καλοκαίρι.
      Μία χαρά.

      Διαγραφή
  2. Ναι, ανώνυμε, εδώ δεν πάω στο πατρικό μου, γιατί μου έρχονται οι δικογραφίες με τις οκάδες, η εκδρομή μας στη Βόρεια Ισπανία μας έλειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ