Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Εταιρία Δικαστικών Μελετών : Ερωτηματολόγιο

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Εταιρία Δικαστικών Μελετών (Επαμεινώνδα 4, στην Πλάκα, πληροφορίες: κα Πιερρίνα Κοριατοπούλου, 210 331 30 41 ή 6932 415 988) έχει αναλάβει μια έρευνα για τη διαμόρφωση ολιστικής πρότασης ως προς την αποτελεσματικότητα της ελληνικής δικαιοσύνης. Μεταξύ άλλων παραμέτρων του ζητήματος, μελετάται και το σύστημα επιθεώρησης των δικαστικών λειτουργών.

Προκειμένου να ληφθεί υπόψη η γνώμη όσο το δυνατόν περισσότερων δικαστικών λειτουργών της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης, μια άτυπη ομάδα συνεργαζόμενων συναδέλφων και ειδικών συνέταξε ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο μπορείτε να βρείτε επισκεπτόμενοι το διαδικτυακό σύνδεσμο:
Σας προσκαλούμε να το συμπληρώσετε και να το υποβάλετε ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στις επί μέρους ερωτήσεις, χωρίς να χρειασθεί να καταστήσετε φανερό κανένα, απολύτως, στοιχείο προσωπικής εξατομίκευσης. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε σχόλια, στο πεδίο που υπάρχει σε κάποιες από τις ερωτήσεις, καθώς και να διατυπώσετε γενικές παρατηρήσεις, στο πεδίο που υπάρχει στο τέλος του ερωτηματολογίου.
Γνωρίζουμε ότι σας ζητούμε να διαθέσετε ένα μέρος από τον πολύτιμο, προσωπικό σας χρόνο, που πάντοτε αναδεικνύεται λιγοστός για την καλή διεκπεραίωση της δικαστικής εκκρεμότητας και την παράλληλη διατήρηση της ανθρωπιάς μας. Πιστέψτε, όμως, ότι συμβάλλετε σε μια διαδικασία, που μας αφορά όλους.
Θα χαρούμε να έχουμε τις απαντήσεις σας μέσα στο χρονικό διάστημα από την 9η μέχρι την 16η Μαΐου 2014, κατά το οποίο ο ως άνω σύνδεσμος θα είναι ενεργός. Γι’ αυτό και σας ευχαριστούμε θερμά!

Για την ομάδα εργασίας
Χριστόφορος Κοσμίδης, αρεοπαγίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ