Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Συγκρότηση του Ειδικού Δικαστηρίου Εκδικάσεως Αγωγών Κακοδικίας και επίλυσης διαφορών του άρθρου 88 παρ. 2 του Συντάγματος για το έτος 2015

ΦΕΚ B 257/2015 

Α) Το Ειδικό Δικαστήριο Εκδικάσεως Αγωγών Κακοδι− κίας για το έτος 2015, αποτελούμενο από τα κατωτέρω μέλη:
Ι. ΤΑΚΤΙΚΑ: 1. Σωτήριο Ρίζο του Αλεξάνδρου, Πρόεδρο του Συμ− βουλίου της Επικρατείας, ως Πρόεδρο. 2. Αικατερίνη Χριστοφορίδου του Χριστόφορου, Σύμ− βουλο Επικρατείας. 3. Γεώργιο Κοντό του Χρήστου, Αρεοπαγίτη. 4. Κωνσταντίνο Κωστόπουλο του Χρήστου, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 5. α) Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου του Αποστόλου και β) Σπυρίδωνα Φλογαϊτη του Ιωάννη, Καθηγητές της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πα− νεπιστημίου Αθηνών. 6. α) Μιχαήλ Παναγιωτόπουλο του Ευσταθίου, Δικηγό− ρο Θεσσαλονίκης και β) Δημήτριο Γιώτσα του Γεωργί− ου, Δικηγόρο Αθηνών, μέλη του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δικηγόρων.

ΙΙ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ: 1. α) Αριστόβουλο−Γεώργιο Βώρο του Χρήστου, Σύμ− βουλο της Επικρατείας και β) Ταξιαρχία Κόμβου του Κωνσταντίνου, Σύμβουλο της Επικρατείας, ομοίως. 2. α) Νικόλαο Μπιχάκη του Βασιλείου, Αρεοπαγίτη και β) Ανδρέα Δουλγεράκη του Γεωργίου, Αρεοπαγίτη ομοίως. 3. α) Βιργινία Σκεύη του Δημητρίου, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και β) Γεώργιο Βοϊλη του Ιωάννη, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ομοίως. 4. α) Νικόλαο−Μιχαήλ Αλιβιζάτο του Κωνσταντίνου, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδι− στριακού Πανεπιστημίου Αθηνών β) Μαρίκα Γιούνη του Σωτηρίου, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Δημο− κριτείου Πανεπιστημίου Θράκης γ) Ελευθερία Παπα− γιάννη του Σπυρίδωνα, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και δ) Σπυρίδωνα Ψυχομάνη του Διονυσίου, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 5. α) Κωνσταντίνο Τσένε του Παναγιώτη, β) Δημήτριο Κορφιάτη του Ιωάννη, γ) Ανδρέα Ζαχόπουλο του Θεο− φάνη, Δικηγόρους Αθηνών και δ) Ευθύμιο Καυκόπουλο του Βασιλείου, Δικηγόρο Θεσσαλονίκης, μέλη του Ανω− τάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δικηγόρων.

 Β) Το Ειδικό Δικαστήριο για την επίλυση διαφορών του άρθρου 88 παρ. 2 του Συντάγματος και του άρθρου 2 παρ. 1 του Ν. 3038/2002, αποτελούμενο από τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου Εκδικάσεως Αγωγών Κακοδικίας και επιπλέον από τα παρακάτω μέλη:
 Ι. ΤΑΚΤΙΚΑ: 1. Καλλιόπη Μακρίδου του Θωμά, Καθηγήτρια της Νο− μικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ− σαλονίκης. 2. Δημήτριο Μανώλη του Εμμανουήλ, Δικηγόρο Αθη− νών, μέλος του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δικηγόρων.
ΙΙ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ: 1. α) Αντώνιο Παντελή του Μαρίνου, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πα− νεπιστημίου Αθηνών. β) Παρασκευά Αρβανιτάκη του Στεφάνου, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 2. α) Νικόλαο Βασιλακάκη του Ευαγγέλου, Δικηγόρο Θεσσαλονίκης, μέλος του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμ− βουλίου Δικηγόρων. β) Θεμιστοκλή Κλουκίνα του Θεοδώρου, Δικηγόρο Αθηνών, μέλος του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου Δικηγόρων.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2015 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ 

2 σχόλια:

  1. Ανοίξαμε και περιμένουμε όλους τους ιδιόρρυθμους διαδίκους και τους δικηγόρους τους προκειμένου να πατάξουμε τους "κακούς" δικαστές που σας ταλαιπωρούν και δεν μπορείτε να βρείτε "το δίκιο σας".
    ΣΠΕΥΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
      ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΗ...ΣΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ(μισθοδοσίες-αποδοχες λειτουργων σε αυτοδικαιη αργια βασει του αντισυνταγματικου α,ν,1502/1950),ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΣΙΩΝ (δωραιά της γιαγιάς προς τον εγγονό...υποτίθεται απο ιδιαίτερο ηθικό καθήκον που μετατρέπει την χαριστική πράξη σε παροχή υποτιθέμενης κοινωφελούς περιουσίας εν αγνοια του δωρητή ...που εκπλειστηριάζεται χωρίς τίμημα και μετά 20ετία απο πιστωτικα ιδρύματα με χρισικτησία πωλούνται έναντι μεγαλου τιμήματος και το χρέος παραμένει στον ωφειλέτη) αν αυτά δεν είναι κακοδικίες τί μπορεί άλλο να είναι?

      Διαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ