Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΕνΔΕ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. της 16ης Σεπτεμβρίου 2022

 


                 

 

 

     ΕΝΩΣΗ                                                          

   ΔΙΚΑΣΤΩΝ   &   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ                                

        ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

          ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210

 ΤΗΛ: 213 2156114 -  FAX 210 88 41 529

                   Τ.Κ. 101. 71

       e- mail: endikeis@otenet.gr                                                          

                                                                                                                 

 

                                                                                

Αθήνα, 19-9-2022

Αρ. Πρωτ. : 383 

 

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

της 16ης Σεπτεμβρίου  2022

     Στο ΔΣ της 16ης Σεπτεμβρίου 2022 παρέστησαν 13 μέλη. Απουσίαζαν τα μέλη: Χρήστος Νάστας και Ευθαλία Κώστα. Η Πρόεδρος της Ένωσης Μαργαρίτα Στενιώτη εισηγήθηκε τα θέματα της ημερήσιας συζήτησης. Μετά από διάλογο και συζήτηση αποφασίσθηκαν τα ακόλουθα:

Ομόφωνα  αποφασίστηκε : 1.  Έγκριση διοργάνωσης της καθιερωμένης  εκδήλωσης προς τιμήν του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στην Αθήνα, μετά την μεταβολή των υγειονομικών συνθηκών ,   2.Δωρεά ποσού 300 ευρώ στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ», που υποστηρίζει τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, στη μνήμη του πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου Γεωργίου Καλαμίδα, 3. Ανανέωση σύμβασης γραμματέως της Ένωσης, 4. Έγκριση διοργάνωσης προγραμμάτων  αγγλικής νομικής ορολογίας δια ζώσης από τη  «ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» και διαδικτυακά από την «ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν και συνάδελφοι, που υπηρετούν εκτός Αθηνών ,  5. Έγκριση δαπάνης για τη διοργάνωση της καθιερωμένης εκδήλωσης  προς τιμήν του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στη Εφετειακή Περιφέρεια Ανατολικής Κρήτης.

Με πλειοψηφία οκτώ (8) μελών (Μαργαρίτα Στενιώτη,  Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης, Ελευθερία Κώνστα, Νικήτας Βελίας, Χαράλαμπος Μαυρίδης, Βασίλειος Καραναστάσης, Ευστάθιος Βεργώνης και  Δημήτριος Φούκας) ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις : 1. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και Αθλητισμού της Ένωσης και στο πλαίσιο της ιδέας της δια βίου άθλησης αποφασίστηκε όπως η Ένωση καλύψει μέχρι του ποσού των 120 ευρώ τα έξοδα των συναδέλφων που θα συμμετάσχουν στις αθλητικές εκδηλώσεις του Κλασικού Μαραθωνίου, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ στην Αθήνα το διήμερο 12–13 Νοεμβρίου, λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, κάθε χρόνο, παγκοσμίως με ιστορική σημασία και η συμμετοχή σε αυτόν αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τον κάθε συμμετέχοντα 2. Δημιουργία Τράπεζας Αίματος Δικαστικών Λειτουργών για την κάλυψη αναγκών των μελών της Ένωσης και των οικογενειών τους

Πέντε μέλη του ΔΣ (Χριστόφορος Σεβαστίδης, Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Παντελής Μποροδήμος,  Μιχαήλ Τσέφας και Ιωάννης Ασπρογέρακας) είχαν την άποψη ως προς το πρώτο ζήτημα  ότι η Ένωση θα πρέπει να καλύπτει έξοδα μόνο για δράσεις της. Ως προς το δεύτερο θέμα είχαν την άποψη ότι δεν είναι επαρκή τα μέλη μας, ώστε να συσταθεί Τράπεζα Αίματος .

 

Η Πρόεδρος

 

Μαργαρίτα Στενιώτη          

Εφέτης

Η Γενική Γραμματέας

 

Ελευθερία Κώνστα

Εφέτης

 

ΠΗΓΗ ΕνΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ