Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Όχι άλλα σχόλια


Από προχθές το Σαββάτο λαμβάνω διαρκώς σχόλια που αφορούν το ψήφισμα της Γ.Σ. της ΕΔΕ και με ελάχιστες εξαιρέσεις όλα δημοσιεύθηκαν.
Όμως ένα σχόλιο που έγινε σήμερα και κατέληγε με τη φράση «Έχουμε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και πρέπει όλοι να πάρουμε θέση.» με  διαπέρασε σαν ηλεκτρικό ρεύμα και βρήκα τον εαυτό μου να αισθάνεται όπως κάποιος που ξυπνά μετά από λήθαργο. Όταν πέρυσι, αρχές Νοεμβρίου, ξεκινούσα το  blog  σκοπός μου ήταν η δημιουργία ενός χώρου στον οποίο οι συνάδελφοι   θα πληροφορούνταν για τα τεκταινόμενα στο χώρο της δικαιοσύνης και στον οποίο θα γινόταν ένας γόνιμος  διάλογος (έστω και ανώνυμα) για τα θέματα που μας απασχολούσαν. Αυτός ήταν και ο λόγος που στη συνέχεια δημιούργησα και το forum, τον αδελφό ιστοχώρο  του blog. Το τελευταίο που είχα διανοηθεί ήταν ότι το blog θα αποτελούσε πεδίο μάχης στον οποίο θα αντιπαρατίθεντο στρατόπεδα: δικαστές vs δικαστών, δικηγόροι vs δικαστών, πολίτες vs δικαστών, βόρειοι vs νότιων, πολιτικοί vs διοικητικών.  Κατόπιν τούτου αποφάσισα να αναστείλω τη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου, μέχρι να αποφασίσω τι ακριβώς θα κάνω (αν θα συνεχίσω να δημοσιεύω ανώνυμα σχόλια ή όχι). Εννοείται ότι το blog θα συνεχίσει να λειτουργεί και να δημοσιεύει ειδήσεις, ενώ και το mail μου (dikastis.gr@gmail.com) θα είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να επικοινωνήσει με τη σύνταξη του blog.
Υ.Γ. Προς άρση κάθε παρεξήγησης δημοσίευσα όλα τα τελευταία σχόλια που βρήκα στην ηλεκτρονική μου θυρίδα μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος άρθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ