Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών στις 8-11-2012


06/11/2012
                       ΕΝΩΣΗ
   ΔΙΚΑΣΤΩΝ   &   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
               ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
            (ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)
                   ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
      ΤΗΛ: 210 88 27 380-  FAX 210 88 41 529
                           Τ.Κ. 101 71

                                                                                                                                                                                       Αθήνα 6/11/2012 
                                                                      Αρ. Πρωτ. : 180 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Σας ενημερώνουμε ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών μας, που είχε αποφασιστεί, ως μέτρο αντίδρασης κατά των περιλαμβανόμενων στο σχετικό νομοσχέδιο περικοπών των αποδοχών μας, για την Τετάρτη 7-11-2012, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8-11-2012 στον ίδιο χώρο ( είσοδος Δικαστηρίων πρώην Σχολής  Ευελπίδων ) και ώρα 11:00, διότι κατά την ημέρα συζήτησης των μέτρων (7-11-2012), τα Προεδρεία των Δικαστικών Ενώσεων θα παρασταθούν στη συνεδρίαση της Βουλής . 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου                                              Γεώργιος Μανωλίδης
Αρεοπαγίτης                                                                          Πρόεδρος Εφετών


23 σχόλια:

  1. Τι νόημα έχει η παράσταση των προεδρείων των Δικαστικών Ενώσεων στη Βουλή; Και επίσης, τι νόημα έχει η σύγκληση της διοικητικής ολομέλειας του Αρείου Πάγου για να αποφανθεί επί της συνταγματικότητας ή μη των περικοπών επί του μισθολογίου των Δικαστών; Επί ποίου μισθολογίου; Οι σημερινές εξελίξεις (νέο μισθολόγιο Δικαστών), δυστυχώς, απέδειξαν, ότι τα δοικητικά συμβούλια των Ενώσεων δεν είχαν, κατά μετριοπαθή έκφραση, τουλάχιστον, επαφή με τις προθέσεις και τα σχεδιαζόμενα από το Υπουργείο Οικονομικών. Ενώ εμείς συζητούσαμε επί πιθανών ποσοστών της επί τοις εκατό περικοπής του μισθού μας, θεωρώντας το ποσοστό του 20 ή του 25% υπερβολικό, όπως η ίδια η Πρόεδρός μας δεν ξεχνούσε να επισημάνει σε κάθε δημόσια τοποθέτησή της, υπονοώντας, σαφώς όμως, ότι μικρότερο ποσοστό περικοπών θα ήταν από εμάς ανεκτό, η κυβερνητική τρόικα ετοίμασε, ερήμην μας και χωρίς καμία συνεργασία, νέο Δικαστικό μισθολόγιο. Συγχαρητήρια στα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεών μας για την άρτια ενημέρωσή τους, σχετικά με τις αφορώσες σε εμάς βουλές των κυβερνώντων,τη διαπραγματευτική δεινότητά τους και το ασθμένον τρέξιμό τους πίσω από τα γεγονότα. Φρονώ ότι έχουν υποχρέωση απέναντι στους συναδέλφους τους να παραιτηθούν, σήμερα κιόλας, από τις αιρετές θέσεις που κατέχουν, διότι, εκ του αποτελέσματος, απεδείχθη ότι, δεν προστάτευσαν (λόγω ανεπάρκειας ή αμέλειας;)το κύρος της δικαιοσύνης και των συναδέλφων τους λειτουργών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο του συναδέλφου των 8:30 περιγράφει εξαιρετικά την τραγωδία που έζησε το δικαστικό σώμα όλο αυτό το διάστημα.Εκπρόσωποι κατώτεροι των περιστάσεων , με λόγο λαικίστικο και όχι τεκμηριωμένο, με σκέψη όχι καθαρή και επί πλέον μακριά από τις εξελίξεις, οι οποίες έτρεχαν καταιγιστικά .Απόντες θεατές!!
    Κρίμα και πάλι κρίμα όχι μόνο για το μισθολόγιο αλλά γιατί ήταν μια χρυσή ευκαιρία να αναδειχθούν με σοβαρό και αξιόπιστο λόγο τα πραγματικά πρβλήματα της δικαιοσύνης .
    Μια δικαστής που θλίβεται για όσα συμβαίνουν στο χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άξια και τα δύο σχόλια των συναδέλφων, ανωτέρω..Κρίμα, ήταν όντως ευκαιρία.. Απλά ενημερώνω (από έγκυρες πηγές) ότι οι μειώσεις δε σταματούν εδώ..Σε μερικούς μήνες θα γίνει το λεγόμενο "κούρεμα" και θα πρέπει η τότε κυβέρνηση να πάρει εκ νέου μέτρα..Και στην επόμενη δόση πάλι τα ίδια θα εχουμε. Να δούμε τότε τι θα πουν οι ενώσεις και τα δ.σ. Είμαι σίγουρος ότι η κυρία Θάνου θα προτείνει ξανά να μη μειωθούν τόσο πολύ αλλά λιγότερο οι μισθοί μας. Εγώ θα προτείνω ένα πράγμα στην κυβέρνηση, αφού κανείς δεν κάνει κάτι : ό,τι έχουν προγραμματίσει να το κάνουν απευθείας ώστε να μη χαλιόμαστε συνεχώς και αναλώνουμε το χρόνο μας σε ανούσιες συζητήσεις. Κάντε από τώρα τους μισθούς μας στα 800 ευρώ να τελειώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δικαστής που θλίβεται για όσα συμβαίνουν στο χώρο....γιατί δεν βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές της ένωσης για να διορθώσει τα κακώς κείμενα ή γιατί δεν κάνει προτάσεις για το πως πρέπει η ένωση να χειρισθεί το θέμα; Έγιναν δύο συνελεύσεις γιατί δεν διατυπώσατε τις προτάσεις σας, κυρία συνάδελφε; Προφανώς, εκείνο το Σάββατο θα είσαστε στο Κολωνάκι για καφέ με τις φίλες σας, αφού δικογραφίες δεν είχατε λόγω της διακοπής των συνεδριάσεων και αφήνατε τους άλλους να αγωνισθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να συμπληρωθεί η ρήση της αρθρογράφου συναδέλφου " και πολύ φτωχός και καθόλου δικαστής", αφού μας εξαφάνισαν, πλήρως όμως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να δώσω μία απάντηση στο ερώτημα του συναδελφου "τι νόημα έχει η παράσταση στη βουλή", μήπως για να συνηθίζουν το χώρο στον οποίο προσβλέπουν για μονιμότερη "εγκατάσταση"? Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλες οι "εξυπνάδες" που διαβάζει κανείς στα σχόλια διάφορων αναρτήσεων δείχνουν ακριβώς τη γύμνια μας ως προς την κατανόηση σε βάθος της πολιτικής και οικονομικής συγκυρίας. Όλα κατά την άποψη πολλών είναι θέμα προσώπων, ανικανότητας αυτών, ανυπαρξίας προτάσεων κλπ. Όσα ακριβώς έλεγε η κ. Θάνου όταν πρόεδρος ήταν ο κ. Αθανασίου. Δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μακάρι να ήταν έτσι γιατί θα αντικαθιστούσαμε το ΔΣ με άλλους και θα λύνονταν το πρόβλημά μας. Όποιος και να είναι στο ΔΣ η θέση της Κυβέρνησης και της Τρόϊκας δεν αλλάζει. Ούτε ενδιαφέρουν κανέναν τα επιχειρήματά μας. Ο στόχος τους είναι συγκεκριμένος και τον επιτυγχάνουν ανεξάρτητα από το τί λέμε εμείς ή οι άλλοι εργαζόμενοι. Γκέ γκε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάσατε τι είπε το πρακτορείο Bloomberg πριν ελάχιστες ημέρες; Αν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα σταματήστε να τη δανείζετε...Έτσι θα επαληθευτεί το σχόλιο του Ανωνύμου της 6/11 9:57 ότι θα έχουμε εκ νέου μέτρα και ο μισθός θα κατέβει στα 800 € (ή το ισοδύναμο σε όποιο άλλο νόμισμα...)
    "Φτωχός" δικαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Βουλή δεν είναι άβατο. Δε μπαίνουν μέσα μόνο οι κλέφτες και οι βολεψάκηδες.
    Εξάλλου, η Ένωση πρέπει να πάει για να καμαρώσει τον Κ. Αθανασίου να ψηφίζει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς το παρόν θα τους θαυμάσουμε να ψηφίζουν υπέρ της συνταγματικότητας των μέτρων (έγκυρους συνταγματολόγους, έγκριτους νομικούς και τον πρώην Πρόεδρό μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να η ευκαιρία για μία μεγαλειώδη πορεία των δικαστών προς την Βουλή σήμερα ΟΧΙ αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μήπως θα μπορούσε κάποιος συνάαδελφος να μας ενημερώσει ποίοι συντάσσουν αγωγές;Άντε να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και να ενεργήσουμε από μόνοι μας, γιατί δυστυχώς η ΕΔΕ απεδείχθη, όχι μόνον ανίκανη, αλλά και καταστροφική.Πρωτοφανές να μην πάρουν χαμπάρι τι μας περίμενε.Να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, αλιώς να υποβληθεί πρόταση μομφής.Δεν τους θέλουμε , ούτε να τους ακούμε.Μας εξευτέλισαν.Δεν τους εμπιστευόμαστε.Ανάξιοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τον ανώνυμο των 9.38. Συμφωνώ ότι μάλλον δε θα αλλάξει κάτι, αλλά αυτό τί σημαίνει? Ότι πρέπει να τα ανεχτούμε όλα χωρίς καν να πολεμήσουμε? Με ό,τι μέσα διαθέτουμε. Αν είχαμε καλύτερα μέσα (πρόσωπα) σε καίριες θέσεις ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. αυτό όμως δεν το ξέρουμε κ δε θα το μάθουμε ποτέ, αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα πάντα. δλδ αν κλείσουν επ' αόριστον τα Δικαστήρια (τελείως όμως), δεν είναι πίεση αυτή? Τί προτείνετε εσείς λοιπόν από τη στιγμή που αυτά τα πολιτικά πρόσωπα δεν αλλάζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παραίτηση της Προέδρου τώρα!
    νέες εκλογές για νέο δυναμικό ΔΣ!
    Νομίζω ότι αν δεν το πάρουμε στα σοβαρά τώρα για να ξεκινήσουμε ανένδοτο αγώνα, θα έχουμε ιστορικές ευθύνες για τις επόμενες γενιές, όχι των δικαστών, αλλά των ελλήνων.
    Δεν καταλογίζω πρόθεση στην Πρόεδρο, απλά χρειάζονται πλέον άλλοι άνθρωποι που θα έχουν περισσότερο δυναμισμό και διάθεση.
    Δεν ανήκω σε καμία από τις τρείς ομάδες. Περιμένω την στάση όλων των μελών του ΔΣ, προκειμένου να καταλάβω ποιοί έχουν διάθεση αντίδρασης στην κατάλυση του θεσμού της δικαιοσύνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ. 1:25,
    νομίζεις πως βρήκες την ευκαιρία που έψαχνες για να χτυπήσεις την ΕΔΕ;

    Σ΄ εμπόδισε η ΕΔΕ να πάρεις την υπόθεση στα χέρια σου και να ενεργήσεις μόνος σου;
    Σ΄ εμπόδισε, μήπως, να συντάξεις την αγωγή σου;

    Πόσο αναίσχυντος, μπορείς να είσαι εσύ και οι όμοιοι σου;
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ. 4:41,
    γιατί καταφέρεσαι κατά της Προέδρου της ΕΔΕ;
    Γιατί δεν μας εξηγείς ποιούς λάθους χειρισμούς υπονοείς;
    Τι άλλο μπορούσε και έπρεπε να κάνει η Πρόεδρος και το Δ.Σ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ.1132.
    Εγώ ντρέπομαι που έχω τέτοιους συναδέλφους, που βρίΖουνΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ όσους τολμούν να πουν ευθαρσώς την άποψή τους και να ασκήσουν κριτική στην ΕΔΕ.Δε θα μας φιμώσεις όμως κύριε η κυρία αυτόκλητε υπερασπιστή της ΕΔΕ.Αλλά μάλλον είσαι κάποιο μέλος για να μιλάς με τέτοιο πάθος και θράσος.Μήπως σου θίξαμε τα συμφέροντα;Οτι και να κάνεις την κριτική θα την υποστείς, θέλεις δε θέλεις.Και θα είναι αμείλικτη.Όμως θέλω να σε ρωτήσω.Την ίδια συμπεριφορά δείχνεις και στην έδρα;Η μήπως στους συναδέλφους δείχνεις κάποια επιείκεια στους χαρακτηρισμούς,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (ψήφιση του νομοσχεδίου, "τέννις" με κατάθεση και απόσυρση τροπολογίας από την "υποτιθέμενη" ελληνική κυβέρνηση, για τους μισθούς των υπαλλήλων της βουλής κ.λ.π.) νομίζω ότι τίθεται άμεσο, επείγον και αμείλικτο πλέον, το ερώτημα ποιές κινήσεις πρέπει να κάνουμε από εδώ και στο εξής ως δικαστές για την προάσπιση της θεσμικής, οικονομικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας της λειτουργίας που υπηρετούμε και την προστασία της αρχής "κράτους δικαίου", προκειμένου να μην αναχθούμε σε μια χώρα όπου θα επικρατήσει το δίκαιο του οικονομικά ισχυρού και μόνο.Ανεξάρτητα από την ύπαρξη ευθύνης των ΔΣ εκάστης ένωσης για το τελικό αποτέλεσμα, οι οποίες, εάν υφίστανται πρέπει οπωσδήποτε να αναζητηθούν, φρονώ ότι είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η σύγκληση νέων έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων για την λήψη νέων, δυναμικών αποφάσεων και για την εξακολούθηση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.Αυτό πρέπει να γίνει από όλες τις Ενώσεις, όλων των κλάδων και η συνέχιση των κινητοποιήσεων είναι περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ.Αναλογισθείτε μόνο κυρίες και κύριοι συνάδελφοι και λοιποί αναγνώστες, όχι μόνο πόσο ανακόλουθοι θα είμαστε, πόσο αδύναμοι και ανίκανοι θα φαινόμαστε μπροστά στο υφίστάμενο, σάπιο πολιτικό σύστημα, το οποίο με τους νόμους που έχει θεσπίσει διατηρεί τα προστατευόμενα μέλη του, κατά το δυνατό, ανέλεγκτα από τη λειτουργία που υπηρετούμε, αλλά σκεφθείτε επιπλέον, τη βαριά ιστορική ευθύνη που θα φέρουμε έναντι των συμπατριωτών μας και της κοινωνίας στην οποία ζούμε, στο απώτερο μέλλον, εάν ανεχθούμε αυτή την παράνομη και ανήθικη για όλους τους γνωστούς λόγους, κατάσταση που θα διαμορφωθεί στο προσεχές διάστημα, από την εφαρμογή αυτού του επαίσχυντου νόμου στην πατρίδα μας και στις οικογένειές μας.Ο συντάκτης της παρούσας που φέρω το βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών της πολιτικής δικαιοσύνης, έχω οικογένεια με δύο μικρής ηλικίας ανήλικα τέκνα, ένα εκ των οποίων έχει χρόνιο πρόβλημα υγείας, ενίσχυα ως τώρα από το μισθό που λάμβανα οικονομικά χαμηλοσυνταξιούχα του ΙΚΑ, υπέργηρη μητέρα, πλήρωνα στεγαστικό δάνειο, έχω την τύχη να έχω πενιχρά αμοιβόμενη (ακόμη) σύζυγο ιδιωτική υπάλληλο (σύντομα απολυόμενη λόγω παύσης εργασιών της επιχείρησης όπου εργάζεται), δεν πραγαματοποιώ καμμία σπατάλη διαβίωσης ή πολυτελείς διακοπές, έχω ένα μόνο παλαιό ΙΧΕ αυτοκίνητο, είμαι πρόθυμος ακόμη και πειθαρχικά να ελεγχθώ και να στερηθώ και το μισθό μου για να μην καταστώ υπάλληλος του σάπιου εθνικού και διεθνούς πολιτικού συστήματος και των κάθε είδους πολιτευόμενων.Εσείς κύριοι συνάδελφοι όλων των κλάδων της Δικαιοσύνης, την οποία όλοι μας επιλέξαμε να υπηρετήσουμε,είστε ακόμη πρόθυμοι να αφήσετε τις τύχες σας, των οικογενειών σας και των οικείων σας, στα χέρια του κάθε πολιτικού και συνδικαλιστή που υπόσχεται 10 και πράττει 1 για να εξακολουθεί να είναι αναγκαίος; Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, καθώς όπως ξεπεράστηκε το ισχύον πολιτικό σύστημα, έτσι ξεπεράστηκαν από τα γεγονότα και οι συνδικαλιστές που μας εκπροσωπούσαν ως τώρα.Και ο νοών νοείτω.Ήρθε η ώρα να αφυπνισθούμε και να καταστούμε πραγματικοί δικαστές, με όλη τη σημασία της λέξης, παύοντας να είμαστε απλοί διεκπαιρεωτές εκείνων που μας "κοίμισαν" την τελευταία δεκατεία.Με εκτίμηση και σεβασμό στους αναγώστες της παρούσας, ένας Ηλιαστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MONON ENΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ!
    ΑΝ ΧΤΥΠΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Η κα ΠΑΓΟΥΤΕΛΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΑΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ "ΟΚΤΑΔΕΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TO 15/MEΛEΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΟΡΘΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ. ΟΜΩΣ, ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι αλήθεια πως στο τιμόνι της Ένωσης δεν υπάρχει η προσωπικότητα που χρειαζόμασταν αυτή τη στιγμή. Η κ. Θάνου είναι δυστυχώς πολύ "λίγη". Αυτό είναι κατανοητό ακόμα και από αυτούς που την ψήφισαν κι' ας λένε το αντίθετο. Πέρα όμως απ' αυτό επαναλαμβάνω αυτό που είπα και σε προηγούμενο σχόλιο. Ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι θέμα προσώπων. Όποιος και να ήταν επικεφαλής το αποτέλεσμα το ίδιο θα ήταν. Οι πράξεις μας θα φέρουν τη νίκη ή την ήττα. Όχι τα πρόσωπα. ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κ. 7:16,
    χαρακτηρίζεις την κ. Θάνου "πολύ λίγη".
    Δεν μας εξηγείς, όμως, τι έπρεπε και μπορούσε να κάνει για να είναι "περισσότερη";
    Έτσι, αναιτιολόγητα, προσβάλλεις μια αρεοπαγίτη, που απέδειξε με τις ενέργειες της, ότι εργάζεται ακούραστα και προς όλες τις κατευθύνσεις για τα ζητήματα της ΕΔΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ψηφισα την κυρια Θανου, αλλά ομολογω με παραξενευουν οι αναρτησεις οτι ειναι "λιγη".
    Δηλαδη οι προεδροι των αλλων ενωσεων (ξερετε υπαρχουν κι αλλες ενωσεις, δεν ειμαστε μονο εμεις) αποδειχθηκαν με την λογικη αυτη "λιγοι" ή "πολλοι"? Ο κ. Φαλτσετος δηλαδη π.χ. των Διοικητικων Δικαστων ηταν λιγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ