Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ


2. 27-12-2012

Απάντηση της ΔΟΥ σε αίτημα συναδέλφου


http://dikastis.forumgreek.com/t123-topic


1. 19-12-2012

Παρακαλούνται οι κύριοι συνάδελφοι να αναζητήσουν στα Δικαστήρια που υπηρετούν το έγγραφο που απέστειλε η ΕνΔΕ με αριθμό πρωτοκόλλου 202/18-12-2012 μαζί με τη σχετική αίτηση ή να επικοινωνήσουν απευθείας με την ΕνΔΕ.


σ.σ.: Η μη ανάρτηση της αίτησης οφείλεται σε λόγους καθαρά τακτικής, δεδομένου ότι το blog είναι δημόσιο.

Έχει αναρτηθεί στην κλειστή ομάδα 
http://dikastis.forumgreek.com/f23-forum


Για οδηγίες εγγραφής ΕΔΩ


34 σχόλια:

  1. Δοκιμάστε να πάτε να καταθέσετε αυτό που μας έστειλε η ΄Ενωση. Οι Έφοροι
    το παραλαμβάνουν προσωπικά, (δηλαδή στην ουσία δεν παραλαμβάνουν τίποτα) τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη και ζητούν αναλυτικές ανακλητικές δηλώσεις για κάθε ένα από τα προηγούμενα έτη. Δηλαδή νέα σύνταξη νέων Ε1 για κάθε έτος χωριστά, σύμφωνα με όσα νομίζουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε. ΄Εχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι διαφορετικό? Τελικά έτσι πρέπει να γίνει ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλές γιορτές, θα μπορούσαν, όσοι συνάδελφοι έσπευσαν να καταθέσουν την αίτηση, να παραθέσουν την αντίστοιχη εμπειρία τους, ώστε να είμαστε οι λοιποί έστω και λίγο προετοιμασμένοι ως προς το τι μπορεί να ζητηθεί να φέρουμε μαζί μας κατά την προσέλευσή μας στις κατά τόπους εφορίες. Θα μας γλίτωνε από πολύτιμο χρόνο και πολύ κόπο. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι συνάδελφε των 12.22'. Μη γενικεύεις αυτό που συνέβη στη δική σου ΔΟΥ. Κι' εγώ το κατέθεσα στη Θεσσαλονίκη και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Και στο κάτω κάτω δεν καταλαβαίνω. Θα σου πει ο προϊστάμενος της ΔΟΥ τι θα καταθέσεις; Είναι υποχρεωμένος να δεχτεί την αίτηση όπως εσύ την καταθέτεις και να σου δώσει αριθμό πρωτοκόλλου. Κάθεσε και ανέχεσε τις ιδιοτροπίες του υπαλλήλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα κατέθεσα την αίτηση στη ΔΟΥ Καλαμαριάς, όπως ακριβώς έστειλε το κείμενο η Ένωση.
    Κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε, ούτε ζήτησαν κάτι επιπλέον.
    Την κατέθεσα στο πρωτόκολλο, πήρα τον αριθμό πρωτοκόλλου και στη συνέχεια παράδωσα την αίτηση στο "εισόδημα", γρ. 4.

    Οι υπάλληλοι ήταν πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί.

    Σε ποιά εφορία προέκυψε το πρόβλημα που αναφέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν από την ανάρτηση της παραπάνω αίτησης είχατε αναρτησει email συναδέλφου σχετικά με πληροφορίες για άσκηση ομαδικης αγωγής από θεσσαλονικείς συναδέλφους με τον καθηγητή Χρυσογονο. Γιατί εξαφανίστηκε ξαφνικά η ανάρτηση αυτή χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ανώνυμος είπε...
    Πριν από την ανάρτηση της παραπάνω αίτησης είχατε αναρτησει email....

    22 Δεκεμβρίου 2012 10:57 μ.μ.
    =================
    Το όλο κείμενο με τα στοιχεία και τις πληροφορίες μας τα απέστειλε άλλος συνάδελφος εν αγνοία του συναδέλφου από τη Θεσσαλονίκη, που αναφερόταν στην ανάρτηση. Ως εκ τούτου, με δεδομένο ότι ανακοινώνονταν προσωπικά του στοιχεία, αποσύραμε την ανάρτηση (ζητώντας του παράλληλα συγνώμη για το ατόπημα).
    Για περισσότερες πληροφορίες

    http://dikastis.forumgreek.com/t122-topic#412

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχουμε πολλά να δούμε και να πάθουμε ακόμη,η ανυπαρξία ικανής συνδικαλιστικής εκπροσωπησης ή ένα δσ έρμαιο αριστερόστροφης προσέγγισης της δικαιοσύνης ή καλλίτερα αντιμνημονιακής δικαιοσύνης η οποία αρνήθηκε και να συναντηθεί με την ΤΡΟΙΚΑ ,αλλα έστελνε επιστολές συνπαράστασης προς το Ευρωπαικό ΚΟινοβούλιο, το μονο μπου μπορεί να προσφέρει είναι η αυτοαπαξίωση της δικαιοσύνης ή μια δικαιοσύνη πρακτικών ΓΣΕΕ ή ΠΟΕ ΟΤΑ..μετα ταύτα εις τι ο αγώνας για μια διαφορετική μισθολογική ή θεσμική μεταχείριση αφού με πράξεις και παραλείψεις υπονόμευσαν την νομιμοποιητική βάση όλων των διεκδικήσεών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αίτηση εξακολουθεί να είναι αναρτημένη η κατέβηκε;Δεν την βρίσκω.Είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε ΟΧΙ κ. 10:13 (24-12),
    "ένα δσ έρμαιο αριστερόστροφης προσέγγισης της δικαιοσύνης ή καλλίτερα αντιμνημονιακής δικαιοσύνης..." (όπως γράφεις).

    Εχει αριστερόστροφη προσέγγιση και αντιμνημονιακό προσανατολισμό η ομάδα πρώην Αθανασίου που μετέχει στο Δ.Σ. τη ένωσης (δεν αναφέρω ονόματα, είναι γνωστά στους δικαστές);

    Ότι θέλετε γράφετε ορισμένοι, αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίον παραποιείτε τα γεγονότα.

    Όποιος δεν συμφωνεί με την απαξίωση του θεσμού της Δικαιοσύνης και των Δικαστών, έχει αριστερόστροφη προσέγγιση και είναι αντιμνημονιακός;
    Δηλαδή εάν είχε "δεξιόστροφη" προσέγγιση θα ήταν "μνημονιακός"
    και θα συμφωνούσε με την απαξίωση των δικαστών;

    Καταλαβαίνεις τι γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει προσωπικά με το συνάδελφο από θεσσαλονίκη για τις αγωγές. Είναι ευγενικός και πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει. Αλήθεια με τις αγωγές της ένωσης τί απέγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανένα πρόβλημα ούτε στη δική μου Δ.Ο.Υ. Θα δούμε μου είπαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαι στη δική μου εφορία κανένα πρόβλημα. Παρέλαβαν σήμερα την αίτηση την πρωτοκόλλησαν και μου έδωσαν αντίγραφο κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού οι ΔΟΥ απορρίψουν τις αιτήσεις, μετά τι;
    Προσφυγή κατά της απόφασης του εφόρου;
    Ενημερωτικά, κάποιοι διοικητικοί δικαστές που έτυχε να δουν την αίτηση, γελάνε μετά δακρύων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Γελάνε μετά δακρύων"; Η αίτηση είναι δηλαδή προφανώς αβάσιμη;Μπορεί κανείς να μας ενημερώσει έγκυρα για το ζήτημα ή άδικα ελπίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αίτηση είναι απαραίτητη για να μπορείς να προσφύγεις κατά της απορριπτικής απόφασης του εφόρου.Ετσι είχε γίνει και στο παρελθόν.Προδφύγαμε στα διοικητικά δικαστήρια και όταν βγήκε η πρωτόδικη απόφαση, που μας δικαίωνε, αμέσως οι εφορίες έκαναν νέα εκκαθάριση και πήραμε τη διαδορά, που δεν ήταν ευκαταφρόνητη.Τοσχόλιο. ότι γελάνε οι διοικητικοί δικαστές είναι κακόβουλο και ύποπτο.Η ¨Ενωση βαδίζεισοβαρά και υπεύθυνα.Μην ακούτε τις σειρήνες που παρεισφρύουν ανάμεσά μας.¨Ολοι πρέπει να ασκήσουμε προσφυγές για λόγους τακτικής και καθολικότητος.Θα συνεκδικαστούν το Μάρτιο με τις ήδη ασκηθείσες και η απόφαση θα βγεί μέχρι το καλοκαίρι.Και θα είναι θετική.Διότι έχουμε δίκηο.Το επιτάσσσει το Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καποια στιγμη πρεπει να σοβαρευτουμε και να ασκησουμε σοβαρα τα καθηκοντα μας. αυτη η εμμονη μας με το οικονομικα, ξεπερναει πλεον τα ορια.
    απ' το πρωι μας βριζουν ολοι, γιατι ο δραστης του φονικου στη Ξανθη, εχει συλληφθει 4-5 φορες για ναρκωτικα, συνεληφθη περσι για βιασμο, προφυλακισθηκε, αλλα αφεθηκε ελευθερος στους 6 μηνες, βγηκε απαλλακτικο βουλευμα, και κερδισε και αποζημιωση για την "αδικη" προφυλακιση του..
    για να συγκεντρωθουμε, λιγο.. ασκουμε σοβαροτατα καθηκοντα, και συμπεριφερομαστε λες και ειμαστε τιποτα υπαλληλοι ΚΕΠ..η αστυνομια επι μια δεκαετια εχει κερδισει το σεβασμο ολης της κοινωνιας με τις συλληψεις που κανει, και εμεις τη χλευη και την κατακραυγη για τις αποφυλακισεις που κανουμε..
    και δεν φταιει κανενας νομος.. ο νομος , ακομα και την υφ ορον απολυση δυνητικα την προβλεπει.. εμεις την καναμε οιονει υποχρεωτικα επιβαλλομενη μολις συμπληρωθει το ελαχιστο χρονικο οριο..

    ΥΓ Ξεχασα βεβαια οτι εμεις απεχουμε για να εξασφαλισουμε την ανεξαρτησια μας... τρομαρα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί συνάδελφοι. Επικοινωνήστε με την Ένωση για να δώσετε τα e-mails σας. Επειδή, πλέον, οι ενέργειές μας δεν δημοσιοποιούνται, για ευνόητους λόγους, τα κείμενα των δικογράφων αποστέλλονται σε όλους όσους έχουν στείλει τα μέηλ τους, χωρίς να το ζητήσουν ειδικά. Επίσης, μην διαστάζετε να τηλεφωνείτε στην Ένωση. Απαντούν ευχαρίστως και παρέχουν όλες τις διευκρινήσεις. Μετά από τις αρνητικές απαντήσεις της Εφορίας, κυρίως, σιγή, ακολουθούν προσφυγές, το κείμενο των οποίων ήδη αποστέλλεται από την Ένωση και είναι κοινό για όλους. Το κείμενο των αγωγών είναι έτοιμο και όλα, γενικά, είναι υπό την "εποπτεία" των συναδέλφων των διοικητικών δικαστηρίων, συμπεριλαμβανόμενου του Ελεγκτικού. Το κείμενο που έχουν ετοιμάσει οι Ενώσεις θεωρήθηκε "καλύτερο" και πιο πλήρες από αυτό του Χρυσόγονου, συνεπώς, η προσπάθεια με το κείμενο του τελευταίου ατόνησε. Εκφράσεις όπως "γελάνε μετά δακρύων", ακόμα κι αν είναι αληθείς, δεν βοηθάνε με κανέναν τρόπο τον αγώνα, συνεπώς, τις κρατάτε για τον ευατόν σας... Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε ενεργά, τότε μην κάνετε και κακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανωνυμε 28 Δεκεμβρίου 2012 12:35 π.μ., τι εννοεις να "απορριψουν οι Δ.Ο.Υ. τις αιτήσεις";
    Και τι εννοεις οτι οι διοικητικοι δικαστες γελανε μετά δακρύων;
    Οσους γνωριζω, ουδόλως γελάνε και εχουν υποβάλει ήδη τη σχετική δήλωση.
    Τελικά είναι εντυπωσιακό πόσοι μη Δικαστές μπαίνουν εδώ μέσα για να μας παραπλανήσουν.
    Συναδελφοι, πρεπει να ειμαστε καχύποπτοι με τετοια σχόλια.
    Είναι βέβαια πολύ ευχαριστο που καποιοι μας φοβούνται και εχουν εξαπολύσει εκστρατεία παραπλάνησης μεσω του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιοί είναι αυτοί οι "διοικητικοί δικαστές που γελάνε μετά δακρύων"? Στην φαντασία του ανώνυμου προφανώς. Εγώ που είμαι Διοικητικός Δικαστής (Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ.) δεν γελάω καθόλου και κατέθεσα την αίτηση στη Δ.Ο.Υ. μου κανονικά. Την ώρα που ΟΛΕΣ οι Ενώσεις κινούμαστε συντεταγμένα, κάποιοι μικρόνοες εδώ μέσα γκρινιάζουν μικροπρεπώς. Αμφιβάλλω ακόμα και για τη δικαστική τους κρίση. Αν χρειαστεί θα επανέλθω δριμύτερος. Καλή Χρονιά.
    Παναγιώτης Δανιάς Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ., μέλος του Δ.Σ. της Ε.Δ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.skai.gr/news/greece/article/220541/sto-ste-agogi-dikasti-kata-tou-mnimoniou/

    Στο Στε αγωγή αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατά του μνημονίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=489963&h1=true#commentForm

    Τακτικός ανακριτής στην Αθήνα χειρίζεται ταυτόχρονα 1200 υποθέσεις
    Εγγραφο δείχνει την ασφυξία της Θέμιδος και τους κινδύνους που απορρέουν

    Μήπως με αφορμή τις κινητοποιήσεις, θα έπρεπε επιτέλους να απαιτήσουμε ουσιαστικές αλλαγές στο χώρο της δικαιοσύνης πέρα από την μισθολογική μας αντιμετώπιση;; Μήπως, επιτέλους,πρέπει να απαιτήσουμε με συγκεκριμένες προτάσεις από την Ένωση και όχι με γενικόλογες τοποθετήσεις και αιτήσεις παροχής υλικοτεχνικής υποδομής την αλλαγή αυτής της κατάστασης;; Διαφορετικά, θα ακούμε εσαεί περί καθυστέρησης, θέσπισης και τήρησης ακόμα πιο σύντομων προθεσμιών (με αποστολές συνεχών εγγράφων υπό την συνεχή δαμόκλειο σπάθη των πειθαρχικών κυρώσεων, κατά την λογική του Στρατού (γνωστή στους άρρενες συναδέλφους): "δεν με ενδιαφέρει πως, πρέπει να γίνει. Τι και αν δεν έχετε υποδομές, τι κι αν ο όγκος είναι συσσωρευμένος, τι κι αν χειρίζεσαι 1200 δικογραφίες κτλ... Εγώ μια φορά, σας επέστησα την προσοχή. Η ευθύνη δική σας"). Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια. Γιατί η Ένωση δεν προσκαλεί ένα τηλεοπτικό συνεργείο να κάνει ένα οδοιπορικό μιας εβδομάδας και να δείξει και στους πολίτες πλήρως την κατάσταση, που επικρατεί στα δικαστήρια όχι μόνο των Αθηνών αλλά και της Επαρχίας;; Την έλλειψη γραμματέων, την παντελή έλλειψη υποδομών, τις ποινικές δικογραφίες, που μεταφέρονται με καρότσια, τα πειστήρια μέσα σε σακκούλες σκουπιδιών, την έλλειψη μηχανοργάνωσης κτλ. Ας αναδείξουμε στην κοινωνία με την δύναμη της εικόνας την "γύμνια", που υπάρχει στο χώρο μας και ας μην περιοριστούμε μόνο στις μισθολογικές διεκδικήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Ανώνυμο 30 Δεκεμβρίου 2012 9:56 μ.μ.:πολύ σωστή πρόταση. Οι περισσότεροι πολίτες δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει μέσα στα Δικαστήρια. Πρέπει επιτέλους να μάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανωνυμε συναδελφε 28 Δεκεμβρίου 2012 4:12 μ.μ., σε παρακαλω πολυ να μου πεις με ποια κριτηρια πρεπει να απορριπτεται η αιτηση για υφ' ορον απολυση, οταν ο καταδικος δεν εχει πειθαρχική ποινή και εχει συμπληρωσει ολες τις τυπικες προυποθεσεις και υπαρχει θετικη εισηγηση του συμβουλιου των φυλακων.
    Μήπως από την βαρυτητα του αδικηματος;
    Μα ΜΟΝΟ σε βαρια αδικηματα τιθεται θεμα υφ' όρον απολυσης (στα πλημμεληματα πλεον δυσκολα ειναι καποιος φυλακη, μετά τις αλλεπάλληλες νομοθετικες τροποποιησεις και τις μετατροπές ποινών και εξαλείψεις αξιοποίνων).
    Παρακαλώ πολύ να μου πεις την άποψή σου.
    Επίσης να μου πεις την άποψή σου για το πότε ΔΕΝ πρεπει να δίνεται άδεια.
    Εγω ξερω οτι η συντριπτική πλειοψηφια των αδειών τηρούνται κανονικα, και η συντριπτικη΄πλειοψηφία των υφ' όρον απολυομένων δεν υποτροπιαζει.
    Όποτε συμβαίνει καποιο ειδεχθες εγκλημα, από αδειούχο ή υφ' όρον απολυόμενο, θα πρέπει να συζηταμε την καταργηση του θεσμου;
    Ετσι αναβαθμιζεται η δικαιοσυνη;
    Με αυστηροποίηση;
    Περιεργο παντως, στην Ευρωπη μας κατακρινουν οτι προφυλακίζουμε και φυλακίζουμε ΠΟΛΥ.
    Περίεργο επίσης, πότε δεν εχω συναντησει συναδελφο να εκφραζεται έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ¨Ολοι μας και οι Ενώσεις θα πρέπει να προβληματιστούν στην παγίδα που υποκρύπτει η προσφυγή του συναδέλφου Αντεισαγγελέα στο Σ.τ.Ε.Φοβάμαι ότι θα βρεί πάτημα το Μισθοδικείο να αναβάλλει συνεχώς τις προσφυγές σ` αυτό, μέχρι να βγεί η απόφαση της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε.Και η απόφαση της Ολομέλειας, μετά από αναβολές, θα εκδοθεί ύστερα από πέντε χρόνια.Πιστεύω, ότι ο συνάδελφος που προσέφυγε στο Σ.τ.Ε. μας πήρε στο λαιμό του.Αυτά τα παραθέτω, διότι το Μισθοδικείο το ίδιο έκανε πρόσφατα.Ψάχνει αφορμή για αναβολές.Ας μη συντελέσουμε εμείς με τις μεμονωμένες ενέργειές μας να παραταθεί επ` αόριστον η δίκη στο Μισθοδικείο.Σκεφθείτε το αν έχω δίκηο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για τα αναδρομικά υπάρχει καμία πληροφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατί να ζητάμε εξίσωση μισθολογικά με τους βουλευτές μας και οχι με τους Ευρωβουλευτές μας.? Οι τελευταίοι λαμβάνουν περισσότερα...Η Γελοιότητά μας μακάρι να μας βγεί σε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κ Δανιά μην κουράζεστε και προπαντός μην αγχώνεστε τα έχετε πεί όλα με εκείνη η περιώνυμη δήλωσή σας περι πιθανότητας ελλείψεως ψυχραιμίας των δικαστών μετα τις περικοπές, στην έκδοση αποφάσεων...Αραγε πως θα αισθανόσασταν αν αντίστοιχες δηλώσεις έκαναν οι Ιατροί για Ιατρικά λάθη, οι Ναυτικοί κατα την πλοήγηση των πλοίων, ή οι πιλότοι αεροπλάνων εν ώρα πτήσεως...απο τους οποίους ακόμη και μετα τις περικοπές μεγαλύτερες αμοιβές λαμβάνουμε.Νομίζω οτι έχει χαθεί το μέτρο απο τις δικαστικές διεκδικήσεις, προσωπικά θα ήθελα να μάθω αφού βλέπω πολλούς και ασχολούνται με τους Ευρωπαίους δικαστές και δή τους Γερμανούς αν οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μας μισθολογικά είναι εξομοιωμένοι με τους βουλευτές των χωρών τους. ή.αν έχουν τρίμηνο διακοπών καλοκαιρινών.Το μοντέλο της Ελληνικής Δικαιοσύνης πρέπει να καταπέσει μαζί με το σάπιο πελατειακό κράτος και να αναγεννηθεί μια δικαιοσύνη Ευρωπαικών προδιαγραφών και μονο σε αυτή την περίπτωση και Ευρωπαικών αμοιβών, σήμερα πρέπει να σιωπάμε ευθυνόμαστε και εμείς τα μέγιστα στην πορεία του δημοσιονομικού εκτροχιασμού της χώρας ας μην κρυβόμαστε πίσω καπο το δάκτυλό μας. Προσωπική μου υπόθεση που ξεκίνησε το 1998 στα διοικητικά δικαστήρια μόλις πέρισυ δικάστηκε σε πρώτο βαθμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επιτέλους, κ. Καδή,
    μας λύσατε την απορία.
    Είστε, λοιπόν, δυσαρεστημένος διάδικος.
    Έτσι εξηγείται το μένος σας κατά των δικαστών.

    Ευτυχώς, δεν είστε δικαστής. Ανακουφίστηκα. Ουφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης
    έλαβαν μήνυμα από το Πρωτοδικείο, με την υπόδειξη να ανακαλέσουν τις δηλώσεις ανάκλησης που καταθέσαμε στις Εφορίες, διότι,δήθεν οι έφοροι ζητούν αποδείξεις από το 2008 κλπ.

    κ. Συνάδελφοι μην ακολουθείτε τέτοιες υποδείξεις.
    Είναι, τουλάχιστον, άστοχες (επιεικώς). Δεν θα αναφέρω γιατί, για ευνόητους λόγους.
    Μας αρκεί η αρνητική απάντηση του Εφόρου.

    Να θυμίσω όμως, στους γνωστούς συναδέλφους του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι "λύσαξαν" να αποδείξουν ότι η ΕΔΕ δεν μας είναι αναγκαία, ότι τα δικόγραφα δεν είναι σωστά, ότι οι διοικητικοί δικαστές γελούν μ΄ αυτά κλπ.
    ότι
    "ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΕΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΒΟ".

    Αυτά αντί άλλων, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    Λίγη σεμνότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. (Κανείς δεν ξέχασε και άτυπες ολομέλειες κλπ.)

    Ας συγκρατηθώ, αυτά προς το παρόν, επαναλαμβάνω.





    ΑπάντησηΔιαγραφή

  30. κ. Συνάδελφοι,
    έμαθα και σας πληροφορώ ότι την αίτηση προς το ΣΤΕ, θα την ασκήσουν οι δικαστικές ενώσεις ως φορείς, και όχι ο καθένας δικαστής μόνος του.

    Επικοινωνείστε με την ένωση σας ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι λες βρε απιθανε υποτιθεμενε δικαστή 3 Ιανουαρίου 2013 1:35 μ.μ.;
    Εμείς ευθυνόμαστε και μαλιστα "τα μεγιστα στην πορεία του δημοσιονομικού εκτροχιασμού της χώρας";
    Σταμάτα, μας αηδίασες πια, φτάνει.
    Επίσης, ειναι αδυνατο να κατεθεσες ένδικο βοηθημα στα διοικητικα δικαστηρια το 1998 και να δικαστηκε πρωτη φορα το 2012.

    Το μονο ευχαριστο ειναι οτι δεν εισαι δικαστης.
    Το πολυ θλιβερο ομως ειναι οτι εισαι ενας πολιτης που δεν εχει τι να κανει τη ζωη του και παριστανει τον δικαστη για να νιωσει σημαντικος, σε ενα μπλογκ.
    Πιθανοτατα εισαι καποιος δικομανης, ο οποιος τωρα αρεσκεται να παριστανει τον δικαστη και να ανεβαζει σχολια οτι "οι δικαστες ειμαστε υπευθυνοι για την οικονομικη καταστροφη, παιρνουμε πολλα, δεν εργαζομαστε κλπ κλπ". Ολες τις σαχλαμαρες δηλαδη που λενε οι διαφοροι ασχετοι εγκαθετοι.
    Κύριε διαχειριστη, προτεινω τα σχολια του κυριου να διαγραφονται. Πόσα να ανεχθούμε πλεον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο προνομιουχος δικαστικος με το ψευδωνυμο καδης απολαμβανει κ τριμηνες δικαστικες διακοπες.αχ βρε καδη ποσο σε ζηλευουμε ολοι εμεις που μολις μετα βιας ξεκλεβαμε δεκα ημερες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και όμως ταπεινά, αθόρυβα, επίμονα και μεθοδικά κάποιοι πέρα απο τις απεργίες και τις φανφαρολογίες και αυτή την ώρα εργαζονται και μάχονται εκεί ακριβώς που πρέπει να δοθούν οι μάχες, εκεί ακριβώς που παίρνονται οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν, έτσι όπως πάντα κατορθώσαμε αυτά που πετύχαμε χωρίς τον εκχυδαισμό, τη λογική ή τις μεθοδεύσεις του εμποράκου ή του λογιστάκου που κάποιοι με τις απερισκεψίες των ή τις οπισθοδρομικές θέσεις των κατόρθωσαν να εγκλωβίσουν τους Δικαστές. Ξανά μπράβο σε αυτούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΠΕΡΔΕΥΤΉΚΑΜΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ Η ΣΤΟ Σ.Τ.Ε;ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ;ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΘΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ