Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ψήφισμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 19ης Ιανουαρίου 2013









19/01/2013

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ της 19-1-2013

Οι Δικαστικοί Λειτουργοί (Δικαστές και Εισαγγελείς) Μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσαν στις 19-1-2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετείου Αθηνών.
ΑΠΟΦΑΣΙΖOΥΝ

1)    Την προσωρινή αναστολή των διακοπών συνεδριάσεων όλων των Δικαστηρίων της χώρας και τη σύγκληση ειδικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου στις 3-4-2013, για να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση της Ένωσης, αναλόγως προς τις μέχρι τότε εξελίξεις.
2)    Τη διεκδίκηση παροχής της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής (γραφείων κ.λ.π.) για την αλλαγή του τρόπου άσκησης των καθηκόντων τους (όπως έχει ήδη ζητηθεί με σχετικό έγγραφο αποσταλέν στον Υπουργό Δικαιοσύνης), προκειμένου στο εξής να παρέχουν τις υπηρεσίες τους αποκλειστικά και μόνο στα οικεία δικαστικά καταστήματα. Η νέα ουσιαστική περικοπή των αποδοχών τους καθιστά πλέον αδύνατη την κάλυψη εξ ιδίων των αυξημένων δαπανών, που απαιτούνται για τη διατήρηση γραφείου και ανάλογων υποδομών στο σπίτι τους και τη συνέχιση της παροχής της εργασίας τους στο δικό τους χώρο, όπως μέχρι σήμερα έπρατταν, χωρίς να έχουν καμία σχετική νομική υποχρέωση.
3)    Την αξίωση προκαταβολής από την Πολιτεία των εξόδων που απαιτούνται προκειμένου να εξακολουθήσουν να πηγαίνουν στις μεταβατικές έδρες των Δικαστηρίων που υπηρετούν, οι οποίες πρέπει να διατηρηθούν μόνο εκεί που οι χωροταξικές ανάγκες το επιβάλλουν.
4)    Την αξίωση της άμεσης καθιέρωσης αμοιβής των Δικαστικών Λειτουργών για τη συμμετοχή τους σε όλες τις Επιτροπές.  
5)    Επισημαίνουν την αναγκαιότητα της πιστής τήρησης των Κανονισμών των Δικαστηρίων εκ μέρους των Διευθυνόντων τα Δικαστήρια ή τις Εισαγγελίες, οι οποίοι έχουν την προσωπική ευθύνη προς τούτο.
Τέλος, οι Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση ότι η μείωση των αποδοχών τους δεν πρόκειται να επηρεάσει την ποιοτική εκτέλεση των καθηκόντων τους κατά την άσκηση του λειτουργήματός τους, τα οποία θα εξακολουθήσουν να ασκούν με σθένος και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ως εγγυητές της συνταγματικής νομιμότητας και προς το συμφέρον των Ελλήνων Πολιτών.
Με εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης
             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                           

Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου                                                       Γεώργιος Μανωλίδης
Αρεοπαγίτης                                                                                Πρόεδρος Εφετών

36 σχόλια:

  1. Μια τρύπα στο νερό. Οι παλιοί Δικαστές πήρανε και τα αναδρομικά μια χαρά. Μην το πεις ούτε στον παπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους πρυτάνευσε ο ορθός λόγος και απομονώθηκαν οι Σεβαστήδηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καμια αναστολη των κινητοποιησεων.. το απογευμα κατατιθεται αιτηση ασφαλιστικων μετρων για την αναστολη της σημερινης αποφασης της ΕΔΕ, με αιτημα προσωρινης διαταγης..λογοι ακυροτητας της αποφασης η μη θεση σε ψηφορορια ολων των προτασεων..
    μετα την αναστολη της αποφασης και την εκδοση τη Δευτερα της προσωρινης διαταγης, επανερχεται σε ισχυ η προγενεστερη αποφαση για διακοπες συνεριασεων 12-3...
    επισης , αρχιζουμε το μαζεψα υπογραφων για νεα Συγκληση της ΓΣ σε 2 βδομαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους !! Κάλλιο αργά παρά αργότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! Τέσσερις μήνες άδικα αγωνιζόμασταν; Γιατί κύριοι της Ένωσης ντρέπεστε να πείτε ότι σταματάτε τις κινητοποιήσεις και το λέτε με κομψό τρόπο "αναστολή"; ΜΑΛΛΟΝ η πλειοψηφία του Δ.Σ. ποτέ δεν πίστεψε στην ουσία του αγώνα μας. Και όσα λέτε για το ισόκυρο και ισότιμο των εξουσιών δεν το πιστεύτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ (ΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ)
    Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ...

    ΙΑΒΕΡΗΣ

    Υ.Γ. ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να σχολιάσει κανείς? Εύγε στις ηγεσίες των ανώτατων δικαστηρίων της χώρας που διέσπασαν τις δικαστικές ενώσεις και το δικαστικό κλάδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποθέτω οτι μειοψήφισαν οι αδελφοί Σεβαστίδη. Τώρα τι γίνεται με τον αγώνα για ανεξάρτητη δικαιοσύνη και ανεξάρτητους δικαστές? Άλήθεια, τα στεγαστικά ορισμένων δικαστών τι σχέση έχουν με τη μείωση των αποδοχών τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα λοιπόν αποφασίστηκε ότι όλα τα θέματα είχαν λυθεί. Δόθηκε λύση στο ζήτημα για τη συμμετοχή σε επιτροπές και τα μεταβατικά δικαστήρια (τα έξοδα των οποίων τα πληρώνουν ο δικαστής και ο εισαγγελέας όλα από την τσέπη τους) και σε όλα τα θεσμικά ζητήματα που απασχολούν το σώμα (πχ. ο δικαστής μιλάει με τις αποφάσεις του αλλά αν τύχει να βγάλει και καμιά απόφαση που δεν μας αρέσει καλούμε τη διοίκηση να μην την τηρήσει. Έτσι και αλλιώς κανένας εισαγγελέας δεν θα κουνηθεί, είμαι ο Υπουργός). Όσοι ήταν στη συνέλευση είδαν ακριβώς τη έγινε από το Προεδρείο της. Τα είπε όλα ο κ. Αδαμόπουλος στην ομιλία του για το γέρο του Μωριά: «Αφού η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη, καλύτερά να πεθάνεις περήφανος και δουλευταράς παρά να σε πούνε προδότη». Νομίζω η συγκεκριμένη ρήση είχε συγκεκριμένους αποδέκτες μέσα στην αίθουσα, έτσι τουλάχιστον το κατάλαβα εγώ, ειδικά η φράση για ειλημμένη απόφαση ειπώθηκε 4 φορές. Κύριοι του ΔΣ της Ένωσης ευχαριστούμε για τις δημοκρατικότατες σημερινές διαδικασίες, και ελπίζουμε η προσφορά σας να εκτιμηθεί από τη Διοίκηση. Εξάλλου έχει δώσει ήδη δείγματα ότι εκτιμά την προσφορά σας δεόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΙΚΗΣΑΜΕ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!
    Τώρα δεν μένει παρά να απολαύσουμε τα αγαθά που θα αρχίσουν να έρχονται, αφού πλέον σταματήσαμε τις κινητοποιήσεις που δεν έπρεπε να κάνουμε και αποτελούσαν τον λόγο που δεν κερδίσαμε κάτι... Μέχρι την 3-4-2013 πιστεύω ότι θα ανακτήσουμε τουλάχιστον το 70% των χαμένων και αν συνεχίσουμε να μην κινητοποιούμαστε, είναι πολύ πιθανό να έχουμε και μια μικρή αύξηση σε σχέση με αυτά που πέρναμε προ κρίσης! Τώρα, επιτέλους, θα μας αγαπήσει και ο κόσμος και θα μπορούμε να ταϊζουμε τις οικογένειες μας με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει. Ο δικαστικός συνδικαλισμός (ΠΟΕ-ΟΤΑ, Φωτόπουλος και όλα τα άλλα που κατά καιρούς έχουν γραφεί) νικήθηκε κατά κράτος. Τώρα η δικαιοσύνη, επιτέλους θα λάβει την θέση που της αξίζει! Ορθώς εξέφρασε την άποψη ο Υπουργός μας ότι οι δικαστές κατάλαβαν το λάθος τους και θα επιστρέψουν στο χρέος τους. Και, επιτέλους, μια βαθειά ανάσα για όλους εμάς, όσοι νιώθαμε "κουρασμένοι" από τις κινητοποιήσεις, διότι ταλαιπωρούσαμε τους καημένους τους διάδικους. Επιτέλους η Κα Κουρασμενίδη θα μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτη το γνωστό προγραμμά της... ΕΥΓΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΛΑΒΕ 77 ΨΗΦΟΥΣ
    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ: 42 ΨΗΦΟΙ

    ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΣ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ. ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΔΗ !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΘΕΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑΝΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΧΘΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θα έπρεπε να είχαμε το θάρρος να ζητήσουμε και μία συγγνώμη από τους Έλληνες πολίτες που ταλαιπωρήσαμε αναίτια και άδικα όλο αυτό το χρονικό διάστημα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι θα γίνει στις 3-4-2013;
    Θα αποφασίσει το ΔΣ;
    Πώς πέρασε αυτό συνάδελφοι;
    Ξαφνικά αρχίσαμε να εμπιστευόμαστε το ΔΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τουλαχιστον μετα το παθημα του Πρωτοδικειου Λαμιας δεν παρθηκε αποφαση για τροποποιηση ολων των κανονισμων πανελληνιως..
    δεν θα επρεπε η ενωση να παρει θεμα για αυτο, αφου με δικης της προτροπη τροποποιηθηκε ο κανονισμος, και μετα ο ΑΠ τον τροποποιησε επι τα χειρω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απεμπολήσατε την παροχή αυτοκινήτου με leasing και την τηλεφωνική ατέλεια, όπως απολαμβάνουν οι βουλευτές;;;
    Γιατί κατά τα λοιπά τα ίδια και τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. " Τη διεκδίκηση παροχής της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής (γραφείων κ.λ.π.) για την αλλαγή του τρόπου άσκησης των καθηκόντων τους (όπως έχει ήδη ζητηθεί με σχετικό έγγραφο αποσταλέν στον Υπουργό Δικαιοσύνης), προκειμένου στο εξής να παρέχουν τις υπηρεσίες τους αποκλειστικά και μόνο στα οικεία δικαστικά καταστήματα."
    Αυτό καλό θα ήταν να παύσει να αποτελεί αίτημά μας. Μην βάζουμε ιδέες στη νομοθετική εξουσία... Η πολιτική εξουσία είναι ικανή να μας θέσει ωράριο εργασίας, λες και είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντε καλο δικαστικο ετος να εχουμε, με δυναμη-αυτοπεποιθηση-υψηλο φρονιμα και ηθικο αλλα και σθενος για να αντιμετωπισουμε την επελαση των πινακιων απο το φτωχο-καταφρονημενο-κατακοπο και διωκόμενο πλην τιμιο σαρκιο μας. Τωρα απο που θα αντλησει εκαστος εξ ημων τα παραπανω δεν μενει παρα να επαναλάβω οτι τις ελπιδες μας τις εναποθετουμε στο ΘΕΟ και παρακαλουμε για φωτιση και ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητοί φίλοι που σήμερα μονολογούσατε τί θα γίνει απο δω και πέρα... ας προσέχαμε (και γω μαζί). Αφήσαμε χθες απ' ότι έμαθα στην Συνέλευση 120 άτομα, από τους οποίους οι περισσότεροι β' βαθμού, εξ ού και το αποτέλεσμα για διακοπή κινητοποιήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι Διοικητικοί τι έκαναν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Την αξίωση προκαταβολής των εξόδων που απαιτούνται προκειμένου να εξακολουθήσουν να πηγαίνουν στις μεταβατικές έδρες των Δικαστηρίων που υπηρετούν, οι οποίες πρέπει να διατηρηθούν μόνο εκεί που οι χωροταξικές ανάγκες το επιβάλλουν".
    Kαιρός ήταν να τεθεί, έστω και εμμέσως, το θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωραίο Ψήφισμα! Γεμάτο απειλές και αξιώσεις από μια Πολιτεία που ούτε γνωρίζει την ύπαρξή μας. Γυρίζουμε με κατεβασμένα τ' αυτιά χωρίς ντροπή και προδομένοι από ένα ΔΣ που γεμάτο χαρά πρότεινε αναστολή μέχρι την Δευτέρα Παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ηδη ετοιμαζεται το δικογραφο ακυρωσης της αποφασης της Γ.Σ. αυριο ή μεθαυριο κατατιθεται με ασφαλιστικα μετρα και αιτημα προσωρινης διαταγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αφού γελοιοποιήθηκε το δικαστικό σώμα στην Ελληνική κοινωνία, κατάλαβαν οι πλείονες των συνδικαλιστών (πλην αδελφάτου) ότι πρέπει να ανασταλεί η απεργία. Πότε όμως θα ζητήσουν συγνώμη για την καταρράκωση που επέφεραν στο κύρος της Δικαιοσύνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προφανώς κάποιους δεν τους ικανοποιεί πλέον η Ένωση Δικαστών. Νομίζω ότι είναι ελεύθεροι να δημιουργήσουν ένα άλλο συνδικαλιστικό όργανο, πρωτοβάθμιων ή δευτεροβάθμιων δικαστών, νέων ή γέρων, ανδρών ή γυναικών, Αθηναίων ή Λαμιωτών. Γιατί θα πρέπει με το ζόρι να επιβάλλουν τις απόψεις τους στην Ένωση Δικαστών; Μήπως θέλουν και τη κάλυψη του ή της Προέδρου της ένωσης που συνήθως είναι Ανώτατος Δικαστικός . Συνάδελφοι δε γίνεται να τα έχουμε όλα. Εμπρός κάντε το βήμα και όποιος πιστεύει ότι θέλει να σας ακολουθήσει θα το κάνει. Ίσως μεταξύ αυτών να είμαι και εγώ αν με πείσετε για το εγχείρημα σας.

    Μενέδημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. «Να συμμετέχετε παιδιά στην Ένωση, μην την απαξιώνετε!» Μας έλεγε ένα μέλος του σημερινού ΔΣ στη Σχολή. Το Σάββατο κατάλαβα γιατί τόση απαξίωση από τους δικαστές για τις συνελεύσεις. Ήταν και ο μόνος από το ΔΣ που έλειπε το Σάββατο από αυτή την παρωδία διαδικασίας, τυχαία ίσως; Η Γενική Συνέλευση μάλλον δεν έχει κατανοήσει τη δύναμη που έχει ως όργανο. Με το που βλέπει αυτή τη συμπεριφορά του προεδρείου με τις διακοπές των ομιλητών για υπέρβαση του τριλέπτου-τετραλέπτου με το πρόσχημα ότι «θα φτάσουμε βράδυ», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε το Σάββατο, θα πρέπει ίσως να τεθεί ζήτημα ανάκλησης αυτού και ορισμού νέου. Μήπως είναι τυχαίο που ο μόνος που δεν διακόπηκε ήταν ο κ. Αδαμόπουλος (να φταίει η επετηρίδα;) Είναι τυχαίο επίσης που το Προεδρείο ορίστηκε λίγο μετά τη διακοπή για καφέ όταν η μισή συνέλευση ήταν ακόμη έξω; -Τα αναδρομικά θα δοθούν, ζήτω μας και μπράβο μας, τα καταφέραμε! -Μα κάποιοι δικαστές δεν παίρνουν αναδρομικά, δεν έχουν ψωμί, πεινάνε! – Τι και αν πεινάνε, δώστε τους παντεσπάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βέβαια είναι κάπως άστοχο που αποφάσισαν αναστολή λίγο μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την καταβολή των αναδρομικών. Φάνηκε σαν να τους νοιάζουν μόνο τα χρήματα:(.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από την ομάδα Μανωλίδη- Λυμπερόπουλου το περίμενα.. Ίσως όμως να μην ήταν και έκπληξη η κοινή γραμμή με την ομάδα Θάνου. Εξάλλου από την αρχή με το ζόρι φαινόταν να ακολουθεί τις συνελεύσεις. Πάντως τώρα που επανήλθαμε στην ομαλότητα και στον ορθό δρόμο, παρακαλώ μην χρησιμοποιείται σε ομιλίες σας κ. Θάνου και κ. Μανωλίδη τις λέξεις "αγωνιζόμαστε", "απαιτούμε" "διεκδικούμε" και άλλες σχετικές. ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Ποια Μέρκελ, ποιος Στουρνάρας έχουμε τους δικούς μας τους ιεραρχικά ανώτερους που με τις απειλές τους δεν χρειάζεται να επέμβει ουδείς από τους κυβερνώντες, προκειμένου να καταπνιγεί η αντίσταση των ελλήνων δικαστών. Αυτοί είμαστε, καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι έκτακτες συνελεύσεις πήραν τον κατήφορο από εμάς τους ίδιους ήδη από την αρχή. Ο ελάχιστος αριθμός θα έπρεπε ήδη από την πρώτη έκτακτη να είναι τουλάχιστον 1.000 άτομα. Το 1/4 δηλαδή όσων είμαστε συνολικά. Τι ψάχνετε να βρείτε; αφήστε το καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αληθεύει ότι στην τελευταία ΓΣ αυτοί που ζήτησαν να στηθούν κάλπες ήταν απόντες κατά την ψηφοφορία και έπιναν καφέ στο φουαγέ του Εφετείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όλοι μας πλέον έχουμε οικονομικό πρόβλημα ειδικά με τις μετακινήσεις. Αλλά ήθελα να ξέρω για ποιο λόγο δεν προτάθηκαν μαζικές εκλογές πριν από δύο μήνες όταν οι συνάδελφοι ήδη είχαν αρχίσει να διχάζονται και προτάθηκαν τώρα την τελευταία στιγμή; μήπως κάποιοι ήθελαν έτσι να τη σκαπουλάρουν για να μην πουν ούτε το αναστέλλει ούτε το συνεχίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συνάδελφε (22/01/2013 ώρα 9:11) λάθος σου τα μετέφεραν τα γνωστά παπαγαλάκια. Αυτοί που ζήτησαν να στηθούν κάλπες ήταν παρόντες σε όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας και έδωσαν μάχη ώστε ο πρόεδρος της γσ να κάνει το αυτονόητο, να θέσει ΚΑΙ τη δική τους πρόταση σε ψηφοφορία. Μετά από την επιμονή της ομάδας Σεβαστίδη και άλλων συναδέλφων, κάμφθηκε η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ επιμονή του προέδρου της γσ και έκανε την "παραχώρηση" να δεχθεί το αίτημα. Δεν ξέρω ποιον άκουσες συνάδελφε, αλλά καλό θα ήταν να έρχεσαι στις γσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πριν και μετά από κάθε γενική συνέλευση ή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης, η ομάδα Σεβαστίδη μας είχε συνηθίσει σε ανακοινώσεις. Τι έγινε; Κάμφθηκαν ή ανασυγκροτούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συνάδελφοι - μαχητές- αγωνιστές των πληκτρολογίων,
    βολευτείτε άνετα στην καρέκλα του PC σας. Φαίνεται ότι πράγματι σας απασχολεί πολύ η μείωση του μισθού σας γιατί τα σχόλιά σας είναι δυναμίτης και η κατάστασή σας τόσο τραγική που σταματήσατε να ψωνίζετε "επώνυμα". Κι' αφού σας αρέσουν τα κουτσομπολιά και οι φήμες απο δω κι' απο κει, να πάτε και στο χορό της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, γιατί εκεί θα έχετε λαμπρό πεδίο δόξης. Οι Γενικές Συνελεύσεις μάλλον είναι πολύ βαρετές για σας αφού εκεί πάνε μερικά ψώνια να περάσουν την ώρα τους. Συνεχίστε τον αγώνα σας ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    Ένας ταπεινός συνάδελφος ταπεινού επαρχιακού Πρωτοδικείου που είχε την αφέλεια να πηγαίνει στις ΓΣ γιατί περίμενε ωριμότητα και σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συνάδελφε των 10.16' ήρθες εσύ μήπως σε καμιά ΓΣ να προτείνεις μαζικές εκλογές, όπως λες, πριν από 2 μήνες; Εκτός αν θεωρείς ότι είσαι ανεύθυνος και περιμένεις τις προτάσεις μόνο από άλλους. Εγώ πήγα σε όλες τις ΓΣ, εκτός από την τελευταία και είδα ότι το κλίμα τότε ήταν σαφώς υπέρ των κινητοποιήσεων. Γιατί να είχε τεθεί τότε τέτοιο ζήτημα; Και κατά δεύτερο είσαι και εντελώς απληροφόρητος/η για την πρόταση που κατατέθηκε για μαζικές εκλογές. Απ' ότι διάβασα στην πρόταση που ανήρτησαν και πληροφορήθηκα οι συνάδελφοι που το πρότειναν (ομάδα Σεβαστίδη) είχαν ταυτόχρονα και πρόταση για συνέχιση κινητοποιήσεων 10 με 3. Άρα ποιός πήγε να "τη σκαπουλάρει" όπως λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατί διαμαρτύρεστε κ.Συνάδελφοι για την απόφαση;
    Ας είχατε έρθει και ας ψηφίζατε διαφορετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ