Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α΄ 17/23-1-2013 ο ν. 4110/2013
"Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις."

Πρόκειται για το νέο φορολογικό Νόμο, ο οποίος επιφέρει μεταβολές και στον  ΚΩΔΙΚΑ Φ.Π.Α., στον ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΩΔΙΚΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Επίσης τροποποεί τον Κανονισμό του ΝΣΚ

3 σχόλια:

 1. Ίσως το σχόλιο μου να θεωρηθεί άσχετο με τη συγκεκριμένη ανάρτηση αλλά νομίζω ότι κατά βάθος έχει κάποια σχέση. Τα συστημικά προβλήματα της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα οφείλονται και στην κρατούσα αντίληψη των υπηρετούντων την νομοθετική και εκτελεστική εξουσία για τη σημασία και την αξία της τρίτης εξουσίας.Πρόσφατα παραδείγματα η εντολή του κ. Στουρνάρα να μην εφαρμοστεί η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών το οποίο έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ πριν ακόμη αποφανθεί ο Άρειος Πάγος, η ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού για την άσκηση ποινικής δίωξης στον πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ και πολλά άλλα. Αλλά νομίζω ότι αυτό που είπε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε τηλεοπτική εκπομπή ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Είπε ότι η κυβέρνηση προέβη στην επιστράτευση των απεργών του μετρό και όχι των δικαστών που απείχαν από τα καθήκοντα τους γιατί θεωρεί ότι η μη λειτουργία του μετρό προκαλεί αρνητικές συνέπειες στην κοινωνία μεγαλύτερες από την μη λειτουργία των Δικαστηρίων. Τέτοια άποψη έχει για τη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της.
  Ένας απλός Πολίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. συγγνωμη πολιτη, αλλα εμεις δεν κατεβασαμε ρολα, ουτε καναμε καταληψη στα δικαστηρια!!!!
  συναδελφοι που διαφωνουσαν δικαζαν κανονικα, δικαζαμε ολοι απ' τις 9-10 (και εως τις 3 το μεσημερι αν μεχρι τις 10 ξεκινουσε μεγαλη υποθεση), δικαζονταν ολα τα ασφαλιστικα (=επειγοντα) και ολες οι αλλες επειγοντες υποθεσεις, ολα τα αυτοφωρα, η ανακριση και η εισαγγελια λειτουργουσαν κανονικα..
  εχει καμμια σχεση αυτο με την καταληψη στο μηχανοστασιο της ΟΣΕ και την επικληση ασθενειας, ωστε να μεινει χωρις 1 τρενο επι 10 ημερες η Αθηνα???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ, ρε συνάδελφε, ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"