Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση 30ετίας από την ίδρυση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος




 

ΕΠΕΙΓΟΝ-  ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 30 ΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΕΕ 
(ΖΑΠΠΕΙΟ, 26-9-2015)

Αγαπητοί συνάδελφοι, 


———-
Ενόψει της αιφνιδιαστικής προκήρυξης Βουλευτικών Εκλογών για την 20-9-2015, η επίσημη εκδήλωση που η ΕΕΕ προγραμμάτιζε για το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20.00’ μμ, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, αναβάλλεται κατά μία εβδομάδα και θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα
Με προηγούμενη Ανακοίνωσή μας, σας είχαμε ενημερώσει για τον τρόπο και το χρονικό διάστημα κράτησης/αγοράς των σχετικών προσκλήσεων (προνομιακή τιμή 20 ευρώ έκαστη), με τήρηση σειράς προτεραιότητας, ενόψει του περιορισμένου αριθμού των διαθέσιμωνθέσεων (250). 
Παρακαλούμε ήδη, ενόψει της χρονικής στενότητας έως την ημερομηνία της εκδήλωσης, (α) οι συνάδελφοι που είχαν ήδη κρατήσει ή/και εξοφλήσει προσκλήσεις για την αρχικώς προγραμματισμένη για την 19-9-2015 εκδήλωση, να επιβεβαιώσουν επικοινωνώντας με τη Γραμματεία της Ένωσής μας ότι συνεχίζουν να επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση που πλέον προγραμματίζεται για το Σάββατο 26-9-2015, (β) όσοι συνάδελφοι δεν έχουν προβεί ακόμη σε αγορά ή κράτηση προσκλήσεων για την εκδήλωση, να το πράξουν το συντομότερο, τηλεφωνικά (210-8222548, κ. Ά. Σπύρου) ή μέσω e-mail (eisag@otenet.gr). 
Παρακαλούμε, τέλος, για την ανταπόκριση των ενδιαφερομένων το συντομότερο, ενόψει του ότι πρέπει να υπογραφεί τάχιστα σύμβαση με την εταιρεία εστίασης που έχει αναλάβει το δείπνο της εκδήλωσης, με βάση τον αριθμό των συμμετεχόντων, ενώ το κόστος της εκδήλωσης προφανώς συναρτάται με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

            Ο Πρόεδρος                                          O Γεν. Γραμματέας


      
  Κωνσταντίνος Τζαβέλλας                             Δημήτριος Ζημιανίτης          
   Αντεισαγγελέας Εφετών                             Εισαγγελέας Πρωτοδικών    







##############################




Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, ενόψει της συμπλήρωσης εφέτος τριάντα (30) ετών από την ίδρυσή της, διοργανώνει επίσημη εκδήλωση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20.00’ μμ, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Στην εκδήλωση θα προσκληθεί η Πολιτειακή Ηγεσία, Κυβερνητικοί φορείς, η ηγεσία των Ανωτάτων Δικαστηρίων, καθώς και εκπρόσωποι των Πολιτειακών Λειτουργιών.
Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλάβει ομιλίες, με τις οποίες θα δοθεί έμφαση στο ρόλο του Εισαγγελέα διαχρονικά, καθώς και δείπνο. Στο πλαίσιό της θα τιμηθούν, επίσης, εν ζωή διατελέσαντες Πρόεδροι της ΕΕΕ, η δε τελετή θα είναι αφιερωμένη στον εκλιπόντα συνάδελφο Σωτήρη Μπάγια.
Καθώς η εκδήλωση έχει εξαιρετικό και επετειακό χαρακτήρα, η συμμετοχή όλων μας σε αυτή είναι αναμενόμενη και επιβεβλημένη.
Ενόψει του περιορισμένου αριθμού θέσεων (250), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέσω της αγοράς ατομικών προσκλήσεων (ειδική τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ). Κράτηση θέσεων και διάθεση προσκλήσεων γίνεται από τη Γραμματεία της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος (Πληροφορίες: 210-8222548, eisag@otenet.gr, κ. Ά. Σπύρου) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου.
                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.
    Ο Πρόεδρος                                             O Γεν. Γραμματέας
Κωνσταντίνος Τζαβέλλας                        Δημήτριος Ζημιανίτης 
Αντεισαγγελέας Εφετών                       Εισαγγελέας Πρωτοδικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ