Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4326/2015

Ημερίδα ΙΔΕΑΔ 2-10-2015 για τους τακτικούς δικαστές στο ποδόσφαιρο
21/09/2015
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (Ι.Δ.Ε.Α.Δ.)  σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει την Παρασκευή 2-10-2015 και ώρα 14.00 στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του TAE KWON DO, στο Φάληρο, με θέμα:

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ     ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4326/2015

Στην ημερίδα, η οποία δεν έχει κόστος συμμετοχής-εγγραφής, θα  αναλυθεί και θα συζητηθεί το νομικό θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την στελέχωση των πειθαρχικών – δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ και των λοιπών ποδοσφαιρικών φορέων με τακτικούς δικαστές μετά την πρόσφατη νομοθέτησή του με τον νόμο 4326/2015.
Εισηγήσεις:
  • Το άρθρο 89 του Συντάγματος περί δικαστικών ασυμβιβάστων: ανάλυση – ερμηνεία ( Σ. Χριστοφορίδης, Δικηγόρος-Μέλος ΙΔΕΑΔ)
  • Το άρθρο 5 Ν.4326/2015 περί τοποθέτησης τακτικών δικαστών στα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου: ανάλυση – ερμηνεία ( Χ. Γρόλλιος, Δικηγόρος-Μέλος Δ.Σ. ΙΔΕΑΔ)
  • Τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό της ( Γ. Παναγόπουλος, Δικηγόρος-Μέλος Δ.Σ. ΙΔΕΑΔ)
  • Σύνοψη-συμπεράσματα στο πλαίσιο της νέας περί αυτοδιοίκητου διάταξης του Ν.4326/2015 ( Α. Μαλάτος, Πρόεδρος ΙΔΕΑΔ)
Με τη βεβαιότητα ότι θα συνδράμετε στην διαρκή προσπάθειά μας για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρακαλείσθε να παραστείτε.

Με τιμή,
Δρ. Ανδρέας Μαλάτος
Πρόεδρος του Ι.Δ.Ε.Α.Δ.

 

http://www.idead.gr/anakoinoseis.asp?id=183

1 σχόλιο:

  1. Στις αμειβόμενες επιτροπές βλέπω ότι δείχνετε ενδιαφέρον για το Σύνταγμα, όπως και στις εκλογές των σωματείων με προφανή σκοπό να ορίζονται μόνο δικηγόροι...Δεν είδα κάτι ανάλογο σε άλλες επιτροπές που δεν υπάρχει αμοιβή. Πείτε το λοιπόν καθαρά... Για τα λεφτά είναι η όλη ιστορία και αφήστε τα περί Συνταγματικότητας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ