Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Επιστολή 3 μελών του ΔΣ της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών προς την Ε.Δ.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Μετά την κατά πλειοψηφία απόρριψη από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διοικητικών
Δικαστών κατά τη συνεδρίαση της 28/9/2015 πρότασης έκφρασης εμπράκτως της αλληλεγγύης μας προς τους πρόσφυγες που έχουν κατακλύσει την περίοδο αυτή τη χώρα δια της αγοράς από την Ένωσή μας και της διάθεσης σε αυτούς ειδών πρώτης ανάγκης, ιδίως κουβερτών, ρούχων και τροφίμων μακράς διάρκειας, σας καλούμε να αναλάβετε εσείς αντίστοιχη πρωτοβουλία ώστε οι δικαστικές ενώσεις και τα μέλη τους να συμβάλλουν κατά το δυνατόν στην άμβλυνση των αφόρητων συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων αυτών.
Αθήνα, 3/10/2015

Γεώργιος Καφφές, 
Εφέτης ΔΔ, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών
Βασίλης Φαϊτάς, 
Πρόεδρος Πρωτοδικών ΔΔ, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών
Αρετή Γρηγορίου, 
Εφέτης ΔΔ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών.


http://diaskepsi.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-3-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA/

2 σχόλια:

  1. Το σοβαρότατο για πολλούς λόγους θέμα της πλημμυρίδας μεταναστών, δεν λύνεται με μια κουβέρτα ή ένα μπλουζάκι.Πώς θα ζήσουν όλα αυτά τα άτομα σε μια χώρα με τεράστια ανεργία , φτώχεια και κοινωνικά προβλήματα;Με την ελεημοσύνη δεν λύνεται το πρόβλημα, εκτός αν πιστεύουμε ότι έτσι κάνουμε το καθήκον μας και δείχνουμε και φιλάνθρωποι Το επίσημο κράτος ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας διαχειριστεί το τεράστιο αυτό θέμα.Και στο κάτω κάτω οι παραπάνω συνάδελφοι ,αν επιθυμούσαν πράγματι να βοηθήσουν τους ανθρώπους αυτούς ,μπορούσαν να το κάνουν ιδιωτικά και αθόρυβα, να μιλήσουν με την ΕΔΕ, δεν χρειαζόταν να επικοινωνήσουν μέσω επιστολής που έστειλαν στην ιστοσελίδα , κάνοντας βούκινο την φιλανθρωπία τους και δημιουργώντας την εντύπωση ότι χρησιμοποιούν αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα για άγρα ψήφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος έζησε ή ζει στα μέρη που είναι γεμάτα από πρόσφυγες μπορεί να αντιληφθεί ότι πολλοί από αυτούς έχουν χρήματα να αγοράσουν κάποια είδη πρώτης ανάγκης. Δεν υπάρχουν όμως εκεί υποδομές για τη φιλοξενία αυτών (που έρχονται με ροή τρομακτική) ή την περίθαλψη όσων έχουν θέματα υγείας ή παρόμοια σοβαρά θέματα. Εκεί η Ένωση δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ