Αριθ. Πρωτ. 98/18-4-2018
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,

       Ενόψει της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος για τη διοργάνωση συνεδρίου με θέμα «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ», το οποίο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «SKIATHOS PALACE» στις Κουκουναριές Σκιάθου από την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, παρακαλούμε  να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία της Ε.Ε.Ε. (με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση eisag@otenet.gr ή με fax στον αριθμό 210-8254211)  μέχρι την 30 Απριλίου 2018 δεδομένου ότι η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος έχει ήδη δεσμεύσει 70 δωμάτια στο ως άνω ξενοδοχειακό συγκρότημα (σε περίπτωση περισσότερων κρατήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  και θα αναζητηθούν γειτονικά ξενοδοχεία).
Για τη δέσμευση των δωματίων και την καταβολή της απαιτούμενης προκαταβολής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα κρατήσεων του ανωτέρω ξενοδοχείου το αργότερο μέχρι την 30 Απριλίου 2018 στα τηλέφωνα 24270-49700 έως 706 (υπεύθυνοι επικοινωνίας Βασίλης Κατσαγιώργης και Νίκος Πρέκας) με την υπόμνηση ότι η κράτησή σας αφορά τη συμμετοχή στο συνέδριο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος .
Η προνομιακή τιμή που εξασφαλίστηκε, κατόπιν μερικής κάλυψης του συνολικού κόστους της εκδήλωσης από την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, είναι ογδόντα (80) ευρώ. Το ποσό συμμετοχής καλύπτει τις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Ακόμη, θα παρατεθούν δωρεάν δείπνο την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και γεύμα το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.
*****Παιδιά μέχρι 12 ετών μπορούν να μείνουν χωρίς χρέωση (σε κρεβάτι που θα προστεθεί στο δωμάτιο). 
Παρακαλούνται όσοι εκ των συναδέλφων δεν έχουν μεταφορικό μέσο να το δηλώσουν στον γραμματέα της Ένωσης (τηλ. 210-8222548,               e-mail:eisag@otenet.gr) προκειμένου, ανάλογα με την ζήτηση, να μισθωθούν λεωφορεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το κόστος των οποίων θα αναλάβει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εισηγηθούν ή να παρέμβουν στις εργασίες του συνεδρίου παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με τη Γενική Γραμματέα της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Κέλλυ Θεολογίτου (τηλ. 6944-586866).
Θα ακολουθήσει με νεότερη ανακοίνωση το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου με τις λοιπές εκδηλώσεις – εκδρομές.
     Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος

             Ο Πρόεδρος                                       Η Γεν. Γραμματέας
              Ελευθέριος Μιχαηλίδης                               Κέλλυ Θεολογίτου                
       Εισαγγελέας Εφετών                           Εισαγγελέας Πρωτοδικών