Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕνΔΕ 2018: ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΚΑΣΤΙΖΑ, ΕΦΕΤΗ ΑΘΗΝΩΝ


upd 13-4-2018 11.57
πρώτη ανάρτηση 13-4-2018 11.03



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΚΑΣΤΙΖΑ                           
          ΕΦΕΤΗ  ΑΘΗΝΩΝ   
 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
  
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι
Απευθύνομαι σ’ εσάς, από τη Μυτιλήνη, όπου παρευρίσκομαι σε επιστημονικό συνέδριο, ως εισηγήτρια, με θέμα εισήγησης «Περιβάλλον και Ποινική Προστασία», για να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να κατέλθω στις προσεχείς αρχαιρεσίες της 13ης και 20ης Μαΐου του 2018, για πρώτη φορά, ως υποψήφιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγ­γελέων, αποδεχόμενη, μετά από ώριμη σκέψη και  ισχυρό αίσθημα ευθύνης, την τιμητική πρόταση της τέως Προέδρου της Ένωσής μας και εκ νέου υποψήφιας Προέδρου της Ε.Δ.Ε., Εφέτη, κ. Μαργαρίτας Στενιώτη, την συνεπή διαδρομή της οποίας παρακολουθώ από τις πρώτες ημέρες που εισήλθαμε (ως πρώτη σειρά) στην Εθνική Σχολή Δικαστών, με κύριο γνώμονα της δράσης της την προστασία της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.    
Η δημιουργία μίας νέας ομάδας, που συνδυάζει τη γνώση και την εμπειρία της τ. Προέδρου της Ένωσής μας και του τ. Γενικού Γραμματέα του κ. Κων/νου Βουλγαρίδη στην επίτευξη των στόχων της Ένωσής μας και τον ενθουσιασμό και τη διάθεση για προσφορά των νέων υποψηφίων συναδέλφων (Ελένης Ασημακοπούλου, Γιάννη Ευαγγελάτου, Γρηγόρη Κομπολίτη, Χαράλαμπου Κωτουλόπουλου, Ανδρομέδας Στεφανίδου),  αποτέλεσε πρόκληση για εμένα και συνετέλεσε στην απόφασή μου να συμμετέχω ενεργά να ξαναβρεί η Ένωσή μας το βηματισμό της μετά από μία ταραχώδη διετία, που διήλθε.    
Η εισαγωγή της επιστολής μου δεν αποτελεί τυχαία αναφορά αλλά μ’ αυτήν επιθυμώ, να σηματοδοτήσω τον προσανατολισμό που οφείλει να έχει η Ένωσή μας και αυτός είναι ο επιστημονικός προσανατολισμός, η προαγωγή της Νομικής Επιστήμης, η συμβολή στη βελτίωση της Νομοθεσίας και η ανύψωση του μορφωτικού και επιστημονικού επιπέδου των μελών της.
Η Ένωση οφείλει, κατά το καταστατικό της, να είναι παρούσα στα προβλήματα των Δικαστηρίων και όλων των συναδέλφων και να προσπαθεί να τα επιλύει. Η επίλυση των μικρών, καθημερινών προβλημάτων μας (από τη μη λειτουργία του ανελκυστήρα στο επταώροφο  κτίριο του Εφετείου Αθηνών έως την έλλειψη θέρμανσης στα περισσότερα Δικαστήρια της χώρας…) πρέπει να απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.
Μ’ αυτά τα λίγα λόγια αλλά με διάθεση για πολύ έργο προς προώθηση των συμφερόντων των μελών της Ένωσής μας,  σας καλώ, να τιμήσετε με την ψήφο σας και τους οκτώ συναδέλφους της νέας ομάδας.
                                          Με εκτίμηση
                                          Αντιγόνη Κάστιζα, Εφέτης Αθηνών
                                          Μυτιλήνη, 12-4-2018
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ