Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Εκλογές ΕνΔΕ 2018: ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΟΜΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΟΜΠΟΛΙΤΗ                           
            ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ
    Υποψήφιου για το Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Κατέρχομαι ως υποψήφιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στις εκλογές της 13ης & 20ης Μαΐου 2018, ανταποκρινόμενος στη τιμητική πρόταση της τέως Προέδρου της Ένωσής μας και εκ νέου υποψήφιας, Εφέτη, κ. Μαργαρίτας Στενιώτη, για τη συγκρότηση μιας νέας ομάδας, που συνδυάζει την εμπειρία και τον ενθουσιασμό. Βασικό μας στόχο αποτελεί η αναβάθμιση του κύρους της ΄Ενωσης και  η αντιμετώπιση  των θεσμικών ζητημάτων της Δικαιοσύνης καθώς και των καθημερινών προβλημάτων των λειτουργών της.
  Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αξιοποιήσω τη μακροχρόνια  εμπειρία που έχω αποκομίσει υπηρετώντας σε Ειρηνοδικεία της Περιφέρειας και στο Ειρηνοδικείο Πατρών, αλλά και από την ενασχόλησή μου με τα κοινά, με την ιδιότητα του μέλους και προέδρου της Εφετειακής Επιτροπής του Εφετείου Πατρών.  
Βασική μας επιδίωξη θα πρέπει να αποτελέσει η ενότητα στο χώρο μας, χωρίς αντιπαλότητες και στείρες αντιπαραθέσεις, με σεβασμό στις αντίθετες απόψεις, όπως αρμόζει σε Δικαστικούς Λειτουργούς.
Θέλουμε, να σταθούμε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, ν’  ακούσουμε τα αιτήματά του, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που  τον απασχολούν.
Θέλουμε, να σταθούμε δίπλα στους Ειρηνοδίκες, κυρίως στους νέους, οι οποίοι, δίχως εκπαίδευση, καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν τεράστιο όγκο δικογραφιών, απονέμοντας Δίκαιο κάτω από αντίξοες συνθήκες και με ανεπαρκείς υποδομές.     
Σας καλούμε, λοιπόν, σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές για να αναβαθμίσουμε το κύρος και να αναδείξουμε το σημαντικό ρόλο της Ένωσής μας,  να   βελτιώσουμε τους όρους απονομής της Δικαιοσύνης  με  πνεύμα  ομοψυχίας,  αλληλεγγύης  και συναδελφικότητας. Είμαστε μια  νέα ομάδα με αρχές και οράματα, την οποία στελεχώνουν έμπειροι και καταξιωμένοι συνάδελφοι με επικεφαλής την επιτυχημένη και δυναμική τέως πρόεδρο,  Εφέτη κ. Μαργαρίτα Στενιώτη.
Ευελπιστώ, να μας τιμήσετε με την ψήφο σας.
Σας ευχαριστώ
Γρηγόρης ΚομπολίτηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"