Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Εκλογές ΕνΔΕ 2018: Επιστολή κ. Χαράλαμπου Μαυρίδη, Εφέτη Κέρκυρας

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΕΦΕΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ε.Δ.Ε.


Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι
Μετά από μία διετία άγονης και ατελέσφορης διοίκησης της Ένωσής μας από το νυν Προεδρείο, έφθασε η ώρα των αρχαιρεσιών. Σταθμίζοντας με απόλυτα υπεύθυνο τρόπο τα δεδομένα, αποφάσισα να θέσω για τρίτη φορά υποψηφιότητα, για την εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε όλοι ότι δεν είναι αυτοσκοπός μου, σε καμία περίπτωση, η εκλογή μου, αλλά η ευόδωση των σκοπών της Ένωσης. Η ομάδα στην οποία μετέχω και η οποία αποτελεί συνέχεια της μεγάλης ομάδας της τετραετίας 2012 - 2016, παρά το γεγονός ότι ανέλαβε τη διοίκηση της Ένωσης σε πολύ χαλεπούς καιρούς, κατόρθωσε πολύ μεγάλες επιτυχίες.
Επικεφαλής της είναι ο Πρόεδρος Εφετών, Χρήστος Κατσιάνης, πανθομολογούμενα επιτυχημένος Προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών τη διετία 2006 - 2008 και συνυποψήφιοι οι Ευάγγελος Κασαλιάς, Εισαγγελέας Εφετών, Δημήτρης Τράγκας, Εφέτης, Απόστολος Ζαβιτσάνος, Εφέτης, Γεράσιμος Βρυώνης, Εφέτης, Χρήστος Παπαδήμας, Πρωτοδίκης και Σταματία Γκαρά - Δημουλέα, Ειρηνοδίκης. 
Προσωπικά θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω το άπαν των δυνάμεών μου, για το κοινό καλό όλων μας και για τον επαναπροσδιορισμό των στόχων της Ένωσης, που θα πρέπει να έχουν σχέση μόνο με τα συμφέροντα του κλάδου μας και όχι με θέματα που ούτε καν θα έπρεπε να μας απασχολούν, χωρίς να έχω καμία προσωπική φιλοδοξία. Άλλωστε, η μέχρι σήμερα πολιτεία μου, φρονώ ότι κατέδειξε ότι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να υπηρετώ τους σκοπούς του κλάδου μας και να συμπαραστέκομαι σε όποιον συνάδελφο έχει ανάγκη στήριξης. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν συνηθίζω να μιλώ με λόγια, αντίθετα, αφήνω τις πράξεις μου να μιλούν για μένα. Και επειδή θέλω πάντοτε να μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια, υπόσχομαι ότι, εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας και εκλεγώ στο Δ.Σ., θα εξακολουθήσω την ίδια συνεπή πορεία απέναντί σας, που ακολούθησα μέχρι σήμερα. 
Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, για να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας την κακή παρένθεση της τελευταίας διετίας και να γυρίσουμε στην κανονικότητα, έτσι ώστε να περάσουμε εκ νέου στο δρόμο των επιτυχιών, είναι να εκλεγούν και οι οκτώ υποψήφιοι της ομάδας μου, γι αυτό και πρέπει να τους τιμήσετε όλους με την ψήφο σας.
Καλή αντάμωση στις εκλογές της 13ης και 20ης Μαΐου και καλή επιτυχία στην Ένωσή μας.
Με αγάπη και εκτίμηση 

Χαράλαμπος Μαυρίδης 
Εφέτης Κέρκυρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ