Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕνΔΕ 2018: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. Παναγιώτη Λυμπερόπουλου, Εφέτη

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Η εκλογική διαδικασία στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ολοκληρώθηκε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια των δυο τελευταίων ετών, που είχε στόχο την προστασία των θεμελιωδών αρχών του Κράτους Δικαίου, της διάκρισης των εξουσιών και της προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας των Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών και επιτεύχθηκε χάρις στη συλλογική δουλειά του  πρώτου αληθινά ενωτικού προεδρείου της Ένωσης.
Δικαιώνει επιπλέον την προσωπική μου πορεία πολλών ετών στο χώρο της ΕΔΕ. Η στάση μου όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηριζόταν από μια βασική αρχή: την εμμονή στην τήρηση αρχών και  αξιών ανεξάρτητα από το προσωπικό κόστος, χωρίς την επιδίωξη ατομικών στρατηγικών και χωρίς αμετροεπείς ρητορικές. Πίστευα, πιστεύω και θα πιστεύω στην ουσία, στην προσπάθεια να επικρατεί ο ρεαλισμός και στην ειλικρίνεια του τι είναι εφικτό και τι όχι.   
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που αξιολόγησαν θετικά την διαχρονική μου πορεία και μου έδωσαν ξανά την ευκαιρία και την προοπτική να συνεχίσω με περισσότερο ενθουσιασμό.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα τον Κούκουλη, τον Δημήτρη τον Φούκα, την Ελευθερία την Κώνστα, την Χρηστίνα τη Σεραπτσή, τους συναδέλφους, υποψηφίους της ομάδας μας, στην Εξελεγκτική Επιτροπή  αλλά και τους συναδέλφους των άλλων δύο ομάδων του προεδρείου , που πορευτήκαμε μαζί σε αυτό το ταξίδι, για την μαχητικότητα την άοκνη προσπάθεια και τον τίμιο αγώνα .
Οφείλω, ακόμα, να συγχαρώ τους συναδέλφους που από άλλες αφετηρίες έθεσαν υποψηφιότητα ανεξάρτητα από την επίτευξη του στόχου τους ή όχι , που με  αξιοπρέπεια και ήθος διαχειρίστηκαν λόγους και πράξεις αυτές τις εβδομάδες.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς τους λίγους, που διαχρονικά ή όψιμα με κινήσεις τους κάτω από το τραπέζι μου δίνουν  την ευκαιρία να αποδείξω ότι δεν πτοούμαι από επιθέσεις ή ανάλογες συγκαλυμμένες πρακτικές. Αν δεν έχουν πεισθεί μέχρι σήμερα γι αυτό τους εύχομαι να μην χρειαστεί να πεισθούν στο μέλλον.  
Συνεχίζουμε κοιτώντας μπροστά . Μόνον μπροστά, παλεύοντας για την Δικαιοσύνη που ονειρευόμαστε .
Παναγιώτης Λυμπερόπουλος
Εφέτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ